Merhabas🎈 Yav bence süt Dünya'nın en güzel şeyi, içiyorsun tadı güzel, içine bir şeyler katıyorsun yine tadı güzel oluyor. Ürünleriyle bir ömür geçirebiliyorsun, son derece faydalı falan öve öve bitiremeyeceğim.Neyse soruma geleyim; başlıkta süt içmeyi seviyor musunuz diyorum ama genel olarak süt ve süt ürünlerini seviyor musunuz?
Maalesef kokusundan dolayı sevmiyorum ve içemiyorum. Içinde çilek, muz, çikolata gibi aroma olması lazım som zamanlar çikolatalı süt tüketiyorum, annemin deyişi ile sütlu çikolata 😅😌
Birisi süt mü dedi bayılırım !😋 Küçük yaştan itibaren annecim kızkardeşim ile bana bol bol ılık süt içirirdi. Bizde hem içerdik hemde ilk kim bitirecek yarışı yapardık. Konuya gelecek olursam sütün herhalini bayılarak içerim sade olsun, çilekli olsun ya da kakaoulu olsun hiç farketmez. Yeter ki süt olsun. 😂❤
Süt ürünlerini genel olarak çok sever ve bol bol tüketirim. Köyden taze süt gelir haftalık olarak. Onun bölerek yoğurt kefir vs yaparız. Sütü de sıcak sıcak içmeyi çok seviyorum.
Pastörize süt sevmiyorum. Köy sütü olur işlem görmemiş. Onu annem bir güzel tülbentten geçirir ardından kaynatır çeker atar içerim. Sonram pamık gibi olurum
severim , ama faydalı olduguna inanmıyorum pek neden bilmem. sıcak ballı süt felan yaparım bazen. ya da bebe buskıvısı süt felan. süt ürünlerini severim özellikle sütlü tatlılar
Az önce tostumla o sütten içtim 😃 Evet süt ürünlerinin hepsine aşığım özellikle peynirciyim kahvaltımda birsürü birsürü çeşit çeşit peynirlerim olsun isterim