Çok güzel ve sağlıklı bir davranış bence. Hem de ekonomik olur senin için. Küçük saklama kapları ya da tek kullanımlık plastik kaplar kullanabilirsin. Ton balıklı, tavuklu veya makarnalı salata, kuruyemiş ve meyve, süt, ayran ve kraker , kavanoza koyduğun yoğurt ve yulaf karışımı, kendi yaptığın sandviçler veya ev yapımı poğaçalar veya kekler, evde pişirdiğin makarna, içecek termosun varsa çorba gibi şeyleri yanında taşıyabilirsin. Eminim ki senin böyle yaptığını gören bir çok arkadaşın da ne harika fikir deyip uygular. Onları da sağlıklı beslenmeye teşvik etmiş olursun. Yaz geliyor, çimlere oturup minik bir piknik yapmış ve dinlenmiş de olursun. Yanına bir kitap al, otur çimlere yemeğini ye, kitabını oku, kedileri sev. Başka insanların ne düşündüğünü önemseme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vallaha ton balığı alacaksan emin ol maddi gücün var demektir 😂😂😂 benim ayın 10 a kdr balıklı mücver yapıp videoyla sunum yapmam ve hocamıza atmam lazım fakat normal balığı almayi geçtim onu zaten alamıyoum da ton balığı almak bile zoruma gidiyor. Ne yapsam diye düşünüyorum 😂😂 ama evet haklısın her şey pahalı ve sağlıksız. Marketlerden kefir, leblebi, çerez, meyve, yulaf bar ya da yulafın kendisi, galeta, grissini, wassa, labne, marul, haşlanmış nohut, sıcak suda isitabilecegin bulgur pilavı, barbunya pilaki vs sağlıklı tuketebilecegin gıdalarda var fiyatları çokta uçuk değil hemde bir süre tuketebilecegin yiyecekler.🙂
00 Yorumla
+1 yılMerhaba 😊
Hiç eziklik değil. Hatta azıcık balıktan kediye bile verebilirdin. Hayat yeterince pahalılandı ve okulda ki yemeklerde pahalı.. Hem saglıklı besleniceğim dediğin için yeterince güzel bir çözüm. Salata yemeyi bende çok severim. Ton balığı yerine tavuğu tercih ediyorum ben. Hem bu sayede para biriktirebilirsin hem de sağlığını koruyabilirsin 😊
Şimdiden afiyet olsun.
Lütfen bir dahakine ton balığından azıcık bir parçada gelen kediye ver. 😸19 Yorumla
Soran+1 yılBir parça verince daha çok geliyor yaa yiyip gitseler veririm de dibime geliyorlar
- +1 yıl
Olsun ya yanına yedek bir tane alıp onları kendinden uzak tutabilirsin. Sende rahatlıkla yiyip kalkıp gidebilirsin o zaman 😊
Soran+1 yılİki katını alsma yanıma yine gitmezler yaa normalde yolda filan kediye versen yer gider ünidekiler gitmiyor üstüme geliyorlar yemeğe geliyorlsr ben korkuyorum
- +1 yıl
Korkacak bir şey yok. Yemeğini ye ve kalk yere de balıklardan koy onlar oraya odaklıyken sende git. Kötü bir şey yapmadığın sürece bir şey yapmazlar. Çocukluğumdan beridir her tür hayvana baktım biliyorum yani. 😊 Birde sevgi istiyorlarsa eğer sev. Çekinme. Tabi sokak hayvanı olduklari için ısırip tırmalayabilirler o yüzden de mesafeni koru. Yemegini yerken degil yemeğini yedikten sonra ayırdığın parçalari koy. Yemeğini yerken veriyorsan tabiki de gitmezler.
- +1 yıl
Biyerlerde evden getirip yiyen birini görünce işi biliyo bizim gibi kazıklanmıyo diyorm. Üşenmesem en mantıklısı evde hazırlamak.
