Lezzeti ve ücreti. Eğer verdiğim para aldığım lezzeti karşılamıyorsa bir daha tercih etmem. Lezzeti iyi fiyatı aşırı ise yine asla tercih etmem. Sırf isim yapmış bir yere fahiş ücret ödeyeceğime esnaftan yemeyi tercih ediyorum artık. Gaziantep'te yaşıyorum. Karışık kebap (1 şiş adana, 1şiş kuşbaşı,2 şiş tavuk,1 dürüm ciğer kavurma) 2 açık ayran ve 1 cam şişe kolaya 214 lira para ödedim. İçeriği özellikle yazıyorum ki karşılaştırabilesiniz. Adanayı kendi memleketinde dahi bu fiyatlara yiyemezsiniz. Tek kelimeyle yazık.
Bu seçeneklerden hepsi diyebilirim.. Aslında bir yere gittiğim de çok büyük bir beklenti içerisine girmem.. Öncelik aradığım şey temizlik, lezzet ve fiyat uyumu.. Akabinde ise servis hızı, personel temizliği ve müşteriye yaklaşımı vs.
Temiz olmayan, yüksek fiyatlı, geç servis eden, lezzetsiz ürün sunan bir işletmeye, 2. kez kimse gitmez diye düşünüyorum.
aslında hepsi dün eşim ve arkadaş grubumuzla bir cafeye gittik eşim nescafe içmek istedi söyledik neyse şekersiz veya sütsüz demememize rağmen şekersiz ve sütsüz nescafe getirmiş bu kendilerine söylediğimizde bir nescafeden ne bekliyorsunuz gibi kötü bir uslubla karşılaştık bir daha asla o cafeye gitmem müşteri kaybederler
Temiz olması ve lezzetli yemek yoksa gitmem bi daha aklıma geçen bayramda yediğim kokoreç geldi hiç iyi değildi bu arada ilk kez yedim dedim bumuydu kokoreç afedersiniz leştii nimete denmez ama neyse öyk.