Yeme & İçme Hiç Uzakdoğu yemekleri denediniz mi? Ilkaycagrii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bugün yediğim yemek bu arkadaşlar ve ben buna bayıldım 🤣 Hiç Uzakdoğu yemekleri denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır ama sushi yemek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çin japon resturantım vardı , 10 kusur yıl asyada yaşadım. İstanbuldaysan gerçek çin yemekleri var o isimlileri boş ver 1 3 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Hocam fırsat buldukça hepsine gitmeye çalışıcam zaten yeni tatlara açık biriyim her yerin yemeği farklı olabiliyor 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha lokal işletmeleri tercih et sushico wagamama onlar türk damak tadına uyarlanmış işin aslı lokal de çinli veya japonların kendi işlettiği yerlerde Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Kadıköy Bağdat Caddesinde bir mekan gördüm ufak bir yer oraya gidicem haftaya dışarıdan güzel duruyordu bakalım orası nasıl Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet fazlaca sevdiğim tatlar, çok öncesinde deneyip sevmiştim zaten ve zaman zaman hala yiyorum.🤌 1 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Denedim, hem de fazlasıyla. Eski sevgililerimden biri Koreliydi. Bazen çok tatsız, bazen de aşırı baharatlı olabiliyorlar ama ben çoğunu sevdim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Suşi denedım ama yok benlık degıl. Kokusunu sevmedım 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim. Çok mu güzeldi? 1 7 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Sushi ve noddle daha önce yemiştim ama bu tatlara da bayıldım bence denemelisin Yorumla padisahinkizi +1 yıl Sushi önerisi? Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Dragon Roll isimli bir sushi var onu tavsiye ederim sana Yorumla padisahinkizi +1 yıl Teşekkür ederim, fiyatlar ne durumda 😅 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Fiyatlar eskiye göre çıkmış haliyle ama yine de cepteki paraya göre bir şeyler bulunur🤣 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Neyse kalsın, teşekkür ediyorum 😅 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Ahahahahah rica ederimmm Yorumla
Last_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Denemedim 1 1 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Denemelisin bencee Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Denediğim söylenemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onlar ne? 0 1 Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Yuvarlak tabaktakiler Noddle ortadaki ise Sushi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ama sushi yemek isterdim
Çin japon resturantım vardı , 10 kusur yıl asyada yaşadım. İstanbuldaysan gerçek çin yemekleri var o isimlileri boş ver
Hocam fırsat buldukça hepsine gitmeye çalışıcam zaten yeni tatlara açık biriyim her yerin yemeği farklı olabiliyor 🤣
Biraz daha lokal işletmeleri tercih et sushico wagamama onlar türk damak tadına uyarlanmış işin aslı lokal de çinli veya japonların kendi işlettiği yerlerde
Kadıköy Bağdat Caddesinde bir mekan gördüm ufak bir yer oraya gidicem haftaya dışarıdan güzel duruyordu bakalım orası nasıl
Evet fazlaca sevdiğim tatlar, çok öncesinde deneyip sevmiştim zaten ve zaman zaman hala yiyorum.🤌
Denedim, hem de fazlasıyla. Eski sevgililerimden biri Koreliydi. Bazen çok tatsız, bazen de aşırı baharatlı olabiliyorlar ama ben çoğunu sevdim
Yemedim ve yemem de.
Aslında Türk mutfağı dışında yemem ben
Suşi denedım ama yok benlık degıl. Kokusunu sevmedım
Hiç denemedim. Çok mu güzeldi?
Sushi ve noddle daha önce yemiştim ama bu tatlara da bayıldım bence denemelisin
Sushi önerisi?
Dragon Roll isimli bir sushi var onu tavsiye ederim sana
Teşekkür ederim, fiyatlar ne durumda 😅
Fiyatlar eskiye göre çıkmış haliyle ama yine de cepteki paraya göre bir şeyler bulunur🤣
Neyse kalsın, teşekkür ediyorum 😅
Ahahahahah rica ederimmm
Denemedim
Denemelisin bencee
Yemeyi düşünüyorum heleki suşi
Hayır hiç denemedim
Yess
Denediğim söylenemez
Onlar ne?
Yuvarlak tabaktakiler Noddle ortadaki ise Sushi
denemedim
yemedim daha