- +1 yıl
Aslında evde hazırlayabilirsin. Hem sağlıklı hem de ekonomik olur. @suadiyeist
Soran+1 yılOkadar beklemiyorlar ya ben daha yemege baslamadan masanin dibindeler bacağıma filan geliyor ve korkup kaçıyorum 😂
- +1 yıl
Korkma ya 🤣 bacağına sürtünür giderler fhdjfjndnd
Soran+1 yılAy yok benden uzak dursunlar sjdjdjdn
+1 yılBirileri ayıplayacak diye karakterinizden, isteklerinizden ödün vermeyin. İstediğinizi yapın arkadaş, kimseye hesap verecek bir durumunuza yok. Ne de güzel yazmışsın; yaparsın salatıno, açarsın ton balığını yersin. Ben üniversitede okurken Yunanistan'a gelen bir arkadaşım vardı. Üstelik erkek olmasına rağmen hergün kendi öğününü hazırlayıp öyle gelirdi. Biz kantinde kahve bisküvi yaparken yanımızda yemeğimi yerdi. Kimseye de aldırış etmezdi, herkes tarafından sayılırdı. Neden mi? İnsanlarla ilişki seviyesini hep dengede tutmuştu. Hiç bir ilişkisi laçkalaşmamıştı. Sen bu sınırları çizmezsan bugün yemek de yarın başka bir meselede ezerler, üzerler. "Başkası ne der? " Diye yaşanmaz. Keyfine bak. Senin yaşamın senin kararın...
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın bende öyle yapmak istiyorum ama yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aslında özellikle yanında yemek taşıyıp onu dışarıda yiyebilmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışan insanlar gördüm.
Spor yapan biriydi ve kalorisidir proteinidir almaya çalışıyorlardı.
Tavuklu pilavını hiç gocunmadan rahat rahat iştahla yiyen birinin "ezikten" ziyade vay be ne güzel yiyor, olsa da yesek diye düşündüğüme emin olabilirsin.
Olay tamamen senin yaptıklarına ne kadar güvendiğine bağlı.
En havalı hareketi ya da en "gözünde yapması zor hareketi" kendinden utanıp sıkılıp yaparsan evet, gerçekten de ezik hissedersin.
Bide tam tersine bak kendinden ve yaptıklarından eminsin kimin ne diyeceği umrunda değil
Mesele sen ve yapmak istediklerin
Şu rahatlığa bir bakar mısın
Böyle birinin ezik* olma ihtimali var mı sence?
Mümkünatı bile yok.
Kendinden emin hareketler ile adımlar atan ve gerçekleştiren birine kimse ezik diyemez.
Hatta insanlar özenir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah aşkına kimseyi takma ye. Ülkemizde şuanda ekonomik sıkıntı var. Ben Cumhuriyet öncesi İstanbul' da yaşayan bir ailenin çocuğuyum. Daha 1 ay önce defalarca markete gidip kıl biber, çarliston biber, dolmalık biber, domates, karnabahar almadan döndüm. Ben şu an üniversite okusaydım kampüs çimlerine yayılır kim laf ediyor diye bakmadan çantamda getirdiğim yiyeceği yerdim. Ben de üniversite okudum. Zaman zaman evden, yurttan getirdiğim kuruyemişi, meyveyi yediğim olmuştur. İstirham ediyorum artık elalem ne der diye düşünmeyi bırakın. Ben iş yerine yemek götürüyorum. Ben utanmıyorum.
10 YorumlaNeden eziklik olsun ki? İstediğini yap, bu yüzden sana kötü gözle bakan olursa o da senin ezikligin değil onların karaktersizliği olur. Sen de kimin ne mal olduğunu görmüş olursun. Bir taşla iki kuş...
