Normalde sütü hiç sevmem birden ne olduysa sütün içine muzu ezip koymak geldi aklıma çokta kötü oldu içemiyorum :D
Severmisiniz süt içmeyi ?
Severmisiniz süt içmeyi ?
Soruyu oyle sormussun ki, sandim ki muzlu sutu sevdim diyeceksin. Ne alaka? :) Neyse, muzu ezip icine koyarsan berbat olur. Ben de denedim. Nesquik ve balla harika oluyor. Bir su bardagina bir ya da iki tatli kasigi nesquik yeter. Sutu soguk iceceksin. Ilik veya sicak icersen yaginin tadini ve kokusunu ben de sevmiyorum. Bu arada, bu soru niye bu kadar ilgi gordu? :) Soranla mi ilgili? :)
Kesin senle ilgili :) Erkekler profil fotografini begendiler desem kizlardan da ilgi var. Ben ayni soruyu sorsam ancak uc, dort cevap gelir. Nedir sirrin? :) Galiba taninan, sevilen populer birisin. Catliycam kiskancliktan.
Ilk kez bir bayan bana "gozunu seveyim" dedi :) Kiskancligim sakaydi tabii. Beni de soruya ceken neydi diye dusunuyorum simdi. Buldum. Ama soylemem. Sonra hep uygularsin :) Sutunu icmeyi unutma. Hadi bakiym.
Spor yaptigimdan dolayo her sabah 4 su bardagi icerim, hemen hemen1 litreye denk geliyor...
Yatmadan önce içsene panpa :D
Ne kadar da süt bir çocuk ♥
Muz dedin süt dedin can damarımdan vurdun gece gece. Çok severim sütü hele muzluysa. Süt olsun da alayını içerim. Bak içesim varda bu akşam çiğ köfte, balık, salatalık, çorba, ıspanak kavurması, çay, kola, aşure.. allah ne verdiyse mideye indirdim. Hepsini geçtim balık yemz olaydım da içeydim.
yanında da bisküvi
Cevap
60Cevap
sütü daha keyifli ve daha faydalı yapmak istiyorsan öneri ben fitness yaparken gece yatmadan içerdim 1 kaşık bal yarım muz 1 çiğ yumurta ve süt blender da karıştır ve iç tadı cok güzel oluyo köpüklü oluyo ve yumurta tadı ve kokusu hiç gelmiyo sana bir gün dene çok hoşuna gidicek eminim
Ses kısıklığına ve ses tellerine ballı süt iyi geliyor.her gün sabahları içiyorum.elimden geldiği kadar organik süt içmeye çalışıyorum.nescafede, sahlepte, sıcak çikolatada da kullanıyorum.süt candır :)
arada alırım balmar diye bir süt markası var :D onu alır içerim tadı fena değil süt rolü yapan bir sıvı gibi işte :)
Severim.
iyidir süt...sade ve soguk icmenizi öneririm.
Öyle icemiyorsaniz da cilek aromasi ya da kakao aromasi alip karistirabilirsiniz.
Muzlu süte asla hayır demem ama sade olursa zorla içiyorum. Her sabah muzlu süt içerim.
upss :)) sağol :))
Gizlensem mi acaba :))
Eklememi kapatmadan evvel hergün 4-5 ekleme geliyordu şimdi de takibe geçecekler :DD
Liseliler burada değildi uyus lisenin içindeydi :))
Yer ve mekan farkı var ama :PPP
Buradakiler 20 yaş ve üstü. Gerçi 17 olup 23 gösterende var ama :))
Niyekine :))
hahaha deli yaa hadi bakim uğraş bıktırabilicen mi :PP
Uğraşan sen isen bıkmam merak etme :)))
Hadi bakalım :))
Brn severim ama soğuk süt severim sıcak içecek olursam içine bal muz falan karıştırıp içerim :)) soğuk süte kavun eziyorum bazen o da çok güzel oluyor :)
şu an içiyorum nasıl denk geldiyse hem de çilekli:)
teşekkür ederim
Bu olaydan sonra muz ve katkısı olan bütün ürünlerden soğumuştum :/
Severim tabisi
cut.
bi litre sütü bir dikişe içeri m :) rekorum 2 litre :)) sütü muzlu kivili ve soguk severim:)) dolapta vardı ya bir bardak içiyim :)
tsek :)
Bayılırım. Çikolata, kek, baklava, muz gibi seyleri yanında süt olmadan yiyemem. Her gun bir bardak içerim
Küçüklüğümden berii hiç sevmem, içmemde hatta emmemişim bile bebekken :) Ama sütlü tatlılıarı severim kahveyle falanda içerim hatta bebe bisküvisiylede yerim aama sütün sadesinide çikolatasınıda muzlusunuda... sevmem :/
eskiden sevmezdim.şimdi elime geçen her fırsatta içiyom. muzu, ceviz, antep fıstığı, çilek, bal, az biraz şeker,süt, tarçın. karıştır iç. al sana atom. sabah kadar enerjik olursun :))
Soğuk ve şekersiz olsa niye sevmeyeyim?
Hazır aklıma gelmişken kalkıp bir bardak içeyim bari.
Belli bir yaşa kadar aralıksız ve severek içtim.. Ama bir zamandan sonra bildiğin nefret edip ağzıma sürmedim...
