İstanbul'da suşi için önereceğiniz mekanlar hangileri? 🍣

Evet yedim.
Ama pek damak tadıma uymadı. Çesit olarak sadece california roll yerim o da içinde pişmiş yengeç eti olduğu için.
Digerlerini yedikten sonra malesef bir kac gun balik kokusunu hissediyo insan.
Teşekkür ederim fikir için
Evet ben begenmedim açıkçası.
Rixos tekirova da yemiştim çeşit çeşit susiler vardı. Hepsinden bir tane aldım ama puanım 0.
Karides , ıstakoz ve yengeç de yedim. Tek beğendiğim karides oldu. Tadı cips gibi.
Ama bir daha hiçbirini tüketmem. Vücudum böyle beslenmeye alışık olmadığı için bana dokunmuştu bunlar bir süre sonra. Antalyada yaşadığım dönemde.
Titanic mardan , swandor topkapı, rixos belen ve tekirova , güral tekirova otellerin hepsinde yemisimdir yani. Tavsiye etmem.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için, karides ve yengeçe bayılırım ben 😊
Yemedim ama merak ediyorum. Bir ara deneyeceğim bakalım. SushiCo ya bir bakın derim. (Hem yaşadığım şehirde hem de İstanbul'da şubeleri mevcut) Benim şu an yaptığım gibi:) sitesinden detaylı menüyü inceleyebilirsiniz. Denediğinizde güncelleme yaparsanız sevinirim. : )
Teşekkür ederim fikirlerin için, denediğim zaman mutlaka paylasirim, sana da afiyet olsun.
@Lucca Size de afiyet olsun. Rica ederim. Umarım ilkinde doğru seçimler yaparak sevebiliriz:) + www.uplifers.com/.../ ; )
Çok teşekkür ederim 😊
:) Şu söz de burada dursun:) ' Kendi Vücudumuzu yabancı maddelere kapalı kutsal bir mabet gibi değil de Farklı Deneylere açık bir eğlence parkı gibi görmeliyiz. ' 🤗
Güzel söz, etiketledik buraya 👍😄
: )) 🍣 🎂 :D
Teşekkürler. 🤗
Rica ederim🌸
Japon bir aile dostumuz evinde yapmıştı. Gerçekten çok lezzetliydi. Dışarıdaki hiçbir restoran tam olarak tadını veremese de Sushico ve ya da diğerlerinden bir tık daha iyi yaptığı için tavsiye edebilirim. Sushinemo ise aralarında en kötüsü🍣
Anladım, teşekkür ederim paylaşımın için
Cevap
15Cevap
Evet. Fümelenmiş balıktan pek bir farkı yok. Kullanılan balık cinsine göre lezzeti değişiyor.
Sevdim diyemem sevmedim de diyemem
Ama bir Adana kebap dururken suşiye bu kadar para vermekte pek tercihim olmaz artık...
Peki, teşekkürler
Evet, yedim ve beğendim. Ülkemizde biraz önyargı ile yaklaşılıyor ama yerken çiğ balık tadı hayalinizdeki gibi gelmiyor kendinizi serbest bırakın seversiniz.😄🍣
İşin sirri icin teşekkürler Kraliçe'm 😄
Ne demek, en kısa sürede denenmeli..😄🍣
Elbette, mutlaka 😄🍣
Suşi yedim evet ben beğendim ama herkesin tercih edeceği bir yiyecek değil. Deniz ürünlerini çok seven biri olduğum için bana uyuyor. Özellikle tempura rollu denemelisin bence 😊 Keyifli günler..
Teşekkürler tavsiyen için, sana da
Rica ederim
Ayda bir iki kez yerim. SushiCo bu konuda en iyisi çünkü hem şubesi çok hem de şubeler arası kalite standardını yakalıyorlar. Devamlı müşterisiyim.
Teşekkür ederim
2 yıldır bir Japona beraberim, sence 😂
Sandığım kadar kötü değilmiş
Ama çok mu severek yiyorum, hayır.
Aa ne güzel, her hafta sana suşi yapıyordur 😄
Ben de denemek istiyorum, bir tecrübe olsun. Japon mutfağından sevdiğin yemekler var mı, mutlaka tadılmalı dediğin?
Soya sosuyla wasabi. Evet yedim görsel koyulmuyor ama ben bizzat anavatanında yedim. Ayrıca çiğ balık çok severim.
Eyvallah
Yedim ve bayılıyorum, Bomonti’de Eagle Chinese Gastro diye bir mekan vardı, gayet başarılı bulmuştum. 👌
Teşekkürler, detayı kayda aldım.
