Yeme & İçme Milkshake içmeyi sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Milkshake içmeyi sever misiniz? ben severim arada içerim en sevdiğim araması çilek ve kakao siz hangi aromalı milkshake seversiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Milkshake içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Arama Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Evet severim kakaolu olursa harika olur gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. bazen seviyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Benim içince midem bulanıyor tadı iyi nedendir bilmem öyle içtikten sonra kötü oluyorum. 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşırı sütlü, kremalı ve şeker oranı yüksek içecekleri içmeyi tercih etmiyorum sadelikten yanayım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok uygun fiyata milkshake karışımlar vardı, muzun ve sütün fiyatından sonra da ne hazırını yapabiliyor, ne de maalesef kendimiz yapabiliyoruz...Severdim eskiden. 0 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Ben muzlu çok seviyorum. Ama sadece muz, süt ve bal koyuyorum. 0 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ÇoookVanilyalı, kakaolu, karamelli... 0 0 Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevmiyorum içince uykum geliyor süt olduğu için 😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yaparsan icerim naneli kahve icmistm mesela 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 640 cevap paylaştı. Vanilyalı milkshake çok severimm 🥤 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevmem içemiyorum daha doğrusu süt içemediğim için 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Everiyorum 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Anlamadım 😏 Yorumla Serqts +1 yıl Seviyorum 😏 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Arada kafaya dikerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet severim kakaolu olursa harika olur gadası
bazen seviyorum
Benim içince midem bulanıyor tadı iyi nedendir bilmem öyle içtikten sonra kötü oluyorum.
Aşırı sütlü, kremalı ve şeker oranı yüksek içecekleri içmeyi tercih etmiyorum sadelikten yanayım.
Çok uygun fiyata milkshake karışımlar vardı, muzun ve sütün fiyatından sonra da ne hazırını yapabiliyor, ne de maalesef kendimiz yapabiliyoruz...
Severdim eskiden.
Ben muzlu çok seviyorum. Ama sadece muz, süt ve bal koyuyorum.
Çoook
Vanilyalı, kakaolu, karamelli...
Soğuklarda güzel gider
Sevmiyorum içince uykum geliyor süt olduğu için 😂
Yaparsan icerim naneli kahve icmistm mesela
Vanilyalı milkshake çok severimm 🥤
sevmem içemiyorum daha doğrusu süt içemediğim için
Hayır Sevmem Tabikide
Everiyorum
Anlamadım 😏
Seviyorum 😏
Sıcak havalarda gidiyor 👍🏻