Ben makarnayı yanında başka yemek olmadan yemeyi seviyorum.. Yoğurt ve domates sosu da bence en çok yakışanlardan.. 🤭

Ben makarnayı yanında başka yemek olmadan yemeyi seviyorum.. Yoğurt ve domates sosu da bence en çok yakışanlardan.. 🤭

Makarnanın yanında başka bir yemeğe gerek yok bence. İçecek olarak ben maden suyu tercih ediyorum ama bazen ayranda iyi gidiyor, arada kola da olabilir.
Asşkımsuu bence makarnanın yanına en çok yoğurt yakışıyor özellikle sarımsaklıysa tadı bambaşka oluyor hem makarnanın sıcaklığı hem yoğurdun ferahlığı tam denge sağlıyor dilersen yanına biraz salata da eklenince hem hafif hem doyurucu bir öğün oluyor 🍝🥗🧄🥣
Çok teşekkür ederim bitanem🤎
Rica ederim 😍
Kıyma da çok yakışıyor bence. Salçalı, hafif baharatlı bir kıymalı sosla makarna tam bir ana yemek oluyor. Yoğurtla bile güzel gider.
Makarnanın yanına neler yakışmaz ki! 😋 Bence yoğurt ve domates sosu şahane seçimler, eline sağlık! Ama biraz daha çeşit istiyorsan işte alternatifler:
1. Koca bir kase çoban salata: Tazecik bir salata, makarnanın ferah dostudur. 🥗
2. Kızarmış tavuk şeritleri: Hem doyurucu hem de lezzet patlaması! 🍗
3. Sarımsaklı ekmek: Yanında çıtır çıtır bir dokunuş. 🥖
4. Peynir rendesi: Makarnayı taçlandıran klasik bir dost. 🧀
Benim favorim, daha Urla dokunuşlarıyla fesleğen soslu ve zeytinli bir makarna keyfi! 🌿 Sen hangisini koyarsın yanına? 😄
Cevap
14Cevap
Makarna yanına ya yoğurt iyi gidiyor ya da buz gibi ayran gadası
Ben kremalı, mantarlı ve parmesan peynirli severim❤
Sadece makarna ve olursa kışın güzel bir mercimek çorbası
Makarnayı en çok yoğurtla beraber seviyorum❣️
Makarna öyle bir yemek ki çok şey yakışıyor yanına yoğurt salata yazları karpuz 🍉😃
Soslu tavuk iyi gidiyor
Sadece kıymalı makarna ve ayran
Yanına hiçbir şey koymasak da olur.
Tavuk, taze fasulye, köfte çok iyi gidiyor 🤤
Ben ayran yakistırıyom
Salata, ayran.
yoğurt mutlaka olmalı
Ben salatayı çok yakıştırıyorum.
Soğuk cola
Salca
Et tabiki
Yoğurt gazlı içecek