Fakat sütü sade içmek pek tercihim değildir. Ya çikolata ya da bal eklerim içerisine. Hem tadı daha hoşuma gidiyor hemde sade içtiğim zaman bana yaramıyor maalesef :((
Küçüklüğümden beri çok severim ve her gün kocaman bir bardağım var onunla içiyorum. Şahsen tırnaklarıma saçlarıma çok iyi geldiğini düşünüyorum. Ayrıca içine bal da karıştırıp içerek sabah öğünümü çıkarmış oluyorum.
Aaaa rafadan tayfa 🥳🥳🥳🥳 çok severim çok ama buz gibi olucak öyle özellikle nesquikli oldumu kimse beni tutamaz gadası🤭😋😋😋 çocukken hiç sevmezdim midem bulanırdı en fazla sıcak ballı süt içerdim çok gec tanıştım kendisi ile 🍶🍶🍶🍶
Küçükken bende süt içemiyordum geçirdiğim rahatsızlıktan ilaç kullandığım için süt yasaktı o yüzden 5 -12 yaşlarım da süt içmedim ama şimdi bol bol acısını sade ve aromalı süt içerek çıkarıyorum.
Sıralama yaparsam. Kahve, kola ve ardından süt geliyor ama öyle çikolatalı ya da çilekli, muzlu gibi sütler de iyi ama en temizi sade anam babam süt sabahları içmek güzel oluyor ya da yemekten sonrada seviyorum ama mesela uzun yolculuk yapacaksam süt içmem yani kısaca süt içmeyi severim.
Bende de küçükken sevmezdim ama şimdi akşam yemeğinden sonra bir bardak sütle yatıyorum, rahatlatıyor. Sütün tadını sevmemiş olsanız da alışkanlık oldukça iyi gelebilir.