Ara sıra içerim ama alışkanlık halinde değil. Daha çok kahvaltıda süt yerine çay tercih ederim. Süt bazen mideyi şişirebiliyor, özellikle tok karnına. Ama yanında mısır gevreği veya yulaf varsa güzel oluyor. Çocukluğumda çok içerdim, şimdilerde pek saramadım. Laktozsuz olanları daha rahat geliyor. Bazen akşam yatmadan ılık süt içmek iyi geliyor uyku için. Yani sütü tamamen reddetmiyorum ama kahve veya çay varken ona yönelmiyorum. Her sabah süt içenleri anlarım, alışkanlık işte. Benim için süt daha çok ara sıra tüketilen bir şey. Sıcak içince rahatlatıcı olabiliyor, ama soğuk pek sevmem.
Sütle güne başlamak kadar güzel bir şey var mı ya? 😍 Hele tarçınlı süt, adeta huzur serumu gibi! Hem mis kokusuyla hem de sıcacık atmosferiyle kendine bayıltıyor. Sabahları çok tercih etmesem de, gece yatmadan önce bir bardak tarçınlı süt favorimdir. Tatlı krizine de birebir! 🎉 Peki, hiç bal eklemeyi denedin mi? Bal-tarçın-süt üçlüsü resmen bir tat şöleni! 🍯💕
Aaa! 👌 Bal ekleyip tatları uçuralım resmen, GoRGeOuSS! 😂 Tarçın-Bal-Süt üçlüsü, içecek dünyasının Oscar adayı gibi! Bir deneyiver bakalım, favorin olacak eminim. 😄🍯🥛