Rica ederim.
Yedim favorim California Rool dur ama Tempura Roll da güzeldir genel olarak yanında wasabi falan gelir birde zencefil turşusu ve soya sosu
Eyvallah dostum
Evet yedim philedelphia güzeldir lokasyon olarak sushico’nun tüm şubeleri.
Teşekkür ederim
Yemedim yemeyi de düşünmüyorum benim zevkime çok ters..
Hadi sana afiyet olsun
Teşekkürler
Hiç denemedimm ve deneyeceğim lezzetler arasında da değil kendisii..
Ben midye ye iğrenç diyorum kaldı ki suşi yiyeceğim 🤦🏻♀️😅
Lisedeyken bir arkadaşım sürekli yapar getirirdi zorlardı ye ye diye hiç tadına bakmadım bakmayıda düşünmüyorum
2-3 kez yedim ama damak tadıma pek uymuyor. Bir mekana gitsem tercih edeceğim bir şey olmaz. Uramaki çeşidi bana en çok uyan diyebilirim.
Ben yedim ve en sevdiğim lezzetlerden biri oldu bu yiyecek. Genelde soya sosu ve wasabi ile servis edilir.
Bir sefer Alsansandaki Hilton otelinin yan sokağında ki lüKS bir restoranda yemiştim ama beğenmemiştim.
Yemedim yemeyi de düşünmüyorum farklı lezzetler denemeye açık değilim 😄
Bide deniz ürünlerinden nefret ederim hayatta yemem
Yemedim. Çocukken yediğim karides ve havyardan sonra hamsi dışında balık dahi yiyemiyorum. Hamsi de çok pişmiş ve kokusuz olmalı.
Arkadaşımla yiyecektik ama görünce midem kalktı
Sağolsun Recep ivedik ben yemedim o yemisti
Yemedim çok istiyorum ama denemeyi acaba fiyatları ne kadar dır bilgisi olan var mı?
Pişmişini yiyemiyorum çiğ olanını nasıl yiyeyim balığın
Ben yemedim zaten yemeyi düşünmüyorum ama önereceğim yerde yok yani
arkadaş neden yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz ki Nedennnnnnnnnnn
genelde boş yorum yapıyorlar o yüzden dedim hep alakasız yorumlar yapıyolar
Hiç yemedim ama canim çok cekiyo yaa olsada yesek merak ediyorum cok
Yemedim, pek damak tadıma uyacağını sanmıyorum oyuzden denemiyorum
Hiç yemedim lakin tadının neye benzediğini merak ediyorum..
Hayır ya ben yeni tatlara pek açık biri değilim ama mutlaka denemek istiyorum
Yemedim ya icinde yengec bacagı filan varsa yemem ama sadece pilav varsa yerm
İnari omakase restorant önerebilirim.
Teşekkürler
susamlı sushi harika denemelisin.
Teşekkür ederim
Hayatimi onun ustene kurdum.. sushisiz hayat no go🤭.
Yemedim ama bilmiyorum internette vardır bakıp bulabilrisiniz benim yemeklerle pek aram yok
Hiç yemedim hayatta yiyemem, 🙄
Yemedim pek de seveceğimi düşünmüyorum çünkü
Merak ediyorum tadını
Yedim soya sosu ve wasabi ile servis edilir.
Yemedim muhtemelen asla yemicem
Yemedim yiyeceğimi de zannetmiyorum
1 kere yedim onda da kustum iğrenç
Yedim bana hitap eden bir tat değil
Hayır düşünmüyorum da
Yedim ama yemesem aramam
Evet yedim. İstinye parkta.
Yemedim yemekte istemiyorum
Yedim ve beğenmedim bana göre değil..
Yemedim, yemeyi de düşünmüyorum.
Yemedim ve yememde kesinlikle...
Yemedim yiyememde galiba
yemedim
yiyeceğimi de düşünmüyorum:)
Yemedim. Yiyemem de. Ama merak icindeyim
Daha önce hiç yemedim merak ediyorum
yemeği düşünüyorum, çok merak ediyorum tadını.
Sende Recep ivedik gibi kusma
Hiç yemedim. Yosun kokuyor diyorlar
Yemedim yemek de istemiyorum 😄
Çok severim. 🍣🍤🦪🦑🦐🦞🦀
Yemedım cok merak edıyorum
Yemedim yemeyi çok istiyorum
Yemedim ama yemek istiyorum
Yedim yani şunu diyim yemesende olur
Bi turlu sevemedim şu suşiyi 🤢
İyykkk, yiyemem bn onuu..
Hayır yemedim ve yemeyi düşünmüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?