Kendi hayatimda basrol degilim?

yani sanki oylesine yaratilmis gibi hissediyorum hic bir vasfim yok zaten bos yasiyorum bir seye heves ediyorum en basitinden birinden hoslaniyorun asla benden geri hoslanmiyo full plotonikte kaliyorum arkadaslarimdan hoslaniyolar mesela ya da ne bileyim bi yarismaya hevesleniyorum diyelim sifir ilgilisi olan arkadaslafim kazaniyo cok basit ornekler verdim farkindayim da yok yani yasantim yok o yuzden ornek de veremiyorum cevremde sifir ilgi bana karsi arkadaslarimin hep iliskilerini toplayıcıyim onlar aldatir cocuklar yine onlara kul kole olurlar bakin gercektrn kidkabdigimdan degil ben neddn hic bisey yasamiyorum hep mi yan rol olur insan hayatinda mesela ogretmenler heo adimi unutur konusurum ama onlarla iyi ornekler verirm derse katilirim ama heo unuturlar hep unutulurum hep arka planda kalirim hep o insanij arkadasi konumundayimdir hep yetersiz hissettirilriim hep yan rolum bu hayatta kendi hayatimda hic bir sey olmuyo ilgi cekmiyorum kendimi ovmek icinde demiyorum ama ortalama bi kizim yanımda benden daha dusuk bi kizda olsa daha cekici oluyo ilgi duyuolar daha yuksek biri de olsa sadcee tipte degil olay iyi bir sırdas arkadasimdir komigim de bence guluolar gercektn komiksn falan da diolar bilmiyorum hep hayatim boyunca unutulan oldum cok kotu hissediyorum bu yuzden su an buyudum okulum da bitti hala her sey ayni benim hayatimda ne zaman ben on planda olucam ailemde bile oyle arkadaslarimi daha cok overler mesela onlarin yanibdaki objeyim sanki

Kendi hayatimda basrol degilim?