Eyüpsultan da acıkınca aklınıza ilk ne gelir, ne yenir? Sabah erkenden babam annem ve benim delikanlılarla beraber Eyüpsultana geldik ve babam bize kahvaltı ısmarladı😋🤤, canım babam🥰❤️ bugün ailem ile güzel bir güne adım attım. Huzur mutluluk hayat güzel 🥰 #DeliMavi 22 MAYIS 2022
En eski çinili Eyüp güveççisidir yani güveç derken bir çeşit pide türüdür tabi hala duruyorsa Doğma büyüme Eyüplü olarak yerel kendine has lezzeti olan tek yiyecektir tabi et yemediğin için sana hitap etmeyebilir Not pierlotiye teleferikle çıkmaya karar verirseniz kuyruk çoksa muhtemelen yukarısı izdihamdır korsan minibüsle çıkın görmüş ve manzaraya nazır bir iki poz resim çekilebilirsin
Bilmiyorum ben hemen bir simit bir çay alırım İstanbul denince aklıma feribottan martılara simit atmak boğaza karşı oturup simit yemek ve çay içmek geliyor o manzara ve bu ikili vazgeçilmez birde salepçiler var meydanda o da güzel ama boza pek hoşuma gitmedi birde balık ekmek harika olur Eyüpsultan dan nerelelere geldim hele bak ya =D
Afiyet Olsun . Eyüp Sultana Gitmişken . Resûlullah Efendimize Ev Sahipliği Yapan Eyüp Sultan Yani Halit Bin Velidi Ziyaret Edin Duâ Edin Allâh Rızası İçin Namaz Kılın Yediğiniz de Size Şifa Olur 🌹Güzel 🤲 Mavi 🌹
İstanbul 'da hiçbir şey yenmez! Eski tatlar yok olanda hijyenden kaliteden uzak esnaflar enflasyon sebebiyle her üründe en kalitesiz malzemeyi yetmezmiş gibi eksik kullanir oldu. Neyse iyiyiz biz