• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Yeme & İçme

Yemek yapamıyorum. Evlenemez miyim?

zırlamak
zırlamak Takip Et
Xper 7 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
97
Yapay Zekaya Sor
Yemek hiç yapamıyorum.
Anca makarna yapabiliyorum.
Evlenemez miyim ki?
Yemek yapamıyorum. Evlenemez miyim?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • brownie_milk
    brownie_milk Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 36
    +1 yıl

Merhabalar. 🎈 Öncelikle yemek yapmayı bilmemek evlenmeye engel değil bence, belirtmek isterim. Sonuçta kimse annesinin karnından yemek yapmayı bilerek doğmuyor. Bu tamamen yemek yapmayı sevip, istemek ile alakalı. Sadece makarna yapıyor olabilirsiniz, diğer yemekleri yapmayı bilmiyor da olabilirsiniz. Evlenince evet iki insan işten gelince, ya da bir şekilde karnını doyurmak için yemek yapıp yiyor. Zaten evlenince yemek yapmak sadece kadının görevi değildir. Her iki tarafında görevidir. Yemek yapmanın cinsiyet görevi ile alakası yoktur. Sizinle evlenmek isteyen zaten çok mükemmel yemekler yapıyor diye sadece bu sebeple evlenmez. Öyle bir düşünce varsa aşçı tutsun kendine. Eğer öğrenmek istiyorsanız evlenince de öğrenirsiniz. Tariflere bakarsınız, birlikte yemek yapmayı denersiniz. Şimdi bile sevdiğiniz yemek varsa onu öğrenerek, videolar izleyerek, tariflere bakarak deneye deneye yapabilirsiniz. Zor değil sadece istemek lazım o kadar. Yoksa neden evlenilmez biri olasınız ki. Herkes her yemeği bilmiyor ki.

12
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• GençKadınn
    GençKadınn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Yoo ne alakası var. Yemek yapamayan kadınların evlenmelerine izin mi vermiyorlar yoksa böyle bir şey mi var 😂 Ayrıca ben de yemek yapamıyorum senin yolundan ilerliyorum ben de. Aynı zamanda sen de benim yolumdan ilerliyorsun. Eğer benim yolumdan ilerliyorsan doğru yolda ilerliyorsun demektir.😎
    Neyse boş yapmayayım artık.😂 Evlendiğin insanla yemek yapmayı öğrenirsin ki. Sonuçta yemeği karnın doğması için yiyeceksin, eşin de yemeği karnının doğması için yiyecek. Beraber yemek yapmayı öğrenirsiniz hem aranızdaki iletişim, bağ da güçlenir. Birbirinize her zaman küçük şeylerde yardım edin ki daha büyük şeylerde de yardım edebilirsiniz. Hem bu zihniyet biraz ataerkil bir zihniyet. Yemeği sadece kadınlar yapmaz ki. Erkekler de yemek yapabilir ama kültürümüz bize kadının yemek yapmasının doğru olduğunu öğretiyor erkekten de işe gidip eve ekmek getirmesi, para getirmesi bekleniyor. Ben kültürümüzün bize kazandırdığı bazı şeylerden memnun değilim bu da o memnun olmadığım şeylerden biri. Bence yemeği her gün sırayla yapmalısınız. Bir gün sen yemek yaparsın bir gün o yemek yapar. Hem Ratatuy filminde ne deniliyordu?
    "HERKES YEMEK YAPABİLİR!"

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evlenebilirsin tabi ki ama yaşın yeni şeyler öğrenebilmek için çok müsait. Kendini neden güçlü bir kadın olarak her anlamda yetiştiremeyesin? Ben mesela öğretmenim, hem mesleğimi yapıyorum, hem evimin yemeğini, temizliğini, hem araba kullanıyorum, hem bisiklet sürerim, hem örgü örerim, hem eğitim ile ilgili yenilikçi projelere önayak olurum. Şükür kendim gibi de birini buldum. Kendini her anlamda ne kadar geliştirirsen o kadar gelişmiş biri ile beraber olursun. Hepimiz çoğunlukla karşı cinsten neler beklediğimizi söyler dururuz, peki bizde karşı cinsi çekecek neler var? O yüzden güzel kız bilmediğin ne varsa hayat enerjisi doluyken öğrenmeye çalış. Sevgiler 🥰

1
    0 Yorumla
  • NefarkederkiBamBamm
    NefarkederkiBamBamm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Aaa , yok ya, neden öyle olsun ki...
    Öğrenirsiniz bana kalırsa zamanla... Belki yetenekli bir insana denk gelirsiniz, fazla büyütmeyiniz gözünüzde, fakat kendiniz için sağlıklı beslenme için öğrenseniz iyi olabilir. Hep makarna, hep makarna... Olmaz :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

135

Cevap

103

Cevap

• gozde_nur
    gozde_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

valla boşuna feminizm yapmayalım dürüst olalım. erkekler bekarken yemek yapsalar bile genelde evlendiğinde yemeği kadın yapıyor. çevremde eğitimli çalışan çiftler var, ha et ızgara , salata veya arada tatlı yapıyor erkek, ama genelde yemek yapma olayı kadına bakıyor. ki yemek yapmak bu beyin ameliyatı yapmak değil yani çok zor değil, internette bir sürü video ve tarif var, bunları deneyerek öğrenebilirsin. ilk başlarda beklediğin gibi olmayabilir ki normaldir deneye deneye öğrenirsin , araba kullanmak gibi ne kadar cok pratik yaparsan öğrenmek kolay olur:)

2
    0 Yorumla
  • kalpsiz-melek
    kalpsiz-melek Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 50%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı.

Evlenirsin.
    Dayımın eşi de bilmiyor ve yapamıyor. 3 çocuğu var hepsi her gün anneanneme gelip yemek yiyorlar sonra da kendi evlerine gidiyorlar.
    Yemekten hiç anlamaz, temizlik desen eh işte.
    Kendini insan geliştirmek istese geliştirir de naparsın geliştirmek istemiyor. Yarın öbür gün anneannem ölürse dayımın büyük kızı yemekleri yapar artık, çünkü eşi hiç anlamıyor.
    Yine de sen öğren bence, dalga geçen geçene çünkü.
    Beni bağlamaz şahsen, ben yaşamayacağım hayatını neticede. Seçim senin. Tamamen bilip bilmemekte özgürsün.

1
    0 Yorumla
  • Düşünürbiri
    Düşünürbiri Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Merhaba, :)
    Bu tür soruyla bir kaç kez daha karşılaştım. Yemek yapamamak ayıp bir durum değil, kimse seni yemek yapıp yapamamanla yargılayamaz. Fakat yemek yapmak aslında tahmin ettiğinden zor değil.
    Tamam kabul, ilk zamanlar yemek yapmak çok zor geliyor, çünkü ilk yemek yapmaya başlarken bıçağı bile doğru düzgün tutamayabiliyoruz, patates soyayım derken patatesin yarısını çöpe atabiliyoruz fakat deneye deneye yemek yapmayı öğrenebilir hatta en güzelini dahi yapabilirsin. Kendine şans tanımalısın..

Yemek yapmayan biri evlenebilir, ben yemekleri sadece kadının yapması gerektiği düşüncesinde değilim. Eskidendi o kadın yemek yapsın, kadın masayı hazırlasın. Erkekler de yemek yapabilir. Kendini stres altına sokmamalısın. :)

1
    0 Yorumla
  • _Cemile_
    _Cemile_ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Yemek yapmayı bilmiyorsan biraz zor. Burda sana önemsiz diyenlere bakma sen. Evliliğin sorumluluklarını taşımak kolay değildir. Yemek yapmayı ve temizliği bilmen lazım. Kocan yardım eder diye de düşünme adam işten yorgun argın gelecek zaten iş yapar mı sanıyorsun 😁 hem anlamaz da zaten. Bir erkeğe kalk evi süpür desen ne kadar iyi yapabilir sence? Yaşın daha genç senin biraz çabalarsan öğrenirsin merak etme. Ben de bilmiyordum ama öğrendim.

3
    2 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      +1 yıl

İnternetten öğrenebilirsin ya da yemek kursuna gidebilirsin öğrenmek iste yeter ki 😊

Yorumla
    • Kocakafa007
      Kocakafa007
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • Raccoon
    Raccoon Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Bilgi çağındayız yapamıyorum diye bir şey olmamalı aç internette her şeyin tarifi var, şuna şu kadar bundan koy diye yazan tarife rağmen de yapamıyorum diyorsan yapmak istemiyorsundur kusura bakma. Evlenmeyi geç yarın öbür gün bir başına yaşasan ne olacak aç mı öleceksin😅

3
    0 Yorumla
  • musicalower1
    musicalower1 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı.

Evlenirsin..
    Öğrenirsin...

İlerideki eşin eğer yardımsever biri çıkarsa hatta birlikte bile yapabilirsiniz, güzel olur bu..

Yemek bilmeyen çok sayıda insan var evlenen,
    Yemek yapmayı bilmiyor diye evlenemez diye bir kaide yok..

Kimse ana karnında öğrenmiyor yemek yapmayı, herkes büyükçe, gördükçe, araştırdıkça öğreniyor işte..

2
    0 Yorumla
  • sacmaliklardunyasi2
    sacmaliklardunyasi2 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl

Evlenirsin, bende evlenirken birkaç çeşit yapabiliyordum sadece onun dışında pek birşey bilmiyordum ama zamanla öğrendim hala bilmediğim şeyler var açıyorum netten bakıp yapıyorum bu kadar basit, kimse ana karnında öğrenip gelmiyor zamanla öğrenirsin sende, ama evleneceğin adam mümkünse hödük olmasın sana sorun yaratabilecek bi tip olmasn yeter, öğrenirsin...

1
    0 Yorumla
  • Ebr_12351
    Ebr_12351 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

İnternette milyonlarca tarif var. Açıp ne diyorsa aynısını yapacaksın kuzum ne var bunda. Denedikçe de elin alışacak. Zor bir tarafı yok yani. Hem yemek yapmak kadının sorumluluğunda olan bir şey değil. Birlikte yapar, öğrenirsiniz. Böyle düşünmeyen biriyle de evlenme zaten

1
    0 Yorumla
  • ndenizyıldızı
    ndenizyıldızı Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı.

Bunu evlenmek için değil kendin için öğrenmelisin. Ayrıca daha 19 yaşındasın ve yolun başındasın. Kolay yemeklerden başla. Ben de birçok yemeğin yapılışını bilmem ama internette sağ olsunlar aptala anlatır gibi anlatıyorlar oradan bakarak yapabiliyorum 🤗

1
    0 Yorumla
  • VivaDaCoulpe
    VivaDaCoulpe Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl

Yapamıyorum ile bilmiyorum farklı şeyler
    Hangisi sende?
    Böyle dediğine göre biraz tembellik var, biraz yemekten zevk almama var, biraz damak tadı eksikliği var
    Evleneceğin kişiye göre değişir. Sabırlı, yemek yapmasını bilen, sana yardımcı olabilecek biri olursa, mutfağa geçer beraber yaparsınız. Ha herşeyi senden bekliyorsa, hergün sen bile makarna yemezsin dimi?

0
    0 Yorumla
  • akcayasin
    akcayasin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Hiç bir alakası yok bunu yapamayan çok kişi var zamanla öğrenirsin hatta yapa yapa daha cok yapmak isticeksin internetde bir ton tarif var şahsen ben ilk denememde sürekli tadı lezzeti güzel oluyor o yüzden sende vazgeçme zamanla hepsi olur şahsen bende 2 .3 yıl önce bu düşüncedeydim son 1 yılda değişti düşüncem artık öyle düşünmüyorum ama tabiki çocukken öğrenmen daha doğru olur

0
    2 Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

yemek yapmak çok sıkıcı

Yorumla
    • akcayasin
      akcayasin
      +1 yıl

Yok be çok güzel yanında sevdiğin varsa daha güzel

Yorumla
  • aSereff
    aSereff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Şu an kendinde o sorumluluğu görmüyorsun ondan. İş başa düştüğünde herkes yapar. Sen evlenmeyi şu an düşünmüyorsun bu çok açık. Evlenme çağın geldiğini hissettiğinde yemek yapmayıda öğrenmek isteyeceksin. Ha diyelim ki yemek hiç yapamadın. O zaman hayatına girecek adamın mutfakta iyi olmasına dikkat et öyle seç :)

0
    0 Yorumla
  • ÇilekReçellii
    ÇilekReçellii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Yemek yapmak o kadar zor bir şey değil, bende pandemi öncesine kadar yumurta bile kıramazdım pandemide hobi olarak boş vakitlerimde yemek yapmayı denedim. Tarife bakarak güzel şeyler ortaya çıkabiliyor. Bence zaten zorunluluk olmayınca keyifli bir iş yemek hazırlamak. Tabiki bu evlenmek için önünde engel değil ancak zamanla kişilerin öğrenmesi gerek ve sadece kadın için geçerli değil. Evin içindeki her birey de biraz bilmeli. Bizim ailede erkeklerde yemek yapmayı bilir mesela, babam çoğu yemeği annemden iyi yapar :D

0
    0 Yorumla
  • Tarikickboks
    Tarikickboks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Evlenirsin tabi niye evlenmeyesin :) ama kocacın komşunun elleriyle yaptığı o yemeği çok sevince belki kıskançlık olabilir. :D onun dışında dışardan filan söylersiniz veya pozitif düşün beraber öğrenirsiniz. :) bence kulağa hoş geliyor peki sence nasıl?

0
    3 Yorumla
    • Uqurböcüqü
      Uqurböcüqü
      +1 yıl

😆😆 sadece bu kıskançlık yeter hatuna bence.

Yorumla
    • Tarikickboks
      Tarikickboks
      +1 yıl

@Uqurböcüqü Sen bence tabağı kadının kafasında paralarsın :D :D

Yorumla
    • Uqurböcüqü
      Uqurböcüqü
      +1 yıl

Kadının ne suçu var..
      Ben eve gidince,
      Rezillik cikaririm..
      Kiskandiqimi belli eder.. ki yemek yapamamak benim hatam.. iste bi kadın öğrenebilir... uste cikarim ama ben.. sanki suçlu kocammis gibi. Sonra anasının evine yollarım 3 5 gün 😜😆😅

Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Evlenirsin elbette ama o süreye kadar bir iki birşey öğrensen fena olmaz. :)

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

merak etme belki şansına yemek yapmayı beceren biri çıkar ama o kişi çıkmazsa yemek yapmak çokta zor olmamalı internetten, kitaplardan öğrenebilirsin belki hemen öğrenemezsin ama deniyerek başarabilirsin (yemek yapmayı sevmekte önemli , zevkle yapıyorsan sorun yok)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ve daha 19 yaşındasın yani çok büyük değilsin evde kalmışsın gibi konuşma lütfen daha küçükmüşsün bu yaşta evlenme düşüncelerine dalma 19 yaşında gayet iyi yemek yapmayı öğrenirsin sen hiç merak etme şuanlık derslere odaklan sonra yemek yapmayı öğrenirsin çok istiyorsan da bir kitap vs alıp çalış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Öncelikle yemek yapmak kadın/erkek farketmeksizin az buçuk bilgisi olması gereken bir konudur. Çünkü insanın en temel ihtiyacı besindir. Evlenmek konusuna da gelirsek sana aşık olan biri, kötü yaptığın yemeklere takılmaz, sevgililik döneminde söylersin yemek yapmayı bilmiyorum diye. Ama insan hasta olduğunda eşinin ona sıcak çorba yapmasını, "akşama istediğin bir yemek var mı?" diye sorulmasını, yorgun olunca ona kahve yapmasını isteyebilir. Saygılar.🙏✨

0
    0 Yorumla
  • SosyoPsikopat
    SosyoPsikopat Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 91%
    +1 yıl

aşçı sevgili bul sende 🙄 ben mesela hep dışardan yerim yemek yapmayı hiç sevmiyorum sıkıcı ve uğraştırıcı bu yüzden asla da evlenmem sonuçta ben onun annesi değilim ki onun işlerini yapıyım kalksın kendi yapsın bana ne

1
    1 Yorumla
    • SosyoPsikopat
      SosyoPsikopat
      +1 yıl

yav herkes öğrenirsin demiş ama kimse erkeğe ev işi öğren yemek yapmayı öğren diyen yok her kadın yemek yapmayı ÖĞRENMEK ZORUNDA DEĞİL

Yorumla
  • Eness68
    Eness68 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

Evlenirsin tabikide eşin yardımcı olacaktır sen öğrenene kadar. Tabi eş seçimini ona göre yapmalısın. Evlilikte herşey yemek yapabilmek değil sonuçta. Bir sürü internet sayfası videolar var yaparsın rahat ol. Seven adam önüne zehir koysan yer zaten.

1
    0 Yorumla
  • ThePinkLady
    ThePinkLady Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Birincisi yemek yapmak sadece kadının görevi değildir erkek de yemek yapabilir ve bu süreçte sende farkı farklı yemekler yapmayı öğrenebilirsin.

4
    0 Yorumla
  • aysennnnaysennn
    aysennnnaysennn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Canım internette tarifler var birebir aynı malzemeleri al ve yapmaya başla her güne bir şey dene emin ol yapacaksın. Bende tariflere balarak yapıyorum iki günde iki tatlı yaptım mesela ilk kez yapmama rağöen ikiside çok güzel oldu. Zor değil

0
    0 Yorumla
  • SıkıntılıAmaZararsız
    SıkıntılıAmaZararsız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sıfır bilgiyle baklava-kek-pasta-poğaça-dolma bile yapıyorum sadece internetten, bugün fırında domatesli kaşarlı spagetti yaptım yarısı bitti düşün parmaklarını yediler. Demem o ki bilmene gerek yok. Nefis Yemek Tarifleri hesabı aç her şey orada.

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Öyle bir şey yok
    İstesen evlendikten sonra öğrenip beraber yaparsınız hemde en kralından

Yemek yapmayı bilmemek veya yapamamak evliliğe engel değildir.

1
    0 Yorumla
  • Dumtakatak
    Dumtakatak Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Canım benim tabiki evlenebilirsin. Önemli olan eşinin anlayışlı olması. Zamanla öğrenirsin ayrıca hiç dert etme. Bu devirde her şey kolay. Gir YouTube a yumurta haşlamadık bile gösteriyorlar

1
    0 Yorumla
  • Cyloc
    Cyloc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Yahu güzel kardeşim bu yaşta düşündüklerine bak. Eminim birkaç yıl sonra bunun evlenmek için önemli olan asıl kriterlerden biri olmadığını anlarsın. :)

1
    0 Yorumla
  • OsideuS
    OsideuS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Seni gerçekten seven biri buna takılmaz internette bir sürü tarif var gerçekten seven kişi gel beraber yapalım ben de yardım ederim hallederiz der merak etme.

1
    1 Yorumla
    • Nurcin3
      Nurcin3
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • slakilic
    slakilic Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Ne alaka ya tabiki evlenebilirsin , geri kafalı olan biriyle evlenmezsin sadece çünkü o seni sadece evde oturup ev işleri yapan çocukların annesi olarak görür sadece eğer illeri görüşlü okumuş biriyle evlenirsen her şey değişir bir bakmışsın ki her gün sana yemek yapıyor tabi bu senin öğrenmeyeceğin ya da öğrenemeyeceğin anlamına gelmez her türlü öğrenebilirsin :)

1
    0 Yorumla
  • Hsjsksoso
    Hsjsksoso Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenirsin tabi yemek yapmayı öğrenmek çok zor değil ki 6 ayda bile çok iyi yemekler yapabilirsin hepini yapamasan bile. Youtubede ya da annen veya arkadaşınla yapmak daha iyi öğrenmeme yardımcı olur

1
    0 Yorumla
  • anlatanlat
    anlatanlat Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 92%
    +1 yıl

burda vakit öldürecegine mutfakta takılda adam anana sövmesin

4
    0 Yorumla
  • sKrivNostna
    sKrivNostna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

19 yaşındasın öğrenirsin youtube da bir sürü kanal var tarif var evde anne ne yardım etmeye başlamalısın sevmiyorum deme bir şekilde başlamalısın

2
    0 Yorumla
  • ruhahaa
    ruhahaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Evlenirsin neden evlenemezmissinki illa bekarken öğrenecek diye bişey yok benim arkadaşım makarna 2 yumurta bile kiramiyordu evlendi kaynanası herşeyi öğretti ya da kocası öğretti yemek yapmayı yeterli içten yap mesela bende senin gibiyim bazı yemekleri yapamiyorum ablamdan yardım alıyorum öyle düşünceyi kafandan kes milisin bence

0
    0 Yorumla
  • KaptanEmre16
    KaptanEmre16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Yaparım ve yapmak istiyorum içinde varsa öğrenirsin herkes annesinin karnında öğrenmiyor. Sen dereyi görmeden pes etmişsin hemen bekarsin evlenene kadar herşeyi öğrenirsin 😉

0
    0 Yorumla
  • Davina87
    Davina87 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

😅😅😅malesef tatlim yemek olmayinca evlilik te olmuyo. Hic duymadin mi erkegin kalbine giden yol midesinden geciyo diye.

1
    0 Yorumla
  • sevgiarayanadam
    sevgiarayanadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Ne alaka öğrenirsin. Bende bilmiyorum ama öğrenirim sürekli ev işini kadın yapacak diye bir şey yok ki

1
    0 Yorumla
  • Cicekcikiz123
    Cicekcikiz123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 75%
    +1 yıl

Ne var ki bunda devir teknoloji devri videoyu acip yapabilirsin artik her seyin en ince ayrintisina kadar bulabiliyoruz bu bir sorun degil.

1
    0 Yorumla
  • Timeispassing
    Timeispassing Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tabii ki evlenirsin. Seninle yemek yaptığın için mi evleniyor... Beraber yaparsınız işte. Bu sorular çok saçma geliyor artık.

1
    0 Yorumla
  • nyanya1384
    nyanya1384 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

kocan yapar. bu arada neden yapamıyorsun. bence öğrenirsin. kocanı boşver evde yalnız kalsan her gün pizza yenmez. kdkdıs

1
    0 Yorumla
  • Bgmmms3
    Bgmmms3 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Evlenirsin ama zorluk yaşarsın aklında evlenmek varsa şimdiden yemek yapmayı öğren ilerde sorun yaşamamak için

1
    0 Yorumla
  • Kanatsızböceksevim
    Kanatsızböceksevim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sorun yemek olsun nolcak en son şey o içini rahatlatcaksa bende bilmem öyle yemekti falan bizim aile kalabalık her gün biri yapar getirir artık

1
    1 Yorumla
    • yalnızkurşun
      yalnızkurşun
      +1 yıl

Ne güzel işte kalabalık olması

Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Arkadaşım her yemeği biliyor ama kocası tarafından şiddet ve hakaret işitiyor herşey yemek değil kalbimiz temiz olsun vicdan merhamet önemi olan

1
    0 Yorumla
  • HawliiiHürrem
    HawliiiHürrem Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yoo her gün dışarıdan yemek siparişi verebilecek zengin bir koca, ya da aşçı yemek yapabilen bi koca bulacaksın ya da kaynananla yasayacaksın

1
    0 Yorumla
  • Madamellla
    Madamellla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Buna kafa yorcağına yemek yapmaya yorsan böyle olmayacak.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yemek yapmak sadece kadına ait bi sorumluluk değil bence yani evlenmek için bi sorun olacağını düşünmüyorum. Ben de aynı durumdan muzdaribim lakin benimki yapamamak değil yapmayı sevmemek, hiç hevesim yok. Arada minik denemelerim oluyor başarılı sonuçlanıyor ama genel olarak yapmayı sevmiyorum bu da mı bi sorun sizce?

2
    0 Yorumla
  • DreamWhileAwake
    DreamWhileAwake Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Valla ben de yapamıyorum. Evlenirsin. O zaman öğrenirsin artık.

2
    0 Yorumla
  • Neslihürvicdanıhür
    Neslihürvicdanıhür Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

Öğrenirsin 2 sefer yaptığın zaman bu mazeret değil benim kocam bile 4-5 çeşit yemek bilir.

2
    0 Yorumla
  • İsimsizDiyelim2
    İsimsizDiyelim2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Bir kadını kadın yapan bence sohbeti yaptığı yemeği mutfaktaki tatlı halidir ama eminim sıkıntı çıkarmayan erkek bulursun

0
    0 Yorumla
  • nicksizbirkız34
    nicksizbirkız34 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 61%
    +1 yıl

Evlenirsin artık her yemeğin tarifi internette kolayca ulasabiliyorsun keşke herşey yemek kadar kolay olsaydı ☺️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Öğrenmen gerek herkes yok o da sorun mu vs demiş ama evet sorun her evlilikte adam düzenli yemeği olsun ev temiz olsun ister bu da doğal hakkı zaten yuvayı diş kuş kurar bunlar bir iki önemsiz gelebilir başlarda ama evlilik öyle çocuk oyuncağı değil

0
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Ben de böyle birini arıyorum zaten Annem makarna yapmıyor diye çıldırıyorum😂😂çünkü doyurucu makarna😂😂

0
    0 Yorumla
  • Thirt13n
    Thirt13n Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Sırf yemek yapmak için evleneceksen ya da yemek yapmayan biriyle olamam diyen dar biriyle evlenirsen..

0
    0 Yorumla
  • Irenemillers
    Irenemillers Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 78%
    +1 yıl

Tabiki de evlenirsin ama yemek öğrenmek zor değil ki aç tarif uygulamasını birbir uygula al sana yemek bu kadar da zor olmamalı

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

😂 ne güzel bak sana bir tüyo erkekler yemek yapan kız ister bir çoğu.. Ama yemek yapmayan kız yapan kıza göre daha kıymetlidir. Tecrübeyle sabit 😉

0
    4 Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      +1 yıl

O nasıl oluyor

Yorumla
    • Olgarss
      Olgarss
      +1 yıl

Ben senin yaşlarından bu yaşıma kadar çok güzel yemekler yapıyorum oluyor. Ama evlilik için yemek söz konusu değil makarna yapmayi bilmeyen arkadaşlarım vardı şimdi benimle aynı becerideler ve evli mutlu olur gider yani

Yorumla
    • _Cemile_
      _Cemile_
      +1 yıl

Tamam da sen yemek yapmayan kız daha kıymetli oluyor diyorsun onu sormuştum ben.

Yorumla
    • Olgarss
      Olgarss
      +1 yıl

Bende onu dedim yemek yapıyor mu diye bakmıyorlar sonradan da öğreniyorsun yani. Bence o daha mantıklı doyorum

Yorumla
  • LadyHeard
    LadyHeard Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Aynen dertten muzdarip'im. Bende hiç yemek yapamıyorum yetenek yok kardeşim anlamıyorlar işte bu yüzden evde kalıcağımı düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • gÜVERCİNKAnadı
    gÜVERCİNKAnadı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl

Bir kişi de desin ki "sevgisiz evlilik ne katar insana?" Ne alakası var kardeşim. Git evlen, yemeği de öğrenirsin.

0
    0 Yorumla
  • Gil-Galad
    Gil-Galad Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

eşini geç ilerde çoluğunu çocuğunu besleyebilecek kapasitede yemek yapmayı bilmen gerekiyor hem erkek hem kadın için geçerli bu. İnternette tonla kolay tarif var bunlara uymak ne kadar zor olabilir?

0
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Yemek yapma iş yapma bütün gün uyu gez. Yeterki ömürlük ol

1
    10 Yorumla
    • NeyyMıstafamNeyy
      NeyyMıstafamNeyy
      +1 yıl

Yiaaaa😂

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Aaa buda kalpazan tatlı fenalık 😀

Yorumla
    • NeyyMıstafamNeyy
      NeyyMıstafamNeyy
      +1 yıl

Seni alan yaşadı😂yiiaaaaaa😂

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Çok yasar valla ama almıyorlar herseyi biliyom diye korkuyorlar önyargı lılar. Oysa daha şanslı olurlar anlamıyorlar. Aptal koca istiyorlar her numara yiyecek. Numara ya gerek yokki mutlu olmak içşn6😊

Yorumla
    • NeyyMıstafamNeyy
      NeyyMıstafamNeyy
      +1 yıl

Sende uyanık değilsin oysaki safsındır😂

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Valla saf kalpliyim ama çok oyun yedim kadınlardan 😊huylarını biliyom6o kadar

Yorumla
    • NeyyMıstafamNeyy
      NeyyMıstafamNeyy
      +1 yıl

Birde askersin korursun kadınını dimi😄

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Tabiki korurum. Kendimden çok severim ben eşimi. Ama kadın seven sayan koruyan erkek sevmez ki

Yorumla
    • NeyyMıstafamNeyy
      NeyyMıstafamNeyy
      +1 yıl

Arkanda gizlendim ona göre 😉😅😂😂

Yorumla
    • birumut39
      birumut39
      +1 yıl

Tamam merak etme sen 🙃

Yorumla
  • geckalmalar
    geckalmalar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

yemek bilenler doğuştan öğrenmediler ki sen de öğrenirsin

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Her körün, bir topal alıcısı çıkar.. Lakin mutlu olurmuyum dersen bence zor.

1
    0 Yorumla
  • _ElCapitan_
    _ElCapitan_ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

Böyle ufacık şeylere mi takiliyonuz ya millet anasının karnında öğrenmiyor

1
    0 Yorumla
  • Busonolsunt
    Busonolsunt Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

İnternette her şeyin tarifi var biz biliyoruz da ne oluyor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (178)
Devamını Gör(223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yemek yapamıyorum. Evlenemez miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yemek yapamıyorsam nasıl evlenicem? 20 cevap verildi
Atanamıyorum , evlenemiyorum nolcak böyle? 21 cevap verildi
Atanamıyorum da evlenemiyorum da, ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Atanamıyorum, evlenemiyorum. Teselli verin sadece? 20 cevap verildi
Makarna pişirmeyi bile beceremiyorum evlenince sorun yaşar mıyım? 11 cevap verildi
Evlenemiyorum. Ne yapmalıyım? 56 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