Merhabaa 🌸
Ben en çok İtalyan mutfağını merak ediyorum. Siz hangi ülkenin mutfağından yemek yemek isterdiniz?

Merhabaa 🌸
Ben en çok İtalyan mutfağını merak ediyorum. Siz hangi ülkenin mutfağından yemek yemek isterdiniz?

hayır hiç dünya mutfağı üzerine bir yemek yemedim
yiyeceğimi de pek sanmıyorum
çünkü çok fazla karışım yapıyorlar
yemek yarışmalarını izliyorum adam karidesi blenderden geçirip sos yapıyor
midem kaldırmaz onu yemeye
Bir defa suşiyi denedim ama hiç bana göre değil. Hint mutfağı ise Uzakdoğu mutfağına göre bir tık daha iyi fakat her zaman tercihim olmaz. İtalyan mutfağında ise favorim pizza ve makarna. Ancak en güzel yemekler, Türk mutfağındadır. 😋
Rusya'da 6 yıl yaşadım zaten onun dışında Bulgaristan, Moldova, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Çin, Tayland, Almanya mutfağının bazı yemeklerini yedim. Hoşuma giden de oldu gitmeyen de oldu
yemediğimiz hayvanları yiyiyorlar mesela çinçila. domuz var. etsiz yemekleri yenir bilmeden küçük yuvarlak ekmek yemeyin domuz yağı var üzerlerinde. heves etmeyin en iyisi en sağlıklısı türk yemekleri.
Cevap
9Cevap
Denemiştim.
Valla danilo şefi izleye isleye italya mutfagına merak saldım
Ahaha bu ben 😅
Kazanan kırmızı takımıığ 😂
acken ben ben degilim. merak ettigim bi mutfak yok. ama cin mutfagi daha cazip geliyo icerik olarqk ful sebze favorim cin mutfagindan yana.
Yok ama isterdim; Meksika, Hint mutfağı falan .
İspanyol denedim güzeldi, meksika merak ediyorum
Yemek değilde istanbuldayken suriyenin bi tatlısı var yedim birkaç defa
Bende İtalyan mutfağından bişeyler denemeyi seviyorum ama en iyisi Bizim Türk mutfağı
Ülkemizin mutfağını tamamen tatmak isterdim.
Burada da yemek konusunda uyarıyor
Denemedim cesaretim yok sjsj bazıları uçuk ya
Türk mutfağı yetiyor
Hem denedim hem yaptım
Evet denedim keşfetmeyi seviyorum
suşi yedim. hemen kustum
Suşi yedim yosun çok kokuyodu
Suşiye hiç ısınamadım.
Kuruvasan
Evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?