Ben Executive Chef Ayvaz Akbacak, hafif ve sağlıklı beslenme, yaz menüleri hakkında sorularınızı cevaplamaya geldim! Sorularınız ne?

Selam KScanlar,

Artık birbirimizi tanıyoruz, uzun zamandır KizlarSoruyor’da Bi’Bilen olarak sorularınıza cevap veriyor, yemekler ve beslenme konusundaki deneyim ve tecrübelerimi sizinle paylaşıyorum. Öyle güzel sorular geliyor ki cevap vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. 😊

Bugün yine, sizi bilgilendirmek ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için buradayım. Yazın en sıcak günlerini yaşarken daha sağlıklı ve hafif yemekler tüketmek çok önemli. Sadece yazın değil aslında, hep dikkat etmeliyiz. Söylemekten bıkmayacağım bir şey var: Fazla yağ tüketimi hem sağlığımız hem bütçemiz için iyi değil! ❌

Unutmayın; daha az yağ, daha sağlıklı bir yaşam demek. 🤞
Ben Executive Chef Ayvaz Akbacak, hafif ve sağlıklı beslenme, yaz menüleri hakkında sorularınızı cevaplamaya geldim! Sorularınız ne?
Bana hep soruyorsunuz:

- Ayvaz Şef, nasıl daha sağlıklı yemekler yaparım?
- Yaz menüsü olarak neler önerirsiniz?
- Yağsız yapılan yemekler lezzetli olur mu?
- Diyetteyim ne yemeliyim?

- Yazın kızartma yenir mi? diye, ben de tüm sorularınızı toplu olarak yanıtlamaya geldim.

Şimdi toplanın! 30 yıllık mutfak tecrübemle, hafif ve sağlıklı beslenme, yaz menüleri hakkında sorularınızı cevaplayacağım. 😎

Hadi KScanlar, bana merak ettiklerinizi sorun! Heyecanla sorularınızı bekliyorum. 😉

Bu içerik bir iş birliğine aittir.