7 senedir ictigim şu mereti tam 1 saat once icmeme karari aldim ve tam 1 saattir sigara icmiyorum aglamak uzereyim :( gunde 1 paket içen ve yemekten sonra bir tane kesmeyip ust uste sigara yakan biri olarak bırakabilir miyim ki? Ne olur birakamazsin demeyin yapmayin paket bana bakiyor ben pakete. Iceyim mi sizce yoksa birakilir mi? Birakabilen var mi?
Cevabın nedir?
+1 yılEn başta o paketi karşından kaldırman gerekiyor.
Hatta ya, imha et onu :)
Mecbur kalmalısın öncelikle içmemeye. Bilirim o durumu ne eziyettir o.
Sadece kendini meşguliyetlere ada, zaten ilk zamanlar zorlanacaksın.
Ama şunu unutma, ilk zamanlar zorlanacaksın, sonra ki süreçte bundan yavaş yavaş vazgeçmeye başlayacaksın zaten. Sadece o zorlugu çekmen gerekiyor. 1 hafta sıkılıp sonrasında keyfine bakmak gibi.
Ben bırakamadım, aslında bırakmadım yani.
Bir defasında 1 ay içmemiştim, istedim ve yeniden başladım. Yoksa bırakmıştım yani :)
Dipnot: Teselli bekleme, o paketi yak.
cut.02 Yorumla- +1 yıl
At onu =)=)=)=)
En İyi Cevaplar
+1 yılBırakılır, zaten ilk aşamalarda sigarasız durmak gerçekten zor. Hem yılların alışkanlığı bir kalemde silinip atılamıyor ne yazık ki. İradeni korursan bir süre sonra tamamen bırakabilirsin. Verdiğin karar çok iyi, başarılar dilerim.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu aşamada nikotin ihtiyacını besinlerden karşılayabilirsin. Bırakmanı kolaylaştırır
- +1 yıl
Tabii nikotin bandı vs. daha bir çok yöntemi var. Çok uzun zamandır kullanıyormuşsun. Zararın neresinden dönsen kar, bence sık dişini kurtul sigaradan :)
- +1 yıl
Güncelleme olarak iyi haberleri bekliyoruz o zaman :)
+1 yılSigarasız hayat anlamsız, evet.
Bende 4 senedir aralıklı kullandığım sigaradan geçen hafta başı ayrılmak zorunda kaldım, kullandığım ilaçlar ve yediğim serumlar yüzünden.
Onu çok özledim.Yalnızlığımda tek dert ortağım oydu benim.
Gizli gizli bir köşede düşüncelerimle savaşırsan bana kuvvet veren parmak uçlarımdaki zehirin verdiği huzuru sen vermiyorsun şerefsiz insan diyesim geldi.Doluyum ben, sigaraaa.02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha, o zaman sen sigara sonrası ellerini kokla o izmarit kokusu yüzünden hayattan soğuyor insan.
Diğer konusunda 814 cevap paylaştı. kilo alıcam dıe korkuom la =) öksurmekten nefes alamıyorum bı haftadır doktora gıttım astım bronsıt dedı ben napıcam bakalım :( 14 senedır her an yanımdaydı oysakıı kırmızı paketıyle gozlerıme bakıp bakıp durur çipil çipil oy sevdiceğim ben sensız napcam :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen bırakabilirsin senden daha fazlasını içip de pat diye bırakan kaç kişi gördüm.
Sigarasız hayat anlamsız demişsin ya, öğrenci evimde tek kalıyorum ve yanda bitişik iki ev var. Hemen yanımdaki evde 4 kız kalıyor. Normalin üzerindeki seslerimiz karşılıklı olarak duyulabiliyor arada bir duvar var nihayetinde. Kızlardan sadece birisi sigara içiyor. Ve inanır mısın kız her sabah ölecekmiş gibi öksürüyor, gün içinde akşam ve gece her zaman öksürdüğünü duyabiliyorum. İnsanın aklından zoru olması gerekiyor kendisine bunu yapması için. Pardon da ne zorun var kendinle? Bu genç yaşta ciğerleri bitme noktasına gelmiş bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok.
Sen de hesabını iyi yap 2 dakikalık bir keyif için ömründen ömür çalmaya değer mi?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBırakmak istedikten sonra kimse seni engelleyemez. Yeter ki gerçekten bunu iste.
+1 yılsigarayı bıraktım diyen insanların karşısında bir sigara yakıyorum hemen sırf içleri geçsin diye uzun yaşamak temkinli yaşamak değil ki asıl mucize yüz binlerce ölüm stili varken insanın gebermeden bir gün daha hayatta kalabilmesi benden on yıl daha uzun yaşasan nolur ki?
04 Yorumla- +1 yıl
neden kendine eziyet ediyosun ki yaksana hemen
- +1 yıl
yaa sana söyleyeyim 7 yıldır içiyormuşsun bıraksanda bir süre sonra yine başlayacaksın o yüzden eziyet etme kendine yak gitsin
bak ben 8 ay içmedim 1 ay önce başladım engel olamıyorsun
+1 yılbırakırsın bebeğimm tebrikler sakın başlama sakın at çöpe o seni değil sen onu yöneteceksin o aciz şeyin seni yönetmesine sakın izin verme sen güçlüsün güçlü bir kadınsın bir yaprak parçasına yenilemezsin bunu düşün lütfen
05 Yorumla- +1 yıl
sen hiç zorluk olmadan başarı gördün mü? ilk önce normal böyle olman ama daha sonra başarıcaksın ben inanıyorum sana emeklemeden koşulmaz, bak bende bıraktım yıllar önce bir kere de hemde ;)
- +1 yıl
ben bırakalı 6 sene olmuştur canım :) çok garip ama şuan sigaraya alerjim var mesela :)
Daha önce bırakmak adina girisimlerim hep olumsuz oldu.
Bir cok seyi bıraktim ama lanet sigarayi bir türlü terk edemedim.
Ama yinede sana icmemeye gayret et derim insallah bırakabilirsin.01 Yorumla
+1 yılHersey kafada Biter.. Bende Sigara içiyordum gunde 4-5 tane Dans ta ediyorum Ve nefes almakta zorluk cektigimi hissetim ve Kesinlikle Bırakmanızı TAVSİYE EDERİM ne olursa olsun Sigara Zehirdir Can alır...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSigara yaktıran bir başlık olmuş.
Nice 1 saatler dilerim olcay. Umarım azimle sıçıp duvarı delebilirsin.01 Yorumla bence iradesi olan herkes bırakabilir sigarayı..sigarayı bırakmak istiyorsan inciraltından karşıyakaya bir bisiklet turu yap bak oksijen nasıl ciğerlerine dolacak ve anlayacan sigaranın zararını..
00 Yorumlaben 20 sene içtim ve 3.5 aydır içmiyorum ve çok rahatım...20 seneden sonra yeniden doğmuş gibiyim..yaklaşık bir ay daha sabret güzelm, inan hersey çok daha güzel olacak
02 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırakabilirsin aslan parçası yaparsın ;)
Günde 3 paketten 2 günde 1 pekate dustum kolay değil ama bende birakicam inş yeter yaav 10 senedir içiyorum :/00 Yorumla
+1 yılhttps://inciswf.com/hahahah.swf kesin bırakırsın
01 Yorumlaben bıraktımsa herkes bırakır iradeli olmam çok zor oyalanacak bir şeyler bul
10 Yorumlazaten öncelikle istemekle başlar.
aklına koyduysan yaparsın
hiç içmedim ahkam kesemem bu yüzden.
bırakırsın umarım :D01 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elimde son bir sigara yarıya gelmiş ve uykum yok. Napcaz..
00 Yorumlabir süre sonra hayatta en değerli şeyin sağlık olduğunu anladığında *hayatın anlamını* öğrenirsin.geç olmadan bırakmalısın
00 Yorumlaolcay bu güzel bedeni sigarayı bırakarak kılo aldırma derım
bosver sende bılıyosun senın ıcın tek yanan be anlamsız yanan bı o var be canım00 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılson 1 ayda 1 haftalık bırakma deneyimlerim oldu 8.ci gün mutlaka başladım :( Kahve ile de iyi gidiyor nımıssız :(
04 Yorumla- +1 yıl
Yağmurlu bir hava da pencere kenarında kahve felan :(
- +1 yıl
En iyisi amacını daha fazla baltalamıyım :(
gel bir siagar veriyim. laa bakma zararlı dediklerine. sanki yanında arkadaş diye dolaştırdıklarının az mı zararlı. sigara daha sağlıklı ve samimi.çünki sigara seni bırakmayana kadar bırakmaz. :(
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne kadar pis koktugunu bilsen, bir daha aklina bile getirmezdin.Birakirsan, sigara icenlerin yanindan kacinca anlarsin:)
02 Yorumla
+1 yılSigarayı bırakmak için sadece 10 yıl sonrasını görebilmen yeterli, ne halde olacağını aşağı yukarı tahmin edebiliyorsundur, istersen bırakma
00 YorumlaBoynuna atlarim kiz senin bende birakicam vu ara icme sakin :)))
011 Yorumla- +1 yıl
aferin içme zaten
- +1 yıl
:(( bu bence bir işaret sana işte bırakman için,
umarım bırakırsın bir an evvel..
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bırakmak istiyorum ama şuanda yanımda yanıyor
01 Yorumla Inanirsan yaparsin, karari almak bile bir irade isi. Birakma sakin
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Benim babam 50 senedir içiyordu ama sonra bir günde bıraktı. Yani istedikten sonra olur.
00 Yorumlasana öyle gelmiştir az sabret göreceksin hayatın sıgarasız daha güzel olacağını
00 YorumlaNan efkarlandım be hiç içmemiş olarak benim bile içesim geldi :(
03 Yorumla
+1 yıl7 senedir verdiğin parayı hesapla ! kim alıştırdı seni otlanmak isteyen arkadaşların mı?
00 YorumlaDene arkadaşım dene asla vazgeçme ama en önemlisi kafada biter ben sana söyleyeyim
00 Yorumla-_- yak bitane ben içmiyorum hiçte içmedim ama sen iç -_- çünki bırakıcam diyen kim oluyorsa içiyor
00 YorumlaDiğer konusunda 633 cevap paylaştı. sigara icmek cok guzel bence ben seviyorum birakmamda
00 Yorumla
+1 yılGaliba beni bırakmıcak benımde onu bırakmıcagım tek şey sigaram.
00 YorumlaDiğer konusunda 725 cevap paylaştı. Bırakırsın bırakırsın pes etme :) paketi yok et ortalıktan
00 Yorumla
+1 yılabim birakti icmicem dedi icmedi hala icmiyor en az 10 yildir iciyodu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünde bir paketi çok mu zannediyosun :D ben bıraktım bırakılır tabii ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyolarki paketin üzerinde yazmasa da son sigara içilirken konuşulmazmış, doğru mu?
00 YorumlaBırakırsın bırakırsın :) Azmet kararlı ol..
02 YorumlaMerak ediyorum da durum nedir...
03 Yorumla
+1 yılevet yak bir sigaara
00 Yorumla
+1 yılBırakamazsın demememiz kötü olmuş :/
03 Yorumla- +1 yıl
Kitabını getirmeyen kendi de gelmesin soruya söyle :( elektronik sigara veya balon çıkaran pipolar var img03.blogcu.com/.../...a2d33828947_1295998002.jpg kolay gelsin ^^
+1 yılBırakabilirsin bence.
03 Yorumla- +1 yıl
evet ama bunu yazarken bile sigara içiyorum :( keşke bende bıraksam.
Çok iyi bir karar almışsın.
03 YorumlaHaklısın, sigarasız hayat hiç içilmiyor.
00 Yorumla
+1 yıliçme hakim ol kendine
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. tebrik ettim jimnastik sporuna başlamalısın ^^
04 Yorumlapakete bakarak bırakamazsın ben cok denedim :)
00 YorumlaDiğer konusunda 532 cevap paylaştı. Azaltarak bırak bu daha kolay ama azalt mutlaka
00 YorumlaDiğer konusunda 533 cevap paylaştı. bende bırakmıyorum. Aslında istemiyorum da
00 Yorumlao kadar acizsen yak bir tane ;)
00 YorumlaSigara bırakmak sağlığa zararlıdır :)
00 YorumlaBırak gıtsın ne yararı var zaten
00 Yorumla- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılYazık sana ve senin gibilere :(((
00 Yorumla
+1 yılSigarasız hava sahası istiyoruz:d
00 Yorumla
+1 yılben de seviyorum bırakmak istemiyorum.
00 Yorumla14 sene içtim tek celsede bıraktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamaaan boşver.cigaramın duman yok mu yarin imanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmuyacak dua'ya amin demiyelim bence :D
00 YorumlaSana kalmış
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSigara öldürür
00 YorumlaYakalım artık
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında