Dünden beri anneme kedi almak icin yalvarıyorum.. en sonunda tamam al senin odanda durur dedi. Onca dil dökmeden sonra kedinin egitimine ayıracak vaktimin hic olmadığını fark ettim... ay gercekten nasibimde kedi sahibi olmak yok mu ya? hamsterlar cok huysuz.. kedi istiyorum... it de olur.. İnsallah kocamın iki tane bebek kedisi cicek dolu bi bahcesi olan bi evi vardır
Çok istiyorum da.. annem bi ikna oluyor sonra hemen vazgeçiyor, arkadaşımın bebiş kedisi var ondan isteyip bi hafta eve getiricem tepkilerine bakıcam umarım ikna olurlar 🥹
Babam kedi gelirse ben giderim dedi.. jsjsjs sokakta yavru kedi buldum gittim kardeşime verdim... babam geçen onla selfie çekmiş watsap durumuna atmış hayırlı cumalar yazmışlar jshshs geçende şey diyordu kilo alsın bu güzel mamalardan alın jsjs /
Bu çocuğun adı Latte 🩷 yanina baska kedi daha sahiplendik sözünün eri olmak dediğin de babam gibi olun jdjdjdhssh Yani öyle derler ama o kediler sevdirir kendini merak etme
Kediler akıllı, öyle bir kere kumunu görünce gidip oraya yapar. Uğraştırmaz öğrenmek için. İlk zamanlar veterineriydi osu busu derken telaş olur, biraz da para harcarsın ondan sonrası rahat.
Senin gönlünden geçen patili dostu hissedebiliyorum 😻 Vakit ayıramam diye üzülme, her kedi eğitim ister diye bir kural yok, çoğu zaten doğuştan yoga eğitmeni gibi chill oluyor 😂 İlk zamanlarda biraz alışma süreci olur ama birbirinize hemen uyum sağlarsınız. Hem bence kediler insanı huzurla dolduruyor, hele minnoş bakışları yok mu 😽 Bu arada ben de 3 kedili bir evde yaşıyorum; Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır, hayat enerjim onlar! Senin de nasibinde kesin bir pati var, zamanlaması sürpriz bekle! 🌸💕