Ayrıca evden yemek götürmek her zaman daha sağlıklı. Ben de zaman buldukça evden götürmeye çalışıyorum. Afiyet olsun. 😋20 YorumlaNerden baktigina bagli. Ben seker hastasiyim her yedigim seyin onemi var. Disardaki hersey zararli. Ev yemegi yaoan yer bile yagli yapiyo mesela. Ya da durumun musait dglse bu sana yardimci oluyosa kimseyi ilgilendirmez. Ise giderken bende tasirdim. Lahmacun durum döner yemekten cok daha iyiydi. Disariyi umursama kimse sana ekmek vermez. Kimse sana saglik vermez. Herkes konusur kimse yardimci olmaz. Takilma topluma toplum sadece konusur.
04 Yorumla
Soran+1 yılKilodan dolayı şeker ve bir çok hastalığa yakınım aslında ve yemekhanedeki yemekler bile çok kalorili yağlı sandviç salata tarzı şeyler götürmek istiyorum ya da sebze yemeği filan birde en ucuz yemek 30 lira yani her şey uçmus hem tadları güzel değil evde yapınca daha güzel oluyor hemde pahalı
Soran+1 yılEvet deniyorum başkalarini umursamamayi
+1 yılYurtdışında yaşıyorum ve bizde yemek alana ezik gibi bakarlar, yemek getirene değil😂 Hem evden getirmek çok sağlıklı hem her seferinde para harcamana gerek yok. Yemeğe verdikleri parayı yatırım için kullandıkları için zaten adamlar gelişiyor. boş ver, sen evden getir yemeğini ezik zannedenlerde bil ki herkesten daha çok eziktir.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten zenginler normal yaşıyor boşa para harcamıyor ama biz zengin görünmeye çalişcaz diye sürekli para harcıyoruz
- +1 yıl
Bir Hollandalı arkadaşım Türkiye'de 6 ay üniversite okumaya gitmişti ve kız gerçekten o kadar rahatsız oldu ki. Ellerinde Starbucks ile yanından geçip onu iten kızlardan tut, sırf kendi yemeğini getirdiği için alay ettiler kızla. Oysa kız gerçekten çok zengin ailenin bir kızı yani isterse hepsine bin basar. Bu deneyim yüzünden kızı Türkiye'ye karşı tekrar ısıtmak çok zamanımı aldı. Bizim millet zaten böyle davrandığı için bir baltaya sap olamıyorlar
Soran+1 yılEvet ya napsam kötü hissediyorum böyle insanlar yüzünden yoksa dışarda yemek de yersin Starbucks gibi yerlerden kahve de içerisin sorun bunu yapıp yapmaman değil bunu yapmayi bir şey sanmalari ya da yapmayan birini görünce dalga geçmeleri küçük görmeleri filan
Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Eziklik veya utanılacak bir şey yok ki bunda. Benim ablam lisedeyken makarna yapıp götürürdü arkadaşları ile yerdi. Ben de lise de sarma, kek vs götürürdüm arkadaşlarım da öyle, hatta bazı kişiler gelip katılırdı bize. Evde yapmak en mantıklısı ve sağlıklısı. Kendini ezik hissetme. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılLisede bizde tencereyle yemek götürürduk de şimdiki arkadaş ortamım biraz farklı ondan galiba
Soran+1 yılDışarda yemek yemeyi hic sevmem hem aşırı pahalı hemde nasıl yaptıkları belli değil yani
+1 yılBence daha çok havalı duruyor. üniversitede bizim kampüsün bahçesinde de öyle öyle yanında atıştırmalıkla sandwich ile gelen salatası domatesi ile gelen öğrenciler oluyordu onlara imreniyordum ne güzel yapıyorlar sağlıklı besleniyorlar ders aralarında atıştırıyorlar diyordum. Ben evde yiyip öyle çıkardım hep hiç onlar gibi yapmadım bilmiyorum uğraşmak istememişimdir muhtemelen ama bence eziklikle alakası yok bunun, gayet hoş görüntü oluyor dışarıdan
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde bende evde yiyip çıkıyorum ama tüm gün dersim oluyor bazen
+1 yılNeden eziklik olsun. Ben de bugün sırf dışarda saçma sapan şeylere uçuk paralar vermemek için bimden ekmek ton balığı ve birkaç şey alıp yedim. Hem daha yararlı hem daha ucuz. Üstelik bence göğsünü gere gere yapmalısın ki insanlar da görsün de örnek alsin. Kötü bir şey değil iyi birsey
00 YorumlaSaçmalama neden eziklik olsun biz sabah kutuphaneye giderken yemegimizi cantamiza koyardik giderdik gece 12 ye kadar cayimizi kahvemizi bile termosta gotururduk 10 liralık tütünü bile çıkarıp masaya koyardık sen ne diyon bisey olmaz ordaki kimse senin ömür boyu dostun olmayacak onu bil ona göre yaşa.
