Yeme & İçme Baklavanın yanına en iyi ne gider? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Buzzz gibi olmasa da 😐 limonata iyidir bence 😃 Güncellemeler+1 yıl 6 dilim 1 limonata 110 lira geçmiş olsun 😐 Baklavanın yanına en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çayda iyi olur ama limonata da cidden iyi gider serin serin. Afiyet olsun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyv sağolasın Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Dondurma olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep bi olasılık
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafa 10 sn bakınca şeker komasına giriyorsunuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şeker pancarı desem zaten inanmazsın 😏 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Normalde baklava sevmem de fotoyu görünce canım çekti yaa😒😒 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi dilim verebilirim 🙄 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Süper gönder gelsin 😟 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
Senanurkrkc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Bunu bana Antepli bir arkadaşım söyledi baklavanın yanına hiç bir şey içilmez dedi bırak yaksın derdi 1 0 Yorumla
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl yaprak sarma ayran (eski TÜRK geleneğidir) şekeri dengeler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayran diyenlere gıcık oluyorum bence onlar da öyle sevmiyorlar laf olsun diye 2 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Jajs midye baklava hep birini hatirlatir bana 🙄😂😂 ayran gider 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hatırı sayılır bi tatlı bence Yorumla яüүαмsı +1 yıl He dimi bencede hep ayni açı ama Yorumla
dengeszhatuns Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Eve 200 liraya 1 2 kilo alsaydin daha iyi yerdin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 280miş Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Baklava yemedim yemem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Baklava var baklava var Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çayla güzel olur. Afiyet olsun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hava zaten aşırı sıcaktı. Teşekkürler. Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayran iyi gidiyor bir de kornişon turşu 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kornişon "ben ne alaka" Alaçatı_mavisi +1 yıl Çok iyi alaka kütür kütür Soran +1 yıl Bu konuyu seninle tartışmak istemiyorum Alaçatı_mavisi +1 yıl Peki 😂
Frequently Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Milletin canı çeker şimdi biraz ayıp olmuş.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi ev baklavası değil ama.. Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Limonata iyi gider aynen 1 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En iyi içecek soğuk sudur şerbetli tatlı yanında. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tirefura çayı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tirebolu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mn azreyim yanlış oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet o çay bizim orada içerlerq Yorumla Soran +1 yıl İyi siz için orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dalga geçmeyn Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. dondurmaaa. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. ayran 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çayda iyi olur ama limonata da cidden iyi gider serin serin. Afiyet olsun.
Eyv sağolasın
Dondurma olabilir
Hep bi olasılık
Fotoğrafa 10 sn bakınca şeker komasına giriyorsunuz
Şeker pancarı desem zaten inanmazsın 😏
Normalde baklava sevmem de fotoyu görünce canım çekti yaa😒😒
Bi dilim verebilirim 🙄
Süper gönder gelsin 😟
Bunu bana Antepli bir arkadaşım söyledi baklavanın yanına hiç bir şey içilmez dedi bırak yaksın derdi
yaprak sarma ayran (eski TÜRK geleneğidir) şekeri dengeler
Ayran diyenlere gıcık oluyorum bence onlar da öyle sevmiyorlar laf olsun diye
Jajs midye baklava hep birini hatirlatir bana 🙄😂😂 ayran gider
Hatırı sayılır bi tatlı bence
He dimi bencede hep ayni açı ama
Eve 200 liraya 1 2 kilo alsaydin daha iyi yerdin
280miş
Baklava yemedim yemem
Baklava var baklava var
Çayla güzel olur.
Afiyet olsun.
Hava zaten aşırı sıcaktı. Teşekkürler.
Ayran iyi gidiyor bir de kornişon turşu
Kornişon "ben ne alaka"
Çok iyi alaka kütür kütür
Bu konuyu seninle tartışmak istemiyorum
Peki 😂
Milletin canı çeker şimdi biraz ayıp olmuş..
Bi ev baklavası değil ama..
Ayran gider derler eskiler
Limonata iyi gider aynen
Limonata iyi bence de.
Ayran çok seven vsr süt
içecek değil de dondurma iyi gidiyo
En iyi içecek soğuk sudur şerbetli tatlı yanında.
tirefura çayı
Tirebolu?
mn azreyim yanlış oldu
evet o çay bizim orada içerlerq
İyi siz için orada
dalga geçmeyn
Limonata
Dondurmaa
Vanilyalı dondurma
Kola
Dondurma
Bence süt