Yeme & İçme Tatlının yanına en iyi ne gider? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hakkımı çaydan yana kullanıyorum 😂🔪O değilde tatlıyı güzel yapmışım ♥️ Tatlının yanına en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence bitter çikolata ve kahve ikilisi güzel 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu akşam canım nedense kahve istedi sadece Türk kahvesi içtim Normalde tatlının yanında hiçbir şey içmiyorum tatlının tadını bozduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Küçücük tatlı için bu kadar büyük bir tabak kirletenlerin canı yanmıyor mu yaa 👀 1 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bize büyük gelmiyor böyle küçük işler Yorumla POFIDIKSASMRWORLD +1 yıl Aynen ya bu kadar tatlı için bu tabak batar mı? 🧸🤷😂😂😂 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl 😅😅 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çikolatalı her tatlının yanında Deli gibi Nescafe istiyo canım 0 5 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yapayım? AşkıÖldürmek +1 yıl Çikolatalı tatlım da yok ki 😅 Nescafe var yoksa 34TUZLALI +1 yıl Onu da yaparım 😂 AşkıÖldürmek +1 yıl Haha teşekkürler 😅 bakarım ben yarın 34TUZLALI +1 yıl Teklif var ısrar yok 🙃
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kahve içerim genelde fakat şerbetli tatlıların yanına çay gidiyor kesinlikle. 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Öncelikle eline sağlık. Tatlının yanında ben kahve içmeyi daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
ElvannnCan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şerbetli tatlıyla süt, sütlü tatlıyla da kahve 0 0 Yorumla
Wildinwonderland Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sütlü tatlıya kahve, şerbetli tatlıya çay 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tatlının yanına en iyi giden içecek limonatadir 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabikide kola süper gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yanıma @sedattte gider 0 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Sacmalama ne isim var benim senin yaninda kalbindeyim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abiciğim tatlının kalbi mi olur Yorumla sedatttE +1 yıl Hahaha senin var özel bir tatlısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bitter çikolata ve kahve ikilisi güzel
Bu akşam canım nedense kahve istedi sadece Türk kahvesi içtim Normalde tatlının yanında hiçbir şey içmiyorum tatlının tadını bozduğunu düşünüyorum
Küçücük tatlı için bu kadar büyük bir tabak kirletenlerin canı yanmıyor mu yaa 👀
Bize büyük gelmiyor böyle küçük işler
Aynen ya bu kadar tatlı için bu tabak batar mı? 🧸🤷😂😂😂
😅😅
Çikolatalı her tatlının yanında Deli gibi Nescafe istiyo canım
Yapayım?
Çikolatalı tatlım da yok ki 😅 Nescafe var yoksa
Onu da yaparım 😂
Haha teşekkürler 😅 bakarım ben yarın
Teklif var ısrar yok 🙃
Kahve içerim genelde fakat şerbetli tatlıların yanına çay gidiyor kesinlikle.
Öncelikle eline sağlık. Tatlının yanında ben kahve içmeyi daha çok seviyorum.
Şerbetli tatlıyla süt, sütlü tatlıyla da kahve
sadece simit yanında içiyorum
Sütlü tatlıya kahve, şerbetli tatlıya çay
Ben ayran seviyorum jdjdjd
Tatlının yanına en iyi giden içecek limonatadir
Kesinlikle çay
Çikolatalı süt kesinlikle
Tabikide kola süper gider
Güzel olmuş tatlı, çay gider
Yanıma @sedattte gider
Sacmalama ne isim var benim senin yaninda kalbindeyim ben
Abiciğim tatlının kalbi mi olur