Yeme & İçme Diyette neler yenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyette neler yiyebilirim ben genelde yulaftan biseyler yapiyorum iste bimden genelde citir musli alıyorum iste misir gevreği olsun bugun sahurda gorselde hazırladığım yulafli omleti yicem sizce diyetw uygun mu bide yanina 1 tanw kaysi ve hurma? Diyette neler yenir? Cevapla Bim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gayet uygun ama yinede biraz çeşitlendir. İmkanın varsa tavuk haşlaması ya da fırında tavuk yapıp yanına seçenek olarak koyabilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Askim sahurds tavuk hic yiyemem Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Haşlama yiyebilirsin az koy çok fazla yemene gerek yok hiç yiyemiyorum diyorsan iftarda ye protein alman açısından. Yorumla Soran +1 yıl Tesekir ederim kuzum denicem 😇 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abi diyet yapmayın vallahi yazik. Soyle baslayip devam eden gormedim ben. Boyle kilo verilmez, en buyuk aldatmacalardan biri diyet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diyet falan yapma diyet yaparak ölen insanlar var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilodan ölcegime diyet yaparak ölürum sodjsodjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet almak için uğraşır sen diyet diyon :D Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yulaf ezmesi iyi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tok tutuyor ramazandan once sabah yiyodum simdi sahurda tuketim dedim hem gobegim erir belki Yorumla
Yorgun_Mike Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ye yavrum ye yarasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaramasin erisin Yorumla Yorgun_Mike +1 yıl Olsun şişman değilsindir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gayet uygun ama yinede biraz çeşitlendir. İmkanın varsa tavuk haşlaması ya da fırında tavuk yapıp yanına seçenek olarak koyabilirsin.
Askim sahurds tavuk hic yiyemem
Haşlama yiyebilirsin az koy çok fazla yemene gerek yok hiç yiyemiyorum diyorsan iftarda ye protein alman açısından.
Tesekir ederim kuzum denicem 😇
Abi diyet yapmayın vallahi yazik. Soyle baslayip devam eden gormedim ben. Boyle kilo verilmez, en buyuk aldatmacalardan biri diyet.
Diyet falan yapma diyet yaparak ölen insanlar var
Kilodan ölcegime diyet yaparak ölürum sodjsodjd
Millet almak için uğraşır sen diyet diyon :D
Yulaf ezmesi iyi.
Tok tutuyor ramazandan once sabah yiyodum simdi sahurda tuketim dedim hem gobegim erir belki
Ye yavrum ye yarasın
Yaramasin erisin
Olsun şişman değilsindir