Ben hayır asla 🤢 bir arkadaşta kahve içerken kedi geldi kahve yanına yaptığı kurabiyelerin üzerine zıpladı 🙄 kurabiye ağzımda büyüdü büyüdü yutamadım çıkaramadım bir daha gitmedim.
Evde hayvan sevmiyorum daşlayın beni işte 😄
Ben hayır asla 🤢 bir arkadaşta kahve içerken kedi geldi kahve yanına yaptığı kurabiyelerin üzerine zıpladı 🙄 kurabiye ağzımda büyüdü büyüdü yutamadım çıkaramadım bir daha gitmedim.
Evde hayvan sevmiyorum daşlayın beni işte 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yemek yerim ama temiz olması lazım tek şart özellikle kediler çok sıkıntılı
Yok barıııış temiz olmuyor 😒
Çok haklısın abla 🙏
Arkadaşlarımın var. Titiz insanlar. Yiyorum
neden yemeyeyim beraber ayni sofrada yemek bile yiyoruz beraber uyuyup uyaniyoruz kediden tiksinmem igrenc insanlardan tiksinirim
ve evde kedi beslemek bize huzur veriyor o sadece bir kedi degil oda bir can bizim canimiz herseyimiz
Ne hoş
Var iki kedim, ama yemeğime, masama dokunmazlar
🙄Bence o kadarı fazla.
Bir de dediki kadın tüm gün sokaktaydı yeni geldi. 🤦
Hayır yemek bir kenara durmam bile
Bir de anlamıyorum bu kedi köpek besleyenleri ağızlarını vuruyorlar öpüyorlar ya da dokunduktan sonra yemek yiyorlar ki bunlar dışarı çıkartıp gezdiriyorlar veya onlar çıkıyor vs vs bahaneleri de var işte onlar sayesinde hasta olmuyoruz mikroba hastalıklara karşı dirençimiz artıyor vs vs diye zırva
Çok mide bulandırıcı ya.
Ben kendi su içtiğim bardaktan 2. Kez içmem.
Hayvan olan evler hep pis oluyor. 🙄
İstemsiz temas etsem saatlerce yıkanırım elbiselerimi yüksek ısıda yıkarım öyle takıntım var! Koyun keçi at hariç
Fazla abartma hasta olursun.
Köpek olan evde yiyemem
Bende evde hayvan sevmem
Hiç sorun etmem
Kedim var, yiyorum afiyetle.
Kedi sevmeyene saygım var ama evdeki kedime laf atan cadı mahkemesine direkt...
Yerim
Yiyemem
Yerim
Yeriz
Abart