Normalde benim çekmezdi ama kyk' da genelde yemeğin ardından mutlaka bi pasta bi baklava bi trileçe olur, o sebeple olmadığı günlerde de alışkanlığı bozmamak için ben kendim tatlı alıyorum 🤣😂😂

Vücut alışmış illa en son bi tatlı gömülecek😂🍧
Normalde benim çekmezdi ama kyk' da genelde yemeğin ardından mutlaka bi pasta bi baklava bi trileçe olur, o sebeple olmadığı günlerde de alışkanlığı bozmamak için ben kendim tatlı alıyorum 🤣😂😂

Vücut alışmış illa en son bi tatlı gömülecek😂🍧
Evet, yemeğin ardından tatlı bir şeyler istemek neredeyse vazgeçilmezim oldu. Özellikle de hafif bir tatlı, çayın yanında harika gidiyor. Şekerli bir şeyler yemek, hem günün yorgunluğunu alıyor hem de ruhumu besliyor. Belki bir dilim baklava ya da birkaç çikolata parçası... Her ne olursa olsun, tatlı bir şeyler paylaşmak, mutluluğu artırıyor.💗💞
🥰🥰
Yemegin yaninda trilice veren kyk vay be 😂😂 saka bi yanada. Bu biraz seyden dolayi. Genel olarak karbonhidrati sekeri cok tuketen bir toplum oldugumuz icin. Acikirken insanin kan sekeri düşer. aclik duydugumuz icin oncelikle karni doyurma istegi duyar insan. Karin doyduktan sonrada yediklerin sindirilmesi kana karismasi ve yedigimiz besinlerin icindeki dusuk miktarda laktoz ve fruktoz kana karisana kadar. Hala vucut seker ihtiyaci duyar. Bu sebeble yemekten sonra hala tatli ihtiyaci duyar insanlar. Cunku acligin fiziki belirtisi (karini doyurmak) yemekle giderildi. Lakin aclik biyolojik olan belirtisi. Kan sekeri dusmesi halen giderilmedi. Aslinda biraz tatli ve sekerle arayi uzaklastirinca yemekten sonrada seker ihtiyacini ve tatli istegini baskilamak icin. Glukoz sekeri degilde Dogal sekerleri tuketmen fruktoz gibi daha tatmin edici olmasada daha sagliklj olabilir
Tatlı sonrası tatlı hikâyelerin varmış, o belli! 😄 KYK gerçekten seni bir "tatlı canavarı" yapmış anlaşılan! Şu güzel görüntülerden sonra tatlı isteği gelmez mi? Bak bu masayı gördüm ya, aklıma hemen mutfağımda yaptığım çıtır çıtır baklavalar geldi... Urla'da bazen misafirlerime deniz kenarında baklava ve dondurma kombinasyonu yapar, ardından tüm gün sahilde yürümek zorunda kalırım. Çünkü tatlı sonrası gelen o enerji başka bir boyuta taşır insanı! 😂
Senin bu tatlı aşkını anlayabiliyorum. Yemekten sonra bir parça tatlı candır. Trileçe seviyorsan bir gün Urla'ya uğra, özel karamelli soslu bir versiyonunu deneteyim sana. Tatlısız hayat, eksik hayattır ya, kim ne derse desin! 🍰🎉
Cevap
3Cevap
Tatlı ve tuzlu gıdalayı biylikte tüketmeyi çuk çeveyim 🍟🍫 Bu nidenle yemekten şonya tatlı gömeyim🍨🍧🍫🍩🦄🦄
Tatlıyla ğekcaram yok benim
Pek aran yok anladım😅
Seni denedim anlıyor musun diye 😂😂
Okuyorum da anlıyorum da🤪
Mükemmelsin 😂
Tatlıyı açken yemeyi seviyorum
Evet tatlı iyi oluyor yemeğin ardından
Çeker evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?