AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
304Cevap
Yaz günlerinde kilo vermemizi sağlayacak beslenme şekilleri hakkında görüşleriniz
1 ay sonra tatile gitmek istiyorum birazcık yanlarım var nasıl kurtulurum?
Mekik çekmek ve pilates yapmak basen bölgesini ve karın kaslarını aşırı sıkışlaştırıyor.
Çikolata nasıl yapılır yemekler nasıl geri çıkar şeşşrrlel
Sorum yok ama vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim
Açıkçası Sizinle ilkdefa karşılaşıyorum sanırım konuya ilgisizliğimden kaynaklı
Şefimm merhaba tariflerinizi İnternet den takip ediyorum güzel bilgiler ve lezzetleriniz için teşekkürler.
yazın salarız kışın toparlarız can boğazdan gelir 😂
😂👌👌
Selamlar,
Yemeklerde mayonez gibi kalorili şeylere alternatif olarak ne kyllanabiliriz, mesela yoğurt uygun mu?
Yağsız ve sağlıklı, spor odaklı beslenme için ne önerirsiniz? Genelde bu tarz menüler pek lezzetli olmuyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sürekli farklı şeyler çıkıyor şu yağ yakıyor hızlandırıyor diye biz hangisi daha iyi nasıl anlayacağız
sağlıklı beslenmeyi falan boşverin yiyebildiğiniz kadar yiyin bi kere geliyosunuz dünya'ya bu zevki yaşamadan ölmeyin
Et yemrkleri ağır oluyor ama et yemezsem de doymuyorum gibi oluyor. Et ile olan hafif bir yemek ne önerirsiniz?
Benim Canım sürekli et yemek istiyor kilo alamıyorum az ekmek tüketiyorum... Stres çok yapıyorum. ne yapmalıyım.
hocam muzu aşırı seven birisiyim ama aşırı kilo aldırdığını çok geç fark ettim.
az kilo aldıran muzlu tarifleriniz var mı?
Balığın yanına içecek olarak cola vb meşrubatlar içilebilirmi yoksa en doğrusu sumu olmalı teşekkürler...
Hafif ve sağlıklı birkaç akşam yemeği önerisinde bulunursanız çok sevinirim ama bu yemekler sizin dokunuşlarınızı olduğu yemekler olsun
Sürekli et yemek istiyorum. Ama ağır geliyor artık. Bunun önüne geçemedim. Et yerine geçebilecek bişi var mı
hoş geldiniz. bölge bölge zayıflamak için tarif önerilerini nereden bulabilirim, örneğin şurayı şu zayıflatır gibisinden
Yeşillik yemekten hep nefret etmişimdir hala nefret ediyorum beni yeşilliğe karşı ısıtabilecek bir tarifiniz var mı?
Ben seyi merak ediyorum yemekten cok icecek havalar cok sicak ve soguk icecekler icmek istiyoruz gazli sekerli icecekler de cok kilo aldiriyor
Massllah hepsi birbirinden leziz ama bir o kadar da ustalık gerektirenler şeyler denemeye calisacagim
Sağlıklı beslenme için güzel tavsiyeler teşekkürler
Çok faydası oldu bu bilgilendirmeniz çok teşekkür ederim..
mrblar yağ yakmaya yardımcı tariflerin var mı acaba ☺️
Yazın yapılabilecek serin ve hafif tatlılar nelerdir
Evet erkeklerden aşçı olmaz diyenler utanalım gelin
Sizce rahat bir yemek kategorileri önerebilirmisiniz miğdeyi rahatsız etmicek türden
Sefimizin her yemeği her tarifi mükemmeldir kesinlikle tavsiye ederim
Bir sorum yok. Zaten yaz bitiyor. Ama bu yıl baya sıcaktı hava.
Çok teşekkür ederiz siz olmasanız ne yapacağız şefim
Sabah kahvaltisi icin domatesli kasarli kizartma tarzi bir sey istiyorum var mi bi tari
Bence faydalı olduğunu düşünerek yediğin her şey faydalıdır dedi bir arkadaşım doğrumu
Çok enerji tüketen az uyuyan biri olarak günün 3 ana öğünü ve ara atıştırmalık seçimim nasıl olmalı?
Hafif yiyecek özellikle diyet için göbek yağı eriten şeyler önerir misiniz
Kilo almak istemiyorum ama doyamıyorum ne yemeliyim kilom 73 boy 177
Benim herhangi bir sıkıntım yok olana kolay gelsin sağlıkla kalın..
Yemek yemeği severim az yağ
Orta pişmiş et
Kızarmış no
Haftada 4 kez spora gidiyorum nasıl beslenmeliyim bana bi beslenme programı hazırlayabilir missiniz?
Harika yemekler şefim fazlasıyla zengin bir mutfak
Yaz akşamları için hafif ama misafir ağırlayacak yemek tarifi istiyorum şefim
Ayvaz abi sence bu sıcaklarda en güzel kalorisiz yaz içeçeği nedir?
Kendiniz de sağlıklı beslenmeye çok dikkat eder misiniz
Hoşgeldiniz ayvaz sefim sizi görmekten çok mutluluk duyduk
Nasıl kila vereceğim bilmiyorum 110 kiloyum ancak bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum
Kilo almak için ne yapabilirim nasıl beslenmeliyiz?
Hangi yemekler forumda tutar protein öğeleri genelde neler öğrene bilir miyim acaba
İnterneti en çok yemek tarifleri var diye seviyorum
Su orucu tutarak kilo verirken ne yiyerek kas kaybı yaşamam
Sürekli meyve asermek/yemek şeker hastalığına delalet midir ayrıca ne kadar mantıklıdır
Hem bira içmek istiyorum hem bira göbeğim olmasın istiyorum var mı bununla ilgili bir tarif :)
şefim merhaba. Kısa sürede tavuk etimi daha iyi pişer hindi etimi
En çok ne tüketmeliyiz sizce sağlıklı beslenmek için hangi meyveler den uzak durmak gerekir
Hocam cococops yerken tabağa önce süt mü dökülmesi yoksa cococops mu?
En son öğünümü öğleden sonra yiyorum ama akşam karnım çok acıkıyor bunu çözmem için ne yapmam gerek?
Şefim düşük kalorili, besleyici lifli bir menü önerir misiniz
Yemek menülerini neye göre ayarlayacağız? Yemek bulmak cidden çok zorlaştı bu yaz aylarında
Uzun süredir hafif ve sağlıklı beslenmek istiyordum sizin sayenizde daha lezzetli beslenicem
Daha az yağ kullanalım tabi de
Tatsız tuzsuz hissediyorum öyle de sevemiyorum az yağlı 😅
yani pek bi fikrim yok ne diyeceğimi bilemedim aşırı garip
Evde güzel dondurma tarifi var mı yapabilecegimiz saglikli