00 Yorumla
+1 yılHayır gayette güzel bir davranış ben tüm okul ve iş hayatimda yemeğimi yanımda taşıdım hiç senin gibide düşünmedim param cebimde kaldı ve istedim başka güzel şeyleri aldım ayricada sağlıklı beslenmiş oldum boyle yapttigim için bana imrenen ve getirdigim şeylerden yemek isteyenler bile oldu goz hakkı verirdim. Yani eğer yaparsan iyi edersin bunun eziklikle ilgisi yok akillilikla ilgisi var.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Bunu eziklik olarak gören insanlardan uzak dur zaten alma hayatına. Ben iş hayatımda bile yanıma yemek almışlığım var diyet yaptığım zamanlarda. Dershaneye vs de çok fazla götürdüm. Yiyecek bir yer bulamadığımda sokakta merdivenlere oturup yemişliğim var.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Kediler yiyecek olmasa da gelir ve seni bir güzel kendi zihninde süzer sana dair bir sezgi oluşturur başta bundan dolayı rahat ol😅😅
Sağlığının ve ekonomisinin kıymetini bilen bir insan her ortama saklama kapları içinde yemek götürebilir bu bence karizmatik bir tavır.
Sandviçler hem besleyici hem pratik lezzetlerdir, çok tavsiye ederim.
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal. Bizim üniversitede şu an yemekler ücretsiz ama ben yiyemiyorum oradaki yemekleri çünkü o kadar kişinin yediği çatal bıçak bana hijyenik gelmiyor o yüzden ben de evden yemek hazırlayıp yemekhanede ya da sınıfta yerim. Eziklik olarak düşünme kesinlikle, kendince haklı nedenlerin var. En güzeli evden yapıp götürdüğümüz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır şu an ülkede bir pahalılık var herkes ayağını yorgana göre uzatmaya çalışıyor kim ne derse desin kimseye aldırış etmeden kafana göre takıl çevre senin paranı vermiyor kimse sana yardım etmiyor ailenden başka aileni düşünerek hareket etmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılNiye eziklik olsun. Ben yüksek lisansta yanımda sandviç meyve kuru yemiş götürüyordum, yemeğe gidecek olanlar çağırınca gitmiyordum garip garip bakıyorlardı doğru. Oraya gelen birinin garip bakması onun derdi ama benim değil :)) Sınıfta yiyordum ben yer varsa bahçede bankta nerde yersen ye fark etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil tabi ki, seni böyle duruma sokan ve düşürenler utansın. Kimin ne dediği umrunda olmasın, su üstünde yürüsen yüzme bilmiyor derler. Sorun sadece pahalı olması ise ve yemekhanede yemek çıkıyorsa dönem bitene kadar ben ödeyeyim hayrıma kabul edersen.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadeve fiyat için değil yani yemekhanede 2 lira ve yemekleri genel olarak güzel ama çok kalorili ve ben kilo vermek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaaa boşuna merhamet kasmısim 😂. Aman öyle olsun tek diğeri üzerdi.
Soran+1 yılAhshs ne bileyim çok vicdan yapmışsın 😂 her gün 30-40 lira yemeğe veremem tabi de yani doyacak kadar param var diyelim
Cevap sahibi+1 yılİyi sevindim. Mezuniyetini de duyarız inşaallah.
