Sushi yediniz mi hiç?

ben hayatımda ilk defa bugün yedim.
sushico isimli bir mekanda menüye baktım bişey anlamadım o yüzden önce garsona sordum ilk defa geliyorum burada en çok hangisi yenir dedim bana california roll önerdi ona baktım içinde balık yoktu yengeç vardı onu istemem dedim ben balıklı olanlardan istiyorum diye tekrar menüye baktım bu sefer 3 balıklı olanı seçtim manhattan roll alayım dedim o da ilk defa yiyecekler için ağır olur dedi onu da geçtik tamam o zaman içinde sadece somon olan san diego roll olsun dedim neyseki sorun çıkmadı ve yemek geldi ben de soya sosuna batırıp biraz da vasabi ile yedim veeeeee gayet beğendim sushi her ne kadar pahalı olsa bile arasıra yenilebilecek bişeymiş bir dahaki sefere ne yesem diye düşünüyorum artık ben gayet beğendim siz yediniz mi hiç? dfdffddffddf
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada vasabiyi merak ediyodum ve benim gibi merak edenler varsa naneli acı biber tarzında bir hissiyatı var sanki mentol hissi yapıyor aynı zamanda otumsu bir tat geliyor ve güçlü şekilde yakıyor ama kısa sürüyor ve ağızdaki yanma hissi birkaç saniye içinde geçiyor dsdffdfd
soya sosunun tadı da üzüm pekmezi gibi ama tatlı değil tuzlu hali gibi düşünün aynı üzüm pekmezi gibi kokusu da ona benziyor
Sushi yediniz mi hiç?