Hepimizin en az bir kez olsun izlediği efsane yarışma: Yemekteyiz! 10 bin TL'lik ödül için kıyasıya rekâbetin ve enfes lezzetlerin olduğu bu yarışmada, sizin rakiplerinizden ayrılacağınız yemek ne olurdu? Yaptığınız hangi yemekle tam not alırdınız, hem sunucudan hem de yarışmacılardan?
Ana yemek, ara sıcak, tatlı? Sizin marifetiniz hangi yemekte saklı? 🤤❤
Benim marifetim karnabahar çorbası ile zerdeçallı pilavımla olurdu... Beğenmeyen tek bir insan çıkmadı! 😅✌️ (Karnabaharı sevmeyenler utansın...)
Yemekteyiz yarışmasına katılmış olsaydın, hangi yemeğine kusur bulunamazdı?
Vallahi yemek yapma konusunda o kadar yeteneksiz bir adamım ki benim evime gelen insanlar kesin aç kalırlardı ya da ben dışarıdan pizza falan söylerdim.
Yemek dedigin karnını doyursun yeter kusuru filan bilmem ben :) arada bişiler yapıyom beni doyuruyor :)
Gelelim eleştiri bölümüne en sevdigim 😂 Şimdi karnıbaharın corbayla kıvamı, Karnıbaharın tam çekilmiş oldugu Önemli Zerdecallı pilav daha önce yemedim ama zerdeçal acı diye bi bahane bulurum 😂😂😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karnabaharı tam çekiyorum tabi ki 😂😂 yoksa corba mi olur shdhdhd zerdeçallı pilava dediklerin içinse kınıyorum seni! Hıh! 😒
İşim bilmiyorum ki ben :/ Çince Kore’ce İspanyolca İtalyanca yazıyor isimleri ben tariflere uymuyorum illa kendi imzam olacak yemeklerde o yüzden şu yemek diyemem :/