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılNeden eziklik olsun ki? Hem de (okuduğun üniversitenin nüfusunu bilmiyorum, ortalama bir üniversitenin nüfusuna göre değerlendirerek söylüyorum) binlerce kişinin olduğu bir yerde sadece bir kişinin dikkat çekmesi biraz zor.
10 Yorumla
+1 yılYoo gayet sağlıklı önerim salatanın limon yağ ve tuzunu minik iyi kapanan bir kavanoza koy salatayla sosu karıştırma yiyeceğin zaman karıştır sosu salatayı ton balığını önceden sosu salataya dökersen sebzeler pörser kararır.
10 YorumlaTon balıklı salatayı sandviç de yapabilirsin fazlasıyla lezzetli oluyor. Ton balığı yerine hazır kavurmalar var onları da aynı şekilde değerlendirmek mümkün.
02 Yorumla
Soran+1 yılKokar diye sandviç yapmadım ama yanımda taşımak icin tarif bakacağım
- Yeme & İçme konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama, kendi yemeğini kendin getirmen değil, bunun eziklik olacağını düşünmen eziklik.
Ekonomiyi geçtim, dışarıdaki yemeklerin hijyenine ne kadar güvenebilirsin? Elbette canının istediğini evde kendin de hazırlayarak yanında götürebilirsin.00 Yorumla
+1 yılHayır değil en iyisini sen yapıyorsun. Dışarıda yemeklere güvenmiyorum adam tuvalete gider elini iyi yıkamaz elleri kıllı eldiven kullanmaz insan iğrenir yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası da öyle ve malzemeleri de kalitesiz kullanıyorlar genlde
- +1 yıl
iyi muhafaza edersen koku yapmaz bence Vallahi öyle evinde yap mis gibi oh afiyetle ye 😋
Soran+1 yılTon balığını paketinden açmadan götürdüm orada salataya ekledim iyi oldu
- +1 yıl
Çok iyi o zaman seni tebrik ederim insanlar rahatsız olmasın diye düşünüyorsun birde.
Kız saçmalama ben bütün üniversite hayatımı evden yemek götürerek geçirdim. Şimdi de iş yerime sefer tası götürüyorum. Dışarıdan hem çok pahalı hem çok kalitesiz ve sağlıksız. Evden getirmeyenin aklına şaşarım.
00 YorumlaKokmaz poncik
Paket açık değil çünkü.
Eziklik de değil
Tam tersine çok tatlış
Seviyorum ve temiz olduğundan emin olmak istiyorum yediklerimden dersin...
Laf yapan antenlere03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki üstüme filan atlar belli olmaz
+1 yılÜlkede duruma sebeb olanlar utansın! Siz değil ki bende üniversite'de peynir ekmek dometes alır çimlere oturur yerdim. Kedi meselesinde kendimi gördüm bir an ☺😁
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi çok daha güzel bir şey hem daha sağlıklı hem de ne yiyeceğine Fast foodcular karar vermiyor sen karar vermiş oluyorsun. Sınırlı seçenek arasından birini sevmektense kendi seçeneğini yaratmışsın. Canın ne istiyorsa onu yap. Başka insanların ne düşündüklerini de boş ver
00 Yorumla
+1 yılBen is yerime halen goturuyorum yemek cikartmamiza ragmen 😎 bence eziklik degil en guzeli. Ara ara disaridan yemek yemek en sagliklisi bence
01 Yorumla
Soran+1 yılArada güzel oluyor tabiki ama sürekli yiyince ben tat da almıyorum çünkü evde hem kendi damak tadına uygun yapıyorsun hemde daha özenli ve kaliteli malzemelerle yapıyorsun
+1 yılAfiyet şeker olsun kardeşim en doğrusunu yapıyorsun boş bir zamanında çimlerin üzerinde mis gibi piknik havasi hatta oturacak kamelya falan varsa masa orada daha rahat karnını doyurursun
00 YorumlaBen az götürmedim Avcılardan Marmara göztepe kampüsüne, sabah oturup çardakta yiyordum, kimse de yanaşmıyordu yanıma, 1 sandviç yiyip aç kalacağıma yulaf + omlet yemeyi terchi ederim :D
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem ton balığı ve Mısır al ikisini de saklama kabını koy ama balığın yağını süz sonra poşetle sar dökülmesin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılTon balığını açmadan götürdüm dün mısır da sevmiyorum salatanın üstüne okulda döktüm iyiydi yedim yani
- +1 yıl
İyi
+1 yılBuzdolabı poşetinde peçeteye sarılı tost götürmüyosun sonuçta. Eziklik olmaz yani. Hatta ton balığı ve salata elit bile durabilir 😄
10 YorumlaDeğil bence hatta mantıkli öğün vaktini kurtaracak kadar biseyler. Benim çantamdan da meyve eksik olmaz öyle bir huyum var
10 Yorumla
+1 yılBen is yerime evden getiriyorum arkadaslarimda oyle yapiyor yurt disinda bir cok yerde de bu sekilde
20 Yorumla
+1 yılSaçmalama yanında yemek taşımak gayet doğal bişey her yaştan ve heryerden insan için bundan normal ne var ya !!
