Yeme & İçme İftardan hemen sonra tatlı yer misiniz? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mesleğin en güzel tarafları bu sanırım, canım ne isterse yapıyorum 😂 İftardan hemen sonra tatlı yer misiniz? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Evet yerdim 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Afiyet bal şeker olsun şu an profiterolu canım çekti. Fazla tüketen biri değilim ancak olsa da yesem 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yemem.. Az önce yemek sonunda Güllaç teklif edildi, reddettim.. Birazdan yerim ama :))#Vesselam 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hemen sonra değilde, 1 - 2 saat sonra falan yerim. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hemen olur her an olur hiç fark etmez zamanlaması 😂 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani balık yedikten sonra tahin helvası olmaz ise olmaz. 0 0 Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Uzun süredir tatlı tuketmiyorum ama önceden tatlı için saat fark etmezdi 0 0 Yorumla
ivanovna_yepancin Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 426 cevap paylaştı. Bu meslek kilo yapar 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sorma çok kilo aldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ellerine sağlık gelecekteki kocam 0 42 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bulursun inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni buldum burada kaçma Yorumla 34TUZLALI +1 yıl İşin zor , uğraşılması zor bir insanım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç ben kovalarim Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gizli üyeleri sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilerek gizli oldum laf yersem gizlice utanırım diye 🥺 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Neden kimden laf yiceksin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden terlersin diye Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Niye terslim ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle duruyorsun da ondan Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tuhaf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok beceriklisin Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim canım Yorumla 34TUZLALI +1 yıl İstek atsana bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka zaman atsam utandım şimdi 🥲 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bidakine söz isteği aticam Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nekdr şekersin 🍬🍭 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Neyse iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyu ve rüyanda beni gör Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Vallahi işten çıktım daha araba kullanıyorum eve gideceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu iş çok zor bu saate kadar Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Her mesleğin bir zorluğu var yapacak bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen otur ben çalışırım Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ben çalışmayı seviyorum oturamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çabuk yaşlanma diye Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Aksine oturursam yaşlanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlanma madem işinle mutlu ol Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hesap öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eve git Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gittim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyu bakalim şimdi uyusunda büyüsün nenni tıpış tıpış yürüsün nenni Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Boş yapmaya başladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sert çıkışıyorsun kusura bakma rahatsız ettim Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Boş yaptığıni söyledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fazla ciddisin sadece Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gevşekliği kaldıramıyor bünyem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur yapın farklı Yorumla 34TUZLALI +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kocam yedirir bana tatlı 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl afiyet olsun Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hic aramam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Afiyet olsun aşkım 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Saol gizli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek canım 😘 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tövbe tövbe 😂😂bu site kaldırmaz bunları. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet yerdim
Afiyet bal şeker olsun şu an profiterolu canım çekti. Fazla tüketen biri değilim ancak olsa da yesem
Yemem.. Az önce yemek sonunda Güllaç teklif edildi, reddettim..
Birazdan yerim ama :))
#Vesselam
Hemen sonra değilde, 1 - 2 saat sonra falan yerim.
Hemen olur her an olur hiç fark etmez zamanlaması 😂
Yani balık yedikten sonra tahin helvası olmaz ise olmaz.
Uzun süredir tatlı tuketmiyorum ama önceden tatlı için saat fark etmezdi
Bu meslek kilo yapar
Sorma çok kilo aldım
Pek aram yok tatlı ile
Ellerine sağlık gelecekteki kocam
Bulursun inşallah
Seni buldum burada kaçma
İşin zor , uğraşılması zor bir insanım 😂
Sen kaç ben kovalarim
Gizli üyeleri sevmiyorum
Bilerek gizli oldum laf yersem gizlice utanırım diye 🥺
Neden kimden laf yiceksin?