ALKOLİK BABAM VAR? BENİM GİBİ BİR HAYAT YAŞAN VAR MI?

Biraz uzun olabilir ama lütfen okuyarak bana bir şeyler söyleyin. Bu olanlara alıştım fakat burada sizin desteklerinizi görmek beni daha iyi hissettirecektir.
Aile içi şiddet var ben küçüklüğümü hatırlamadığımdan eskileri bilmiyorum. Şu son yıllarda sinirlerim had safhaya çıktı, babam beni dövebileceğini sanıyor, bilmiyor ki sarhoşken bir yumruk vurduğum anda bayılması bir olacak. Sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum lakin dediğim gibi son yıllarda sinirlerim had safhaya çıktı. Hiç bağırmayan sessiz konuşan biriydim önceleri. Yine bir gün babam annemle kavga ediyordu annemi itiyordu. Salona doğru itti annemi ve o an gözlerim dönmüştü. Babama belki mahalleden duyulacak şekilde bağırarak, kollarından tuttum ve odaya götürdüm. Senelerdir böyle ve artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sırf babamın alkolik olması yüzünden, doğru dürüst ilişki de yaşayamadım. Asıl sorun ilişki yaşamak değil zaten. Kafamı dağıtabileceğim, ilgilenebileceğim bir sevgilim olamaması.
Babam Allah'a inanmıyo bunun üzerine Allah'a küfrediyo. Ateist diyebilirim ama sorsan ateistin anlamını bilmez. Kur-an'ı Kerim'den de bir parça yırtmıştı. Babama hiçbir şey olmadı.
Polise gidin falan boşuna demeyin polis defalarca evimize geldi, ifade alındı vs. fakat canım anacım hep beterin beteri vardır diyerek sustu, şikayetçi olmadı. Şikayetçi olsa da sonumuz nereye gidecek bilmiyorum.
Sırf babamın yaptığı bu şeylerden sonra babam her sabaha sağ çıktığında şaşıyorum doğrusu ve sırf bunlardan dolayı inançlarım zayıflıyor. Kendime verdiğim 2 ya da 3 sözüm var:
Bir kızı o kadar sevicem ki babamdan görmediğim baba sevgisini o sevgilime, hayatımı birleştireceğim kadına göstericem.
Benim yaşadığım gibi kötü bir hayat geçiren veya geçirmekte olan bir çocuğun isteklerini, hangi koşulda olursa olsun yerine getiricem.
Babam gibi olmayıp, ileride çocuklarıma çok iyi bir baba olucam.
Ek olarak tüm bu sıkıntılarıma rağmen sigara, alkol,vs. hiç bir şey kullanmıyorum ama bu gidişle sigara ve alkole başlıycam.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala düşüncelerinizi benimle paylaşarak destek olabilirsiniz. Teşekkürler.
ALKOLİK BABAM VAR? BENİM GİBİ BİR HAYAT YAŞAN VAR MI?