- Eşinize/sevgilinize sabah kahvaltı hazırlamak için uğraşır mısınız?

Hazırlarım.
Yeni evli bir çift, evliliklerinin ilk günlerini geçiriyorlarmış. Gelin sabah olunca uyanmış. Bakmış ki damat yatakta yok. Merak edip kalkmış ve kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış. Yeni damat sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömlekleri ütülemiş.
Kadın çok sevinmiş ve:
- "İyi bir adama düşmüşüm." diye düşünerek yarım kalan uykusunu tamamlamak için yatağına geri dönmüş. Biraz sonra damat odaya gelip gelini uyandırmış ve yaptıklarını gösterip demiş:
- "Bak, bundan sonra her sabah böyle isterim.
Eski sevgilime hazırlıyordu. Ve hazırlarım bence güzel bişe ama artık sevgili işleri bana tes geldi için hayatımın o bölümü kapattım adam gibi seven erkekler sevilmesi ve aldatıldı için ya * olcam ya da o defterleri kapatcam bende kapattım o defterleri
sevgilime kahvaltı hazırladığım oldu, eşim yok olursa ona da hazırlarım isterse evet bunun için uyanırım benim için bu gibi şeyler basit , bana yemek yapmak daha zor geliyor ya kahvaltı hazırlamak çok zevkli :/
Cevap
11Cevap
Geceyi birlikte geçirdiğim bayan arkadaşlarıma sabah kahvaltısı hazırlamayı çok severim sonuçta ben mutfak şefiyim
Hazırlarım…
O da bana hazırlarsa hoşuma gider..
En sevdiğim öğün en sevdiğimin ellerinden..
arada birlikte de hazırlayabiliriz…
Hazırlamam ve KS kafayı yemiş bu sorunun bu etikete ne işi var lo
Kim atıyor bilmiyorum geçen sevgiliniz görmemiş gibi yemek yese diye soru sordum cinselliğe koydu 😂 benle alakası yok valla
Insan severse bardağı bile kendo yapmak istiyor ama ben akşam yemeği hazırlama taraftarıyum
Olursa hazırlarım ya çok hoş bişey bence. Kategoriyi KS mi yaptı ya ne alakaaa🙄🤦🏼♂️
Zaten sabah erkenden kalkıp kendime hazırlıyorum. Eşimede zevkle yaparım.
Eşime hazırlarım ama sevgiliye bilemedim üşenirim ona😂
Yemek pek yapamam ama arada kahvaltı hazırlarım
Evet tabi ki. Değer bilirse tabi
Ay eşime yapardım ben tabii ki ya. 😂
Eşimse illaki hazırlarım 😂
Eşim olursa hazırlarim
Sabah uyandigmda sofra hazir olacak
Sen hazırla bir kerede? Kemiğiniz mi kırılıyor
yatağa kahvaltı getirecek kadar romantiğim🦘
Her sabah kahvaltılar benden.
Evet hep ben hazırlıyorum zaten o kötü yapıyor
Hazırlatırım