Yeme & İçme Sevgililer Günü’nde pasta şefi ol, hediye kazan! Senin pastan ne kadar romantik olacak? (Sayfa 3) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4015 Sevgililer Günü’nde pasta şefi ol, hediye kazan! Senin pastan ne kadar romantik olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
humanissstt Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cocoocooook romantik kırmızı kalpli bi pasta olucak 0 0 Yorumla
Defneelibol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl En çok çikolatalı pasta seviyorum, dr. oetker muhteşem bir ürün yelpazesi var 0 0 Yorumla
Zdemir2151 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sevgilim yok o yüzden kendime iyi ki varım pastası yapacağım 0 0 Yorumla
_AcılarınÇocuğu_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Pastamı yaptım şu an oturdum kendim yiyorum saplık böyle bir şey 0 0 Yorumla
Siyahım66 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bayılıyorummm buna çok güzel haaa herşeyiyle mükkemmel 0 0 Yorumla
Mavibal1 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kıpkırmızı bir pasta yapmayı düşünüyorum çok orijinal bir fikir değil mi ben buldum 🤪😁🤣🤣 0 0 Yorumla
bilmiyorum190 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yapabileceğimi dusunmuyorum ama kalpli ve yeşil renkte bir pasta yapmayı düşünüyorum:) 0 0 Yorumla
Ayla4 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Hazır pasta unları ve süsleri büyük kolaylık gerçekten 0 0 Yorumla
Asiay Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Emeğine sağlık zaten hep yapıyoruz kullanıyoruz bu markadan. Sevgililer günü şart değil. 0 0 Yorumla
Hcybjn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Doğum günü pastam Dr. Oetker'den olsun çok isterim Sevgililer günü olmasa da olur.. 😏🤎❤ 0 0 Yorumla
Ceren__Ceren Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Pasta yapma gibi becerilerim yoktur. 1 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl pasta yapmayı sevmem ama pastaları yemeyi severim. 1 0 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Sevgilim olmadığı için pasta yapmaya gerek yok 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Artık hicbisiy yapasım yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu tür sorulara sadece sevgilim yok ki yazmayı tercih ediyorum 😀 teşekkürler Dr. Oetker 😀❤️ 0 0 Yorumla
PandaTarot Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Çok göz alıcı duruyor bayıldım mükemmel 0 0 Yorumla
PiSyPiSy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Benim pastam çok romantik olur. Yaparım arada bir. 0 0 Yorumla
nefertitim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl güzel olurdu hazirlamak bende istiyorumm 0 0 Yorumla
saniyesolakoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Sevgilim pasta sevmez ama kendime yaparım 🥰😂 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Pasta yapmayı bilmem ama krema dan anlarım 0 0 Yorumla
serdar_topraktepe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Umarım hak eden kazanır İNŞAALLAH. 0 0 Yorumla
Poseidon-dlr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Çok güzel pasta yaparım demeyi isterdim 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Güzel bir yarışma olmuş acaca kim kazanacak. 0 0 Yorumla
Batuux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Benim gibi yalnızlar da bakabiliyor mu? 🥺 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Şimdi yapıp kızların moralini bozmayalım 😏 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. yiyiciyim ben jüri olurum 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yapmayı en çok öğrenmek istediğim şey budur 0 0 Yorumla
Arda1066 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yapmayi denemeliyim acaba bende yapabilirmiyim😇 0 0 Yorumla
leonidass01 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl maalesef sevgilimiz olmayınca pasta da olmicak 😅 0 0 Yorumla
GevezeGenc Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl Teşekkür ederim paylaşım için şef olabilirim artık 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Ben d Ebu markayı kullanıyorum zaten 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Güzelmiş beğendim güzel yani 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Cocoocooook romantik kırmızı kalpli bi pasta olucak
En çok çikolatalı pasta seviyorum, dr. oetker muhteşem bir ürün yelpazesi var
Sevgilim yok o yüzden kendime iyi ki varım pastası yapacağım
Pastamı yaptım şu an oturdum kendim yiyorum saplık böyle bir şey
Bayılıyorummm buna çok güzel haaa herşeyiyle mükkemmel
Kıpkırmızı bir pasta yapmayı düşünüyorum çok orijinal bir fikir değil mi ben buldum 🤪😁🤣🤣
Yapabileceğimi dusunmuyorum ama kalpli ve yeşil renkte bir pasta yapmayı düşünüyorum:)
Hazır pasta unları ve süsleri büyük kolaylık gerçekten
Emeğine sağlık zaten hep yapıyoruz kullanıyoruz bu markadan. Sevgililer günü şart değil.
Doğum günü pastam Dr. Oetker'den olsun çok isterim Sevgililer günü olmasa da olur.. 😏🤎❤
Pasta yapma gibi becerilerim yoktur.
Sevgilim yokki pasta yapam
pasta yapmayı sevmem ama pastaları yemeyi severim.
Hiç becerim olmayan ben üzüldüm :(
Sevgilim olmadığı için pasta yapmaya gerek yok
En iyi pasta malzemesi markası.
Artık hicbisiy yapasım yok
Kendime yaparı artık. Canım kendim.
Çikolatalı pasta severiz 😊😊
Bu tür sorulara sadece sevgilim yok ki yazmayı tercih ediyorum 😀 teşekkürler Dr. Oetker 😀❤️
Çok göz alıcı duruyor bayıldım mükemmel
Benim pastam çok romantik olur. Yaparım arada bir.
Sevgilim olsaydıııı keşkem
Kendim yapar kendim yerim pastayı
güzel olurdu hazirlamak bende istiyorumm
Ay ben hiç yapamam beceremem
Sevgilim pasta sevmez ama kendime yaparım 🥰😂
Yaparız ama en önemli kişi yok maalesef
Pasta suslemek güzel cidden
Kesinlikle herkes yapacak
Erkekler Ne Diyor
Emeğine sağlık çok teşekkür
Her şeyin en güzelini, en romantiğini ben yaparım ;)
Pasta yapmayı bilmem ama krema dan anlarım
Aga çikolatalı olsun yeter :)
Umarım hak eden kazanır İNŞAALLAH.
Aşırıya Kaçmadan Orta Halli olmalıdır
Çok güzel pasta yaparım demeyi isterdim
Çok romantik olur kesinlikle bayıldım
Pasta yapacak sevgilim olmamask
Güzel bir yarışma olmuş acaca kim kazanacak.
Olmayan sevgilime mi pasta yapicam
Benim gibi yalnızlar da bakabiliyor mu? 🥺
Şimdi yapıp kızların moralini bozmayalım 😏
yiyiciyim ben jüri olurum
Ne guzel pastalar olsada yesek😂
Yapmayı en çok öğrenmek istediğim şey budur
7 katlı olması daha güzel olur
Şöyle süslü püslü çikolatalı emojili 😂
en değerli marka ve en değerli emek
Yapmayi denemeliyim acaba bende yapabilirmiyim😇
Harika görünüyor agizin sulandı
Marketde var alalım yesin