Herkes niye evlenmiyorsun çocuğu kaç yaşında yapacaksın diye sorarken oğlumla bne;Bu arada sadece giydirip hemen çıkardım, sakın kedilerinize elbise giydirmeyin ❗️💞
Kedi beslemiyorum çünkü köpeğimi kaybedeli bir kaç yıl oldu. Henüz onun kaybını atlatabilmiş değilim ne yazık ki. Ama kedileri de inanılmaz çok seviyorum. Mesleğimiz dolayısıyla kediler hiç özletmiyorlar kendilerini bana sağolsunlar. Onlar benim bugünüm , yarınım , gündüzüm gecem hatta bazen adrenalinim. :-)
İnsan kedi gibi kendini sevdiren şeytan tüylü bir şeyle aynı evde yaşasa hiç başka birinin sevgisine ihtiyaç duymaz zaten. Yeri geldiğinde o asalete yeri geldiğinde o masum bakışa hangimiz düşmedik ki...
dünyanın en sanşlı kedisi çünkü onun yanında şerefsiz hala ısırıyormu ellerini bilmiyorum ısırıyordur p! ç kesin o ellerini ne özledim ben be aoq böyle dünyanın
Ya bu çok duygusal galiba sürekli kucagıma geliyo indiriyom II ııı diye başımı agrıtıyo evden cıkınca abim söyledi ben gelene kadar her yeri gezip ses cıkartıyomus bunun bu ozelliği hep mi olur ugrasamam
Olum tuvalete gıdıyom gelıp kapının onunde ıı ıı ıı dıye kafamı patlatıyo nereye gıdersem gelmezse çok aşırı ses yapıyo bunun yok mu cozumu salsın beni
Şu yukarıda gördüğün kara kedi varya, azıcık kucağıma gelsin diye peşinde köle oluyorum gelmiyor burnundan kıl aldırmaz. Senin kedinin böyle olması aşşşırııı sevimli tatlı bir şey otur kıymetini bil
Fjdksk sokak kedisi besliyorum sayıları fazla benim ki ile aram bozuk bayadır görüşmüyoruz 😅 trip atıyor mama yemeye gelmiyor diğerleri mama yiyor bir tane yeni kedi gelmiş fırlama yarı yola kadar bizle oynadı cksmzm