Yeme & İçme 3 ay Yemekten hemen sonra çay içiyor musunuz? Pseudanor Fenomen Takip Et FacebookTwitter 31 Bonsoir!Yemekten hemen sonra çay içiyor musunuz?-İçiyorum, hemen hazırlanıyor evde. <3 Güncellemeler: Takip Et 31 Paylaş FacebookTwitter Yemekten hemen sonra çay içiyor musunuz? 328 Görüşünü yaz
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ | Yeme & İçme konusunda 562 görüş paylaştı. Fenomen 3 ay İçiyorum hemen çaysıyorum o çaya içmezsem ağzımın tadı yerine geliyor onu muhakkak içmem gerekiyor yoksa huzursuz olurum keyfim olmaz o yediğim yemekten de bir şey anlamıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla Pseudanor 3 ay Çaysamak ne ya xD? Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ 3 ay Susamak gibi çaysamak 😂bilmiyor muydun Yorumla Pseudanor 3 ay Çok saçma. Sen uydurmuşsun gibi duruyor. Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ 3 ay Sensin saçma Yorumla Pseudanor 3 ay Benim evet pf Yorumla
ZodiacK | Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Fenomen 3 ay Evet, içiyorum.Hatta yemekten sonra taze çay ikram etmeyen restoranları sevmem. Tercih listemde altta yer alırlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Pseudanor 3 ay Öyle yerler kaldı mı ya? :) Yorumla
joeblack18 | Yeme & İçme konusunda 7b görüş paylaştı. Fenomen 3 ay Yemekten sonra çay içmek daha iyi hissettiriyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sükût_uHayâl | Yeme & İçme konusunda 400 görüş paylaştı. Bilge 3 ay Evet, çay olmazsa olmazımız yemek hazırlarken çayımı da demlerim mutlaka yemek sonrası hazir olmalı 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Pseudanor 3 ay Tatlı var mı yanında :') ? Yorumla Sükût_uHayâl 3 ay Olmaz mı? 😊 Yorumla
SadFragile Yoda 3 ay Hemen sonra içemem rahatsız olurum. En az bir saat geçmesi lazım. Hem çok zararlı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla SadFragile 3 ay Niye kapattın? Yorumla Pseudanor 3 ay ? Yorumla Pseudanor 3 ay Uzun süredir kapalı. Önceden yazdıysan geliyordur mesaj. Temizledim kutuyu ondan atamıyor olabilirsin. Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster SadFragile 3 ay Anladım Yorumla SadFragile 3 ay Açsana be!İlla söylemek mi lazım? Yorumla
DorothyBabe | Yeme & İçme konusunda 167 görüş paylaştı. Guru 3 ay Genelde kahve içiyorum ama onun için de en az 1 saat bekliyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Pseudanor 3 ay Neden bekliyonn? :) Yorumla DorothyBabe 3 ay Şişkinlik oluyor ya Yorumla Pseudanor 3 ay Neden kocaman göbeğin varmış hissi geldi fnfjjfjf Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster DorothyBabe 3 ay Yoksa beni tanıyor musun haha Yorumla Pseudanor 3 ay Tanıyan tek kişi olabilirim xD? Yorumla DorothyBabe 3 ay Haklısın adımı bir tek sen biliyorsun ajdjakdje Yorumla
sssicaksutlukahvem | Yeme & İçme konusunda 645 görüş paylaştı. Master 3 ay Kahve içiyorum da yemekten hemen sonra değil, biraz sindirmem gerekiyor, hareket etmekte zorlandığım için, bir gıdım yer açıldığı zamanlarda içiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
GhostlyKisses | Yeme & İçme konusunda 307 görüş paylaştı. Guru 3 ay Hayır yemek esnasında ve sonrasında sadece su içiyorum bazen yemekten sonra kahve olabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Nut_Butter Bilge 3 ay Evet hazır oluyor çayım yemekten önce. Yemeğin ardından hemen içiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
feriskus | Yeme & İçme konusunda 221 görüş paylaştı. Xper 7 3 ay Evet içiyorum normal çay olmazsa bitki çayı mutlaka içiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2,5b görüş paylaştı. Master 3 ay Evde her zaman hazırlanır ama ben içmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ahh_kalbim | Yeme & İçme konusunda 345 görüş paylaştı. Yoda 3 ay Kahvaltıda bile içmem ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
DarkBlack22 | Yeme & İçme konusunda 128 görüş paylaştı. Xper 5 3 ay Hayır, çayla aram yoktur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
nilaywilliams Xper 5 3 ay Çayla pek aram yoktur kahve içerim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Biribirbirbiri Xper 6 3 ay iciyom caysiz olmass is yerinde zaten hep hazrda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Lotuscicegm Xper 6 3 ay Hemen değil ama 1 saat sonra filan içerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Senaaaay | Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Yoda 3 ay Bazen içiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ädalineẞowman | Yeme & İçme konusunda 65 görüş paylaştı. Xper 6 3 ay Çay sevmiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NudeRuj_ | Yeme & İçme konusunda 212 görüş paylaştı. Guru 3 ay Çay sevmem içmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
328İçiyorum hemen çaysıyorum o çaya içmezsem ağzımın tadı yerine geliyor onu muhakkak içmem gerekiyor yoksa huzursuz olurum keyfim olmaz o yediğim yemekten de bir şey anlamıyorum.
Çaysamak ne ya xD?
Susamak gibi çaysamak 😂bilmiyor muydun
Çok saçma. Sen uydurmuşsun gibi duruyor.
Sensin saçma
Benim evet pf
Evet, içiyorum.
Hatta yemekten sonra taze çay ikram etmeyen restoranları sevmem. Tercih listemde altta yer alırlar.
Öyle yerler kaldı mı ya? :)
Yemekten sonra çay içmek daha iyi hissettiriyor.
Evet, çay olmazsa olmazımız yemek hazırlarken çayımı da demlerim mutlaka yemek sonrası hazir olmalı 😊
Tatlı var mı yanında :') ?
Olmaz mı? 😊
Hemen sonra içemem rahatsız olurum. En az bir saat geçmesi lazım. Hem çok zararlı.
Niye kapattın?
?
Uzun süredir kapalı. Önceden yazdıysan geliyordur mesaj. Temizledim kutuyu ondan atamıyor olabilirsin.
Anladım
Açsana be!
İlla söylemek mi lazım?
Genelde kahve içiyorum ama onun için de en az 1 saat bekliyorum
Neden bekliyonn? :)
Şişkinlik oluyor ya
Neden kocaman göbeğin varmış hissi geldi fnfjjfjf
Yoksa beni tanıyor musun haha
Tanıyan tek kişi olabilirim xD?
Haklısın adımı bir tek sen biliyorsun ajdjakdje
Kahve içiyorum da yemekten hemen sonra değil, biraz sindirmem gerekiyor, hareket etmekte zorlandığım için, bir gıdım yer açıldığı zamanlarda içiyorum.
Hayır yemek esnasında ve sonrasında sadece su içiyorum bazen yemekten sonra kahve olabilir.
Evet hazır oluyor çayım yemekten önce. Yemeğin ardından hemen içiyorum
Evet içiyorum normal çay olmazsa bitki çayı mutlaka içiyorum
Evde her zaman hazırlanır ama ben içmem
Kahvaltıda bile içmem ki
Hayır, çayla aram yoktur
Çayla pek aram yoktur kahve içerim.
iciyom caysiz olmass is yerinde zaten hep hazrda
Hemen değil ama 1 saat sonra filan içerim
Cay değil Kahve
Bazen içiyorum
Çay sevmiyorum.
Çay sevmem içmiyorum