00 YorumlaEziklik olarak düşünenlere neden aldırış ediyorsun egolarını tatmin etmeye doyurmaya çalışıyor onlar sen üzerlerine gitmeyi öğrenmelisin bence
00 Yorumla
+1 yılEvet aşırı ezik bir davranış ❓ neymiş okula kendisi yemek getiriyormus şaka misiniz neden takiliyorsunuz buna her insan istediğini yer...
00 YorumlaBen de kendi yemeğimi götürüyorum okul hem pahalı hem de temiz değil hem arkadaşlarımla gün yapıyor gibi de oluyoruz hsdhhs keyifli
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede ki yemek fiyatları kullandigin malzeme fiyatlarının 10 da biri nerdeyse
03 Yorumla
Soran+1 yılYemekhaneyi kastetmedim orası çok uygun tabiki ben kafeleri kastettim soruda ve yemekhane ders boşluğumxa aşırı kalabalık oluyor ve kilo vermek istiyorum ama yemekleri kalorili yağlı
- +1 yıl
İnsanlar şunu anlasin ya sadece salata yediğinde zayıflamiyorsun 16 kilo verdim ama salata yemedim
Soran+1 yılTabiki sadece salata yiyemezskn her zaman ve öyle kilo versen de sonrasan geri alırsın uygulanabilir bir şey değil
+1 yılYemekhanesi ucuz degil mi ki ha yemegini begnmoyorum diyosan o ayri mesele
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ucuz ama ders saatlerime uymuyor ve kilo vermek istiyorum yemekhanedekiler de baya kalorili yağlı oluyor
- +1 yıl
Aa ders saatleine nasil uymuyor 12 1 arasi yemek diyelim o saate ders koymazlar kocaeli üniversitede böyleydi yani
Soran+1 yılBurada da öyle ama 11.30-1 arası aşırı kalabalık oluyor bir saat sira beklemem gerekir
- +1 yıl
Aaa ama sira hizli ilerliyor ya neyse sizin tercihiniz anladim oteki türlu istediginizi yapabilirsiniz tabiki
Ben çalışıyorum. Çalıştığım özel şirkete evden annemin hazırladığı yemeği götürüyorum :D
016 Yorumla- +1 yıl
😄En iyisi
Soran+1 yılYemek fikri de ver bari ne götürüyorsun
- +1 yıl
Fmcdmndhgkk
Soran+1 yılAjshshs ya ne götürürüm bilemiyorum bazlama olmaz diyetteyim
Soran+1 yılOkadaf sıkı diyet değil ya sabah börek yedim😂 sadece abur cubur pasta filan yemiyorum daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum beslenme değişikliği gibi
- +1 yıl
@pumpkindaily
Canın çeksin diye resim de atayım 😄
https://prnt.sc/3bMk84RicQln
Soran+1 yılKendim açarım börek ya😂 neyse ben normal annemin yaptığı yemeklerden de götüreyim normal saklama kabına koyup götürürüm
- +1 yıl
Yaa ben de diyetteyim bidaha böyle resim atma👽
- +1 yıl
Açmam ki😃
+1 yılHayır bence çok mantıklı bir davranış olur. İkisini birleştirmezsen balığı yemeden önce koyarsan koku da yapmaz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bence, hem kendini hem de bütçeni düşündüğünü gösterir. Ayrıca eziklik falan da sayılmaz, afiyet olsun.
00 Yorumla Ben eziklik olarak dusunmezdim. Lisede ben de yemek goturuyordum universitede de bir ara goturuyordum
09 Yorumla- +1 yıl
Ne mezunusun?
- +1 yıl
Ne şimdi bu ters cevap 🤔
- +1 yıl
Günümüz turkiyesinde işe yarar hangi bölümü bitirdiğini merak ettim sadece
- +1 yıl
Offf ne kadar uzattın muhabbeti sakız misali anlaşıldı malum adetli günlerinden birindesin iyi akşamlar 😏
- +1 yıl
Sende haklısın günümüzde açık. sozlu olmakta kabahat olmuş 😏
+1 yıldeğil ama utanıyorsan bunu sana anlatamayız kanıtlayamayızz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen lisede yapardım. Maddiyat onemliudi benim icin. Guzel bi saklama kabı alırsan cok daha güzel görünürsün. Sana özenip senin yaptığın şekilde yapan cok olacaktır inan bana.
10 YorumlaYok boş ver sen kendine bak
Paranı o yemeğe vermek yerine sağlıklı gıdalar yiyorsun10 YorumlaBen maslakta çalışıyorum koca plazakar vs orada bile çalışanların çoğu evden götürüyor yemegini
10 Yorumla
+1 yılTam aksine yemek götürdüğünüzde size uzaylı gibi bakanlar ezik olur 🙂
10 Yorumla
+1 yılvallahi ben bile iş yerine sefer tası götüreceğim dışarıdan yemek yemek masraflı ve pahalı gelmeye başladı düşün
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki en güzel şey bu şekilde yapmanız. Hem sağlıklı hemde ekonomik.
10 Yorumla Değil. Şu eziklik bakış açısını bı değiştirin artik
10 Yorumla
+1 yılBence gayet mantıklı neden eziklik olsun ki? Öf canım çekti ton balıklı salata :)
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Olması gereken bu zaten. Kokmaz normalde ama açıp yiyince kokmaya başlayabilir. Sorun olmaz, kantin gibi yerlere götürüp ye
00 YorumlaNe alakası var?
Ben de kendi yemeklerimi kendim yaparım taşırım yanına
İşe falan giderken
Spor salonu sahibiyim13 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bileyim napsam kötü hissediyorum ama dün götürdüm yedim iyiydi yani ve normalde evde ton balıklı salatayla asla doymazdim okulda aksama doyuykrum
Soran+1 yılBencede yok 😂
+1 yılİstediğin yerde ye ne olacak ama kedileri kovalamaca seç onlarla da Paylaş 🐱
00 Yorumlayahu kimi ne düşündüğünü ne yapacaksın ömrümün sonuna kadar elalem ne der diye yaşayacaksın
00 Yorumlabence sağlıklı yemekler taşıyorsan çok hoş bir durum
00 Yorumla
+1 yılSacmalama kraliyet ailesi gibi hissedersin ilk ay. İstersen götürme, hemen dil dışarda başla :)
00 Yorumlaİyi yapmışsın kız, kimseyi takma kafana göre takıl catlasinlar kiskancliktan
00 Yorumla
+1 yılEsas bunun rezillik olduğunu düşünmek sıkıntı. Gayet güzel düşünmüşsün, uygulamaya devam. 😊
00 YorumlaOff aşağılık komplekslerinizden bıktım niye eziklik olsun ya
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne