Yeme & İçme En sevdiğiniz dondurma çeşidi ne? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bana göre kesinlikle beyaz naneli Çilekli Çikolatalı Vanilyalı İtalyan Karamelli Naneli Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz dondurma çeşidi ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çikolata karamela ve vişne en sevdiklerim. 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Dondurmanın yalnızca maraş olanı ve maraş dondurmasının yalnızca sade olanını seviyorum. Diğer çeşit dondurmalar damak tadıma hitap etmediği için pek yemiyorum. 0 0 Yorumla
gulleak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 1- Hindistan Cevizi2- Viski aromalı3- Karamel4- İtalyan Karmel5- Vanilya6- Çikolata 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dondurmaya pek bayılmam ama yersemde çikolatalı ve ya muzlu severim 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Her şeyin sadesini severim. Dondurma da vanilyalı. 0 1 Yorumla Hemii +1 yıl Saf seviyon desene jsjssjsjsjsj saka yaptim kirilma plsss Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,1b cevap paylaştı. + kakaolu vanilyalı 0 0 Yorumla
Aslidiyebiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Antep fıstığı aşığı olarak dondurmanın da Antep fıstıklısını severim. 0 0 Yorumla
Hemii Takip Et Xper 2 Yaş: 100 +1 yıl Ee bana gore cilekli ve cukolatali ama ikisinid3 oy veremioz :D 0 1 Yorumla Hemii +1 yıl Aynisini yazdim dostum jsjsjsjssjsjs:D Yorumla
meraklimelahatderler Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl tabikide cikolata ama yaz aylarinda beyazda guzel gidiyor icini ferahlatiyor 0 0 Yorumla
BirDeliKullanıcı Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Dondurmanın her türlüsü güzel ama çileklisi başka güzel 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Ay hepsi yaa dondurma olsun da😋😋 1 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Çikolatalı ve vişneli 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kakaolu, çikolatalı ve karamelli 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Vişne ve damla sakızlı 🙂 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl En çok çikolata, sonrasında çilek ve muz 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karamelli dondurmaya bayılırım 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Çikolata ve Vanilya lı güzel oluyor!! 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Karamel ve vanilya 🥳🥳 0 0 Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Limon ve vişne gibi ekşimsi olanları seviyorum. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İtalyanoo karamellaaa 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maraşşşşş 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çilek kesinlikle 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çikolatalı. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kavunlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Çikolata karamela ve vişne en sevdiklerim.
Dondurmanın yalnızca maraş olanı ve maraş dondurmasının yalnızca sade olanını seviyorum. Diğer çeşit dondurmalar damak tadıma hitap etmediği için pek yemiyorum.
1- Hindistan Cevizi
2- Viski aromalı
3- Karamel
4- İtalyan Karmel
5- Vanilya
6- Çikolata
Dondurmaya pek bayılmam ama yersemde çikolatalı ve ya muzlu severim
Her şeyin sadesini severim. Dondurma da vanilyalı.
Saf seviyon desene jsjssjsjsjsj saka yaptim kirilma plsss
Antep fıstığı aşığı olarak dondurmanın da Antep fıstıklısını severim.
Ee bana gore cilekli ve cukolatali ama ikisinid3 oy veremioz :D
Aynisini yazdim dostum jsjsjsjssjsjs:D
tabikide cikolata ama yaz aylarinda beyazda guzel gidiyor icini ferahlatiyor
Dondurmanın her türlüsü güzel ama çileklisi başka güzel
Ay hepsi yaa dondurma olsun da😋😋
Çikolatalı ve vişneli
Kakaolu, çikolatalı ve karamelli
Vişne ve damla sakızlı 🙂
vanilyalıya bayılırım
Çilek tadına bayılırım
Vanilyalı ve limonlu
En çok çikolata, sonrasında çilek ve muz
Karamel ve fındıklı
Karamelli dondurmaya bayılırım
Hakiki Maraş dondurması en sevdiğim
Çikolata ve Vanilya lı güzel oluyor!!
Karamel, karadut, çikolata
Çilek çikolata 😋
Çikolatalı ve vanilyalı
Karamel ve vanilya 🥳🥳
Yaz mevsimi tadinda dondurma
Limon ve vişne gibi ekşimsi olanları seviyorum.
İtalyanoo karamellaaa
Limonata ve incir badem çok iyidir
Antep fıstıklı, vanilyalı, ve kakaolu.
Karadut+ limon 💜
Vanilyalı
Çikolatalı
İtalyan olsun😅😊
Çikolatalı
Bitter
Kara olam her şey tatlı olur çünkü
Yemiyom
limonlu