Yeme & İçme Sevgililer Günü’nde pasta şefi ol, hediye kazan! Senin pastan ne kadar romantik olacak? (Sayfa 4) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4015 Sevgililer Günü’nde pasta şefi ol, hediye kazan! Senin pastan ne kadar romantik olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
Hshshsshaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Muhteşem görünüyor hepsi cnmm bende istiyom 0 0 Yorumla
sychopathcat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl sevgilim olsaydı hazırlardık tabii de neredee... 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok mutsuzum ama belki bunlar beni mutlu edebilir 0 0 Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Sevgilim yoj ki her zaman ki gibi 0 1 Yorumla Mmtbyr +1 yıl Kasma benimde yok akışına bırak gitsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilim yok ki pastayı da kendime yaparım artık 0 1 Yorumla Mmtbyr +1 yıl Benimde yok çok iyi patlıcan kebabı yaparım bende😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayrıldık pasta falan hayâl oldu🥺 0 1 Yorumla StylesClash +1 yıl Vay be üzüldüm Yorumla
Pınar_2004 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Pasta yapmayı bilmiyorum bilsem güzel süslerdim 0 0 Yorumla
mutsuzgiirl Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Pasta yapmasını bilmiyorum ben 0 0 Yorumla
MelisBozdemir Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Pasta yapmayı bilmem ama yemeyi iyi bilirim 🍆 0 0 Yorumla
Magnificent_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl pasta yapmayı severim ve mutfakla aram iyidir 0 0 Yorumla
jackmiller Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Çok güzel görüşler var, umarım iyi olan kazanır.🌟 0 0 Yorumla
DeNiZ_GoZlu_m Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 81% +1 yıl Sevgilimin şefi olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Ben pasta yapamam, çünkü yaparken yerim 😂😂 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ben elime yüzüme bulaştırirım kesin 😂 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Pasta senin uzmanlık alanım Dr otker :) 0 0 Yorumla
ipekyolu Takip Et Master Yaş: 47 , eic 45% +1 yıl Romantik olması değil, sağlıklı olması önemli. 0 0 Yorumla
FurkanNero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Bol çikolatalı abartılı olmayan pastalar güzeldir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Pasta tarifleri Dr. Oetker ile harika 0 0 Yorumla
Efe7534 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Nerde o bende yetenek hiç yapmadım bu zamana kadar 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Romantizim kim biz kimiz.. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Muhteşem görünüyor hepsi cnmm bende istiyom
Sevgilimiz mi var sef bayim
Aldım çok guzel pasta yapicam bize
sevgilim olsaydı hazırlardık tabii de neredee...
Yapamam ama alırım smcnnc
Çok mutsuzum ama belki bunlar beni mutlu edebilir
En güzel pasta benim. olucakkk
Çok güzelmiş pastaaaa ben de istiyorum
Sevgilim yoj ki her zaman ki gibi
Kasma benimde yok akışına bırak gitsin
Harika görünüyor bol şans
Pastam olmayacak, eğer yapsaydım çilekli yapardım
maalesef sevgili bizde tınne.
Sevgililer günü derken? O ne yenilebiliyo mu?
Sevgilim yok ki pastayı da kendime yaparım artık
Benimde yok çok iyi patlıcan kebabı yaparım bende😂
Ayrıldık pasta falan hayâl oldu🥺
Vay be üzüldüm
Sevgilimiz oldu da biz mi pasta yapmadık..
Pasta yapmayı bilmiyorum bilsem güzel süslerdim
Pasta yapmasını bilmiyorum ben
Yapamam ki çok beceriksizlik resmen
Teşekkürler 🙏 Bütün fikirler zihnime yerleşti 👍
Bendeeee istiyoruuuum lütfen
Sevgilim yok ki güzel olsun
Çok güzel tebrikler ederim
Benim pastam siyah olurdu herhalde
Kırmızı ve etkileyici bir yazılı pastaaa !!
Kendi kendimi mutlu etmek için yapıcam
Islak kek yaptım adam olana çok bile
Beceremem asla tatlı yapamıyorum ya
Pasta yapmayı bilmem ama yemeyi iyi bilirim 🍆
pasta fiyatlari ucmusken en iyisi
Erkekler Ne Diyor
pasta yapmayı severim ve mutfakla aram iyidir
Çok güzel görüşler var, umarım iyi olan kazanır.🌟
Sanırım pasta yapmayı deneyeceğim :)
güzel deneylim bakalım yapmayı
Tatlı tatlı diyorsun. Ne güzel
Sevgilimin şefi olmayı tercih ederim
Seflik bana gore degil. ya
Benim pastam klasik olurdu herhalde...
Hiç anlamam pasta yapmaktan ya
Ben pasta yapamam, çünkü yaparken yerim 😂😂
Çok iyiye benziyor, yarın denensin.
Sadece sevgililer gününde mi?
Olsada yesek ama yapan yyok
Ahhhh becere bilsem ama maleseff
Ben elime yüzüme bulaştırirım kesin 😂
Vallahi bende güzel yaparım
Pasta senin uzmanlık alanım Dr otker :)
Romantik olması değil, sağlıklı olması önemli.
Bol çikolatalı abartılı olmayan pastalar güzeldir
Pasta tarifleri Dr. Oetker ile harika
#DrOetkerleSevgililerGünü
Seni şakacı. Bil bakalım ne eksik?
Nerde o bende yetenek hiç yapmadım bu zamana kadar
Çikolatalı pastayı hiçbir şeye değişmem …
Romantizim kim biz kimiz..
Pasta demeyin sonra canım çekiyor
Harika görünüyor emegine saglik
Yaparızzzzzzz çok ii olur
Gene yaşayanları izlemeye gelmişiz gibi bir gün
Çok güzel et yaparım ama pastayı asla beceremem