Yeme & İçme Baklavanın yanına yakışan içecek hangisidir? Schokolataa Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Baklavanın yanına tercih ettiğim içecek ayrandır genelde ama bazı kişiler tatlı ile ekşi tuzlunun birlikte tüketilmesini garip buluyor neden ise? Baklavanın yanına çay, kahve, ve kola ile tüketen de var. Siz hangisini tercih edersiniz?baklava ve çay Baklavanın yanına yakışan içecek hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Karakule03 Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Bosver ıcegı soyle baklavanın ustune dondurma offfff yanada bır bardak sungel keyfım gel 0 0 Yorumla
Sowtf2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Baklava sevmem pek 1 dilim yanında çayHe üstüne de dondurma 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayran mı. Bunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Diğer içecekler ok ama ayran olmaz... 0 2 Yorumla noterus +1 yıl Tatlısu’larda baklavanın yanında ayran ikram ediliyor. Güllüoğlu falan mesela Yorumla noterus +1 yıl Tatlıcı * Yorumla
azerikelebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Ayran içince daha çok yiyesim geliyor bastirdigi icin🤣 0 0 Yorumla
hrşyçkgzloldu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Baklava vermeden önce su vermelisin sonra baklava tüketilmeli ayrıca dondurma ile servis edebilirsiniz 1 0 Yorumla
versace001 Takip Et Bilge Yaş: 108 , eic 75% +1 yıl bıra ıcıyorum ben 10 numara oluyor deneyın hak verırsınız 0 0 Yorumla
Andromedus Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Baklava sevmem yaninda da hic bir icecek guzel olmaz😂 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 773 cevap paylaştı. Ayran iyi oluyo hem ayran ictikce baklava istahında acılıyor 😂 0 0 Yorumla
beklentilerüzer Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Karadenizli misin? Ben çay tercih ederim 0 0 Yorumla
hazel_eyed_engineer Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 61% +1 yıl Çay da olur su da. Asitli içmiyorum artık. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Baklavanın yanına buz gibi su yakışır.. 0 0 Yorumla
birsessiztavsan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl baklavayi sade yiyeceksin daha iyi bence 0 0 Yorumla
Sevimsizhayalet Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 39% +1 yıl Senin yaptığın doğru tercih sağlık açısından 0 0 Yorumla
masumgunahkar Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 45% +1 yıl Cay kola ya da meyve suyu ayran mi iyyy🤪 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Meyve suyu 0 0 Yorumla
denizsyr Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. Kola 💃🏽 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar