Bende denemek istiyorum güzel mi acaba
Güzel güzel
İğrenç bir tadı var
Yani idare eder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce 1 kere sushi yedim. Kötü değil, yenir aslında ama fanı oldum diyemem. Yani yıllar önce yemiştim, tekrar hiç canım çekmedi mesela. Ve ben herkesin çok sevdiği damak tadımıza en uygun olan California Roll yemiştim. Yediğim an aaa aslında iyiymiş dedim ama sonra bütün gün ağzımda bıraktığı o tuhaf tat midemi bulandırdı. Benim damak zevkime pek uymuyor.
Sushi en sevdiğim 😅 nerde yediğin çok önemli. Öyle yerler var ki, yediğime pişman ediyor. Ama benim misal, canım istediğinde gittiğim bi yer var, muhteşem.

Sushi denince insanların aklına hemen “çiğ balık” geliyor ama bu görselde o susamlı olan tonbalıklı ve kızartılmış. Herkes kendi damak zevkine göre yaptırabilir Sushisini 😅
Yakın zamanda yedim. Kokusu özellikle beni rahatsız etti balık tadı almamama rağmen balık kokusu vardı. Balık sevmeme rağmen kötü geldi. Sanırım yosundan.
Pek yemek ayırt etmem yemesine yedim. Aşırı kötü asla yemem diyemem ama suşi olsa da yesem de demem.
Evet yedim denediklerimden en iyi olan California Roll ilk deneme için tavsiyem ve Wasabi sosuyla dene dikkat et sos çok acı oluyor.
Cevap
51Cevap
Benim damak tadıma ve bizim yemek kültürümüz ile hitap eden bir yemek olmadığını düşündüm
Ortaya karışık olarak bir şeyler sipariş edildiğinde hepsinden birer tane denemiştim. Şu an inanın hangisini sevip sevmediğimi asla bilemem ama bazı çeşitleri midemi bulandırsa da bazıları hoşuma gitmişti. Canım sushi çekti diyebileceğim kadar sevdiğimi asla söylemem ama iğrenç de değildi
Evet yedim. yani bu damak zevkinizke alakali sevedebilirsnz kusadabilirsnz
Ben Çin lokantasında çalıştım. On yargı ile gelip kimse beğenmez bende 2 hafta hiç beğenmemiştim sonradan tiryakisi oldumsoya sosuna banip bir kerede atın ağzınıza ilk başlayanlar icin yengeçli deneyin bildiginiz yengeç değil surumu yengeç peynir gibi bisi bide bazı yerlerde pişmiş Sushi de oluyor onun ile başlayın muhakkak phili İstanbul rol adları
Yedim. Japon kültüründe olmasına rağmen Çin lokantasında bile satılan abartılmış bir yiyecek. Diğer Çin yemeklerini de yedim. Uzak doğudaki yemek kültürünü hiç beğenmiyorum.
sushi kokmamalı diye biliyorum ama benim yediğim pis kokuyordu ondan dolayı sanırım bir kere yedim bir daha da yemedim
Hayır fakiriz biz suşi neyimize 🤣en iyi onu yecegine orada gölde balık tut bisirmeden ye hep aynı iş 🤣
Yanındakı wasabi falan olmasa ağza sürülmez. Tatdım ama bir daha yemedim. Gidip eminönünde balık ekmek yerim daha iyi
sıradan kebapçı dönerci bir tipsen bulaşma beğenmezsin, ben seviyorum ama öyle çokta güzel bir tadı yok hafif olduğundan şişirmiyor o yönü çok iyi
yine de kendin dene karar ver
Biz küçükken annem temizliğe gidet bize sushi alırdı paramız ona yeterdi🤣🤣🤣🤣🤣
Pişmiş olan rollleri denemeni tavsiye ederim. Eğer ilk defa deneyeceksen.
çok doğru, diğerleri yenmiyo hiç
Sushi hiç yemedim. Ama bildiğin balığın pişmemiş hali işte bundan zevk alanları da var.
Hiç denemedim. Düşünmüyorum da. Sushi olmadan da mutluyum sağol :)
Ağzının tadını bilen bir kere yedikten sonra vazgeçemez. (:
Birkaç kez denedim. Benim damak zevkime hitap etmiyor.
Yedim im damak tadıma uymadı çok sevenler var ama ben bir daha yemem
Daha önce denedim fakat damak tadı hiç de bana göre değil.
Yemedim ama görüntüsü bile yetiyor nasıl bir şey olduğu
#Hükümdar
Bana göre yenesi bir şey değil. Ateşi bulmasaydık tamamdı yenirdi demi
Bir vejetaryen olarak yemeyi düşünmüyorum ama görüntüsü de pek güzel değil yani vejetaryen olmasam da yemezdim galiba ahahah
Çiğ balık olduğunu ve tadının kötü olduğunu duymuştum yemedim o yüzden
Çok fazla deneme imkanım olduda cesaret edip yiyemedim.
Iğrenç hiç yemedim de yemekte istemiyorum 🤮🤮
Tadına baktım ucundan sevemedim 🤗
çoook yedim. ben beğeniyorum
harıkadır. yapan yer onemlı.
iadare eder pek sevmem
hiç yemedim ama bir gün deneyecem
Çin'de ve Kore'de denedim. Hiç beğenmedim.
Evet cooook severim 🙏🤪
Yedim ama bir daha yemem
Yamadim ama merak ediyorum
yedim her çeşidini 😀
Hayır ama bir gün deneyeceğim
Hayır merakta etmiyorum fjdjjd
Yiyene şasiyorum gerçekten
Yemedim ama merak ediyorum
eee hani "yemedim" şıkı?
Çok kötü bir tadı var
Yedim tadı gayet güzel
nerde yedin