Var mıdır benim gibisi? :/
Bak kadınlar için kemiklerin sağlam olması önemli.. Önceden içmediysen şimdi biraz süt takviyesi yapabilirsin ;)
geçen sene haftada da 8 litre süt içtiğimi hatırlıyorum ayrıca 3 ay önce bir gün de 4 litre sütü içmiştim,bazen geliyor içiyorum :d, ciddiyim.
En verimli yaşlarımda sevmezdim.
Sonrasında sevmeye başladım, bu da benim için bir anlam ifade etmedi.
soğuk sütü öldürseler içmem, ama ılık süte bayılırım. muzlu süt denemedim ama iğrençtir heralde
En sevdiğim içeceklerden birisidir.
Yıllardır her gün süt içiyorum.Sade de içerim,kakaolu da,tarçınlı da.
Keçi sütünü de ayrıca çok severim.
sade sütü hiç içemem illa içine tatlı birşey katmam gerek. Şu sıralar favorim nescafeli soğuk süt bol şekerli :)
yazın marketten ltrelik alır arabada diker serin serin içerim hepsini
aynısını yaptım bir kere :))) küçük bir kız 4 yaşında filan aaaa kocaman amca süt içiyo dei şok oldu çocuk :))
Severim ama soğukken :) Daha doğrusu sevmekten ziyade sağlıklı olduğu için ve spordan sonra protein kaynağı olduğu için içiyorum denebilir.
pek sevmem.ya çok kaynar olucak içine kakao,kahve falan karıştırcam.yada meyvelı süt olucak.pek aramam yanı
halbuki ben muzlu süte bayılırım. hergün içmem ama bulduğumda içerim. affetmem. :)
tabi yaaa süt içilmezmi ama hazır süt,öyle direk ineğin memesine ağzımı dayayıp sömürmüyorum
Küçükken annemın zorla getirdiği ballı sütü saksıya dökerdim çaktırmadan şimdi ise bardak bardak içiyorum :D
Severim ama soğuk halini sıcağına şeker bal atar öyle içerim.bi de gurabüye olursa yanında off
sut gereklıdır zaten herkezde ıcmelıdır muz cılek kıvı ekle karıstır
Ooo hemde nasıl...
Ama hurma olacak yanında..
Hurmasız süt, süt değildir.
evet severim ufakligimdan gelen bir aliskanlik/eskiden 4/5 sise gunluk sek sut icerdim yaninda paketlerle puskevit yerdim :)) simdi ise sadece 1 sise gunluk sek sut iciyorum :))
Süt çocuklarıda toplanmış hep buraya jdfnksdf siz süt içerken biz kova yapıyoduk yeğenim :DD
kaynar olucak üfleye üfleye içicem :D öyleyse çok seviyorum
normalde çok sevmem ama yoğurt yemeye bayılırım yani önüme bir 3 kg yoğurt koysalar rahatlıkla yerim
Imm çok güzeldir yahu, ama soğuk içeceksin içine de bal koyduk mu tamam. Ya da kaynatacaksın, içinde çikolata erittik mi ımmmm D
severim, eksik etmem, soğuk ve içine bir şey katmadan içerim. yine o şekilde kahvaltılık gevrek içinde kullanırım. en sevdiğim içeceklerden biridir süt.
laktozsuz içmek zorundayım ama o biraz şekerli, içmesi zor oluyor diğerinide severim sonuçta protein
taze sıkılmış inek sütü ise kovalarca içebilirim
markette olanları sevmiyorum
hiç sevmem. süt ve süt ürünleri benden uzak dursun lütfen =)
biraz şeker ya da bal ekle tadı daha güzel olabilir :)
bende kivi atıyom içine yeşil yeşil içiyom valla süper oluyo :)
Severim tabiiki aynı senin gibi yanına muz, veya kakao gibi bir şeyler ekliyorum :D
evet çok severim sabah aç karna gece yatarken karıştırıp içerim
severim kafama esince filan içiyorum biraz daha ufakken çok içerdim
çikolatalı, muzlu ve çilekliye hayır diyemem aslında hiçbirine diyemem süt iyidir iyi :D
içmem ama annem ısrar ediyor bazen içmek zorunda kalıyorum
evet severim :) ama çilekli ve muzludan nefret ederim
süt güzeldir ya askere gitmeden önce işten gelince her akşam 1lt süt içerdim ben pc başında :D
fazla sevmem ama soğuk uth süt olursa içerim sağlık için:)
arada içerim ben..ama aslan sütü tercihim :P
sakin oyle bisey yapma gece gece :D
muzlu falan iyi oluyo
çok da iyi oluyo taammı :)
kızdımmı yya :)
kızmadım hemşerim kızmadım :D
değişik ya :)
şuan ballı sütüm yanımda hastasıyız dedeee :)
çünkü beni seviyorsun :)))))))))))
ne zaman uçacaksın onu söyle de hazırlık yapayım çay tamam da börek poğaça kek kurabiye bunlar hemen olmuyor :O
tamam uçabilirsin Allahtan sabahtan hazırlık yapmıştm uçacaksın diye sıkı giyin hava soğuk :O
yerim :*
Sütü çok sevmem ama her gün içerim
Yararlı :D
NESQUIK sütü sevdirir :)
İşte bunlar hep can sıkıntısından:)
Çok severim,bayıla bayıla içerim. :)
Bayılırım özellikle de light süte
Nesquikli olursa içerim.. Sadesini bende içemem :)
Dokunuyor bir bardak ancak içebiliyorum...
Çok aramam ama soğuk içerim ben birşey katmam
Sevmek ne demek aşığım şuan elimde süt var mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar