Yeme & İçme En sevdiğiniz dondurma çeşidi nedir? ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Vanilya dondurmasını çok severim Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En sevdiğiniz dondurma çeşidi nedir? En sevdiğiniz dondurma çeşidi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Limon, vanilya, karadut 1 0 Yorumla
ffunnda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Vişne, Limon, Kako, Su mavili olanın adı her neyse o bide 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Şirinler gali mavi olan😃😃 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kaymak limon hatta dışarıda yemiştim az önce 🙄🍧 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ceviz ve kavun 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sade severim ben lemon olur bi de 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Vanilya, karamel. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çilek 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Karadut severim 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı. Kavun 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kakolu ve karamelli 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kızlar Bir Adım Öne meyveli
Limon, vanilya, karadut
Vişne, Limon, Kako, Su mavili olanın adı her neyse o bide
Şirinler gali mavi olan😃😃
Çikolatalı ve limonlu
Kaymak limon hatta dışarıda yemiştim az önce 🙄🍧
Karamele karşı büyük bir zaafım var 😄
Ceviz ve kavun
Offff hepsinden karışık koy