Yeme & İçme Evde pizza yapar mısınız? Elena3435 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Nasıl görünüyor pizzam 😊 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Evde pizza yapar mısınız? Evde pizza yapar mısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ara ara yapar yerim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Hayır tatları kötü oluyor 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Evet arada bir yaparım. Hem de büyük tepsi de bayılırlar. Ayda bir hemen hemen yaparız. 1 3 Yorumla Elena3435 +1 yıl İnsan Kendi yapınca daha güzel oluyor Yorumla Afacan_37 +1 yıl Evet istediğin malzemeyi koyup ağız tadina göre yapıyorsun. Zaten profilde ki resimde de pizza ziyaretimiz var. Daha önceden yaptığımız tepside Yorumla YourName333 +1 yıl MaşaAllâh abi, Rabbim afiyetinizi daim etsin🥀 Yorumla
Zodiacmı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl İçinde ki malzemelerin tekini bile alırken bin kere düşünüyoruz eline sağlık sana afiyet olsun 0 1 Yorumla Elena3435 +1 yıl Tşkler Yorumla
cutebtpsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Yaparım, pizza bizim işimiz. 1 1 Yorumla Elena3435 +1 yıl Heheh aynen valla 😊🎈 Yorumla
birinsanonn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl şu aralar yapmıyorum, yapması daha maliyetli gibi. hazır alıyorum ya da dışarda yiyorum 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Daha dün yaptım 1 3 Yorumla Elena3435 +1 yıl Ya afiyet olsun kuşum Yorumla umt_şşş +1 yıl Teşekkür ederim tatlım sanada afiyetler ✌️ Yorumla Elena3435 +1 yıl Mersi 🍕😋🍕🔥 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Annem yapar bize, seninki de güzel görünüyor. 0 2 Yorumla Elena3435 +1 yıl Çok teşekkür ederim arkadaşım Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Rica ederim. Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Dominostan pahalıya gelir 0 1 Yorumla Elena3435 +1 yıl O doğru 😹 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Elinize sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun 0 0 Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Eşek canım çekti 1 1 Yorumla Elena3435 +1 yıl Heheh 🙈😊❤️ama napim paylaşım dedim sorry 🙈🎈😚 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Evet yapıyoruz 0 3 Yorumla Elena3435 +1 yıl Eline sağlık 🎈 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Elena3435 +1 yıl Tşkler canım Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uğraşmam. 0 0 Yorumla
aynenöyle55 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Efsane görünüyo 0 2 Yorumla Elena3435 +1 yıl Mersi Yorumla aynenöyle55 +1 yıl Çok yeme yalnız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ara ara yapar yerim gadası
Hayır tatları kötü oluyor
Evet arada bir yaparım. Hem de büyük tepsi de bayılırlar. Ayda bir hemen hemen yaparız.
İnsan Kendi yapınca daha güzel oluyor
Evet istediğin malzemeyi koyup ağız tadina göre yapıyorsun. Zaten profilde ki resimde de pizza ziyaretimiz var. Daha önceden yaptığımız tepside
MaşaAllâh abi, Rabbim afiyetinizi daim etsin🥀
İçinde ki malzemelerin tekini bile alırken bin kere düşünüyoruz eline sağlık sana afiyet olsun
Tşkler
Yaparım, pizza bizim işimiz.
Heheh aynen valla 😊🎈
şu aralar yapmıyorum, yapması daha maliyetli gibi. hazır alıyorum ya da dışarda yiyorum
Daha dün yaptım
Ya afiyet olsun kuşum
Teşekkür ederim tatlım sanada afiyetler ✌️
Mersi 🍕😋🍕🔥
Annem yapar bize, seninki de güzel görünüyor.
Çok teşekkür ederim arkadaşım
Rica ederim.
Dominostan pahalıya gelir
O doğru 😹
Elinize sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun
Hiç yapmadım ama denemek istiyorum
Evet bazen yaparım güzel görünüyor..
Eşek canım çekti
Heheh 🙈😊❤️ama napim paylaşım dedim sorry 🙈🎈😚
Bir zamanlar yapardım
Evet yapıyoruz
Eline sağlık 🎈