Eşim olsaydı tabi ki de hazırlardım romantik olduğum için ayrıca eşimi de çok sevdiğim için zaten fark etmezdi yani birbirimize kahvaltı hazırlamak yerine belki de birlikte yemek hazırlardık daha güzel olurdu ama bazen de ona sürpriz yapmak için sabah kahvaltı hazırlardım ona
Hazirlansa hoş olur ama ben niye hazırlimki benim görevim mi falan diye mızmızlanırsanızda 5 yaşındaki çocuktan farkiniz kalmaz (ha 5 yaşındaki çocuğa kahvaltı hazırla deseniz saatini kurar o kahvaltıyı hazırlar) burada sorulması gereken soru şu:--kahvaltiyi niye ben hazirlamim ? Ondan sonra iş yerinden biriyle benimkini cafede kahvaltı yaparken görmüşler diye gelip burada gözleri yaşlı soru sorarken bulmayalim kendimizi 😀
bir mesleğim olmasına rağmen kalkıp kendi kahvaltımı hazırlıyorum. biri gelecek ve çalışmamasına rağmen bir kahvaltı yapmaya mı üşenecek? anında boşanma kağıdını önüne koyarım. konunun kahvaltı ile alakası yok. bir insan sevdiğine çalışmamasına rağmen bir kahvaltı hazırlamaya üşenir mi? o da çalışıyorsa beraber hazırlarız.
Hazırlarım. Çünkü ikimiz de çalışıyor olacağız ve ben kahvaltısız güne pek başlayan biri değilim. Bazen tansiyonum, şekerim düşüyor. O yüzden daha ziyade kendim için hazırlarım. O da nasiplenir.
Malum işlerden hafta içi fırsat olmuyor keyifli güzel kahvaltı için ama hafta sonu oluyor ve en guzeli de ne biliyormusun; onu, "kahvaltı hazır tatlım" diyerek uyandirmaj ve uyanırken yüzündeki gülümseme ve gözlerindeki mutlu bakış herşeye değer. Keyifli kahvaltılar.
ben sevdiğim kadına beklemediği anda acaip jestler yaparım... oyle bır ozellıgım var. benı onceden kestıremez. kahvaltı hazırlarmıyım? her zaman olmasada ıllakı olur. zaten ısım sebebıyle cok erken kalkmaya alıstım
Enişteme niye kahvaltı hazırlıyım diyecektim az kalsın he. Yok ben de yapmam karıma da yaptırmam kıyamam lan canım karım benim olmayan karın hayalet karım