İkisinin yeri de ayrı. Ama ben sevdiklerim için yemek yapmaya zaten alışık olduğum için birinin bana yemek yapması daha güzel bir şey, daha hoşuma gider tabi ki. Mesela eşim zaman buldukça yemek yapar bana. O mutfağa girip benim için bir şeyler hazırladığı zaman ben çok mutlu oluyorum.
Ben biri için yemek yapmayı çok severimmmm. Zaten annem bizim için sürekli yemek yapıyor, yazık kadına. Bazen onu mutfağa sokmuyorum, bugün yemekler benden diyorum. Çok mutlu oluyor. Ben de o gün anneme yemek yaptığım için çok mutlu oluyorum, birileri için yemek yapmanın verdiği haz çok başka. Birine hediye vermek gibi bir şey.
Birine yemek hazırlamak kesinlikle daha güzel.. Özellikle yedikleri zaman ki ifadelerini gözlemlemek çok keyifli.. Birilerinin mutlu oluşunu izlemek beni de mutlu ediyor.. Keyifli günler..
Bence ikiside çok güzel duygu. Yemek hazırlama kısmını kısmen tattım diyebilirim, özene bezene çok heyecanlı yapmıştım. Çok abartılacak bir şey değil, patates kizartmasiydi ama olsun çok güzel duyguydu.
Benim için hazırlamak çok daha güzel çünkü hazırlarken hem kendim çok keyif alıyorum, hemde o hazırladığım şeyleri yedirmek ayrı keyif veriyor. Özellikle sevdiğim insanlara bir şeyler yapmak çok çok iyi hissettiriyor.👌
Sevdiğim birine yemek yapmayı severim ve eğlenirim bu durumdan. Ve öyle olunca daha özenli, daha güzel yaparım. Ve sevdiğim biriyle birlikte yemek yapmak. Bu da eğlenceli ve güzel.
Bence sevdiğiniz birine yemek hazırlamak çok keyifli olur sevgiyle hazırlarsın yemekleri. Tabi bana da biri yemek hazırlasa çok mutlu olurum değerli hissederim