Hamursuz hayat zor ama çok da abartmamak gerektiğini düşünüyorum. Hamur işi ürünleri severim pide pizza poğaça gibi bir sürü gıdayı yerim her gün yemem ama arada yerim hamursuz olur mu? Hamur işi ürünlerde en sevdiğim poğaçadır geçen gün annem yapmıştı enfes oldu bir de tazeyken yedim daha da leziz oldu. Poğaça ilk yapıldığında yenmeli bence sıcak sıcak çok iyi gidiyor yanında da meşrubat açıyorum mis gibi gel de yeme. Hamur işi şeyler sürekli yenince tıkıyor ama arada sırada yemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Ben de hamur bağımlısı bir insanım hamursuz hayata asla evet diyemem hamura bağımlıyım gerçekten hamur hastası bir insanım hamurcuyum. Hamurun girip de kötü olan bir yiyecek şu anda gerçekten hiç aklıma gelmiyor otçulluktan etçillikten ziyade hep hamurculuktan yanayım poğaçalar çörekler pizzalar hamburgerler pişiler ve daha sayamayacağım bir sürü hamurdan yapılan yiyecekler hepsini çok seviyorum bayılıyorum. Ve yine hamurdan yapılan Baklavaları ve diğer bütün tatlı çeşitlerini de çok seviyorum.