Arkadaslar arkadasımla bulusucaz ama sürekli burger, kfc, tavuk dunyası yemekten bıktık. Ben dünya mutfağından bir şeyler denemeyi cok istiyorum. Sushi diyoruz ama onerdiğiniz daha farklı dunya mutfakları var mı? Yardımcı olur musunuz?
Değişik bir tat sonuçta, denemiş oluyorsun =) Benim pişmiş balıkla da aram yoktur açıkçası... Haliyle benim denememem normal. Sen öyle ye tabi :) California Roll'ü çok övmüştü arkadaşım.
Ya hiç değilse tecrübe etmiş olursun ne olacak =) Biz Levent'de bir restoran bulduk insta'dan, oradan sipariş verdil. Noodle ve sushi istedik. Hepsi çok güzeldi ve pahalı da değildi. Siz gerçi restorana gideceksiniz anladığım kadarıyla, ama ararsan eminim orada da çok pahalı olmayan bir yer bulabilrsiniz :D
Bu cok tavsiye edilen California Roll varya onu sipariş verdik. Yengeç olan. Biri de somonluydu. Yani tadı oyle abartıldığı kadar kötü değildi, yenilebilir. Fakat sürekli gidip yenilenecek, canının çekeceği bir şey de değil. Vasat bulduk biz. Anneme de sordum nasıl. Kötü de değil iyi de dedi. 10 üzerinden 4 vermiş. En azından denemiş olduk, kotu değildi o kadar ama tekrar yenecek bir şey değil. Gerek yok yani. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben de geçenlerde yedim (yengeçsiz, balıksız) . Avakadolu yedik, çok güzeldi tavsiye ederim. Diğer o balıklıları falan yiyemem, midem kaldırmaz :D
Oyle de cok sebze sebze değil mi😑Ben balığı severim cunky
Değişik bir tat sonuçta, denemiş oluyorsun =) Benim pişmiş balıkla da aram yoktur açıkçası... Haliyle benim denememem normal. Sen öyle ye tabi :) California Roll'ü çok övmüştü arkadaşım.
Evet biri daha övdü burada. 🤗
Pişman olupta parama yazık etmek istemiyorum aslında ama bir yandan da denemekten zarar gelmz diye dusunuyorum😂
Ya hiç değilse tecrübe etmiş olursun ne olacak =) Biz Levent'de bir restoran bulduk insta'dan, oradan sipariş verdil. Noodle ve sushi istedik. Hepsi çok güzeldi ve pahalı da değildi. Siz gerçi restorana gideceksiniz anladığım kadarıyla, ama ararsan eminim orada da çok pahalı olmayan bir yer bulabilrsiniz :D
Yani insallah. Biz zaten 1 porsiyon soylemeyi dusunuyoruz. Ortadan yeriz.😂😂
Hadi inşallah memnun kalırsın =)
Kalırım diye dusunuyorum. Balığın her türlüsünü yerim, severim. 😂
Ahah valla ben de tavuğun her türlüsünü severim, yerim... Ama gel gör ki çiğ yemem yani :D
Yaaa ben o kadar kötü olacağını sanmıyorum yani kendi acımdan. Yersek yorumumu soylerim sana😂
Ahah tamam mutlaka bekliyorum. Mesaj kutum açıktır sanırım, mesaj atabilirsin ya da buradan da yazabilirsin :)
Buradan yazarım😂
Bekliyorum =)
Biraz geç yazdım kusura bakma. Arkadaşımla gittik ama kendisi caydı. Ben de annemle yemeye gittim 😂
Estağfurullah ne kusuru =) Afiyet olsun. Sonuç nasıldı peki? =)
Bu cok tavsiye edilen California Roll varya onu sipariş verdik. Yengeç olan. Biri de somonluydu.
Yani tadı oyle abartıldığı kadar kötü değildi, yenilebilir. Fakat sürekli gidip yenilenecek, canının çekeceği bir şey de değil. Vasat bulduk biz. Anneme de sordum nasıl. Kötü de değil iyi de dedi. 10 üzerinden 4 vermiş.
En azından denemiş olduk, kotu değildi o kadar ama tekrar yenecek bir şey değil. Gerek yok yani. :)
Hıı boşuna abartılıyor yani :) Anladım. Bence sade sebzeli olanı ye, inan onu canın çeker bak :) Benim çekiyor yalan mı söyleyeyim ^^
Sebzeli farklıdır tabiki. Ben balıklı yedim sonucta. Tadı hafifti ama değişik bir lezzet yani. Nasıl tarif edilir bilmiyorum. 😂
Evet sebzelinin de tadı hafif. Ama güzel :) Anlıyorum, tarif etmene gerek yok :D
Yedimmm !! 🍣🍱california roll öneririm çok güzel wasabi ile soyayı karıştırıp bi sos yapıyolar ona bandırınca çok iyi🤩🤩
Wasabi cok acı değil mi?
Soya sosuna çubuğun ucu ile koyucaksın hepsini yersen tabi acı gelir ufak bi kase veriyorlar zaten
Onerdiğiniz bir yer var mı peki? Kadıköye gideceğiz biz bakıyorum ama oyle güzel bir yer bulamadım. İstanbul'da mı yaşıyorsunuz bilmiyorum da
Ya ben İstanbul'da hiç yemedim bilemiyorum ama sushi çeşitleri her yerde az çok aynıdır
Pahalı mıdır acaba? Biz arkadasımla 1 tane ortaya soylemek istiyoruz. Zaten porsiyonun icinde fazlaca sushi var.
8 tanesi 45 tl ye yedim ama mekana göre değişir fiyat
Yaniii cokta pahalı değilmiş
Değil evet ama 45 tl ye daha güzel doyulur ama sushinin tadı çok güzel ve 8 tane çok az bana yetmiyor
Ben de doymam buyuk ihtimal ama olsun. en azından denemis olurum
Sushi asla yeme kız kardeşim çok istiyordu bir kere yedi daha tövbe etti
Türk mutfağının gözünü seveyimm ya
😐😐
Boşver dünyayı sen
Sushittodan yiyorum severim
Evde kendi mutfağimda yaparim
Hiç yemedim Türk mutfağının dışına çıkamıyorum
sushi ile bi başlayın
Şırdan
Yemiştim
Bir daha ye