Sabahın ilk kalkanı aç gitmesin işine diye kahvaltı hazırlarmısınız ya da canı istemiyo iş yerindemi yapar kahvaltısını 😊
görüşlerinizi okuyacagım şimdiden teşekkür ederim.
görüşlerinizi okuyacagım şimdiden teşekkür ederim.
Tabiki Hazırlarım. Güne bir bardak tavşan kanı çay ve Eşimle başlamktan daha büyük bir mutluluk yok benim için. Hem iş yerinde kuru simit ve çay var öyle kahvaltı olmaz. Allah herkese büyük bir özenle hizmet edebileceği değerli bir eş nasib etsin.
Amin
Cevap
10Cevap
Evli olsam ve çalışmıyor olsam hazırlardım ama çalışırken bazen saatler tutmuyor. Ama elimden geldiğince hazırlamaya çalışırdım heralde.
Bu çok güzel bi fedakarlık tabiki hazırlarım sevdiğim adama ❤️
Hazırlarım, zaten kendim de kalkıp yapacağım.
Evden aç çıkmasını pek istemem.
Hazırlarım tabii ki sonuçta eşim sevdiğim zor bile gelmez
benim eşim bir defasında hazırladığım kahvaltıyı yemedi üstüne birde bana kızdı ben sabahları bişey yiyemiyorum biliyorsun bunu birde birsuru şey hazırlamışsin kim yicek bunları şimdi diye azar yemiştim. ogunden beri elimi sürmem çok kırıldım daha da hazırlamam kendisi de böyle bbir beklentiye girmez zaten
Ö k ü Z 😀
Biz de tersi o bana hazırlıyor hatta annesiyle mutfakta yemek yapıyor ben yatıyorum
Öyle çok güzel bir sofra beklenmez ancak elimden geldiğince seve seve yaparım...
Sabah 6 da kalkıp hazırlarım kalkamassam o hazırrlar beraber yeriz o gider ben yatarım tekrar 👌🏻
Bazen çok keyifli uyanıyorum çok nadir o zaman hazırlıyorum
Evli olsaydım şayet hazırlardım :):) aç gitmesine gönlüm razı olmazdı :)
Hiç ac göndermedim eşimi ise şimdi bosaniyoruz bana etmedigi hakaret bahane etmek için gözünün üstünde kaşın var dedi o yüzden artık ne hali varsa görsün erkekler
Üzüldüm gerçketen emekler boşaaymış
Tabi ki Allah kismet ederse sabahin besinde de işe gitse isterse kahvaltiini hazirlarim aç gondermem
Her şey karşılıklı. Kim önce kalkıyorsa hazırlamalı
Fakat toplumda ön görülen kadın hazırlasın muhabbeti çok yanlış.
Eşim yok olsaydi da hazirlardim
Aç gitmesine gönlüm razı olmazdı tabiki de hazırladım. Ama kıymet biliyorsa bana saygılı davranıp sofranın bir ucundan toplamaya çalışırsa 😂
Evlenirsem söylerim 🤭
Hazırlarım çünkü niye dışarda nasi yapildigini bilmediği şeyleri yiyip o kadar para versin
kendime hazırlarım oda takılsın bana işte
Duruma göre kalkabilirsem iş saatlerimiz uyarsa hazırlarım ama onun da yardım etmesi gerek 🤪
Tabiii hemen 😄
😀😀😀
Hazirlarim ac gitmesin yavrucum
Hayır , o bana hazırlıyor.
Eşim yok :d
Evet yaparım.
Hazırlarım
sanmıyorum..
ben sabahları agresif oluyorum..
Eşim hazırlasa olmaz mı 🥺
Belki
Tabiki eşim olursa ilerde hazırlarım.
kocam hazırlıyo bana hep hahahah
Gücümün yettiğince kalkıp hazırlarım tabi ki...
Tabii ki
Hazırlardm
Hazırlamam o hazırlıyorsa bende hazırlarım
Eşim yok
Neden olmasın
O bana hazırlasin ben hic kendimi yoramam
Bencillik bu olsa gerek
Neden ben ona hazırlarken bencilik olmuyomu
Hatırlamıyorum.
Tabikide hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?