Yeme & İçme Yemeğin ardından hemen tatlı yer misiniz? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Selammmmm 🧚♀️Yemekler yendiyse sorumu soruyorum😅Yemeğin ardından hemen tatlı yer misiniz yoksa biraz zaman geçmeli mi? 🤤Ben yemek yedikten sonra hiç vakit kaybetmeden tatlıya geçenlerdenim🤤Ya siz? Yemeğin ardından hemen tatlı yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme konusunda hiçbir şeyi ihmal etmeyenlere imreniyorum doğrusu. Dünya kadar yeseler dahi kilo almıyor çoğu insan. Ben az fazla yesem, şekerli yesem kilo alırım. Karaciğerim mi bitik acaba. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çayın demlenmesini bekler, onunla birlikte yerim.. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yemeğin hemen ardından en az bir saat geçmeli bir tane bile lokma yemem için bir şey. Anlık bir şey yiyemem. 1 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Genelde yemekten 1 saat sonra yerim ve o arada çay demlerim 😊 Sonrasında afiyetle yerim. 1 0 Yorumla
ahahadeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yemekle beraber yiyorum ben🙄 ama öyle yapmasaydim yerdim yemekten hemen sonra 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim tatlıyı fakat biraz zaman geçmeli benim için 🙃 1 0 Yorumla
Manful34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Severim yemekten sonra hemen yemek daha güzel oluyor ama... diyette olduğum için sevmiyorum hiç tatlı 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yemem ben tokken tatlı yemeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır şeker kadar pis zararlı bir şey yok 1 0 Yorumla
hnnzia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yarım saat 1 saat zaman geçerse daha leziz olur 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemem hemen. 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. birrkaç saat sonra 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Genelde çay içerim 1 0 Yorumla