AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Evlenebilirsin evlenince yemek yapma gibi bir zorunluluğun yok.
Evlene bilirsin Bende evlendiğimde yumurta bile kırmayı bilmiyordum Evlendikten sonra Öğrendim tabi bunda eşiminde çok desteği oldu yaptığım hiç bir şeyde hevesimi kırmadı. şu an her yemeği yapamasamda Elimden gelenin en iyisini eşime yapmaya çalışıyorum Ve her yaptığım yemekte Çok Güzel oluyor ,🤗
eşin hamarat olsun, yine de youtubedan gayet kolay tarifelere bakıp öğrenebilirsin.
*tariflere
Yoo evlenirsin ama kocan yemek yemek için başka kadının evine gider
Yemek pişiremeyen kadınlarla dolmuş dislike tuşun.
Onlarda akıl fikir zeka parıltısı dahi olsa ne demek istediğimi anlarlardi. Ben görüşümde eşinin bir kusuru var diye hemen başka kadınlara koşan kisiliksiz erkekleri anlattim
Zor dostum zor...
Kendini anlatabilmek için IQ su ayakkabı numarasından büyük insanlar bulman gerekiyor artık. Ki bu oldukça zorlaştı.
Makarna, mantıı, yemek, çorba, tatlı, soguk meze, salatalar, pilavlar.. Hangisi lazım sana?
Ergenlikten "evlilik yaşına" kadar hizmet etme skillerini fulleyen kadınlardan olmaya gerek yok.
salın abi yemek her türlü bulunur öğrenilir yapılır kasmayın ya
Nefis yemek tariflerini indir birebir tarifi uygula her yemeği yaparsın...
Vaay nefis yemek tarifleri ha ne oluyoruz reis 😁😁
Valla ben ordan yapıyorum ne yapsam güzel oluyo yapamıyorum yok unutma artık evde kalmak yok kocan yemek ismini söyleyecek sen yazacaksın tarife göre yapıp puanı kapacaksın 😄😄
Ben de oradan yapıyorum güzel oluyor 😊
Ne yemekler yaptım ordan en son beyti kebabı yaptım müthiş oldu...
Ben de pizza yaptım dün
Güzel bi ıygulama ramazanda çıkamıyorum uygulamadan
Adaşım hiç yemek yapamıyomusun
Benim adımda cemile
Tarifle yapılamayacak yemek yoktur...
Birşey sorucamda 5 seviyede başka biri etiketleniyomu
Kper de
Hiç bilgim yok bu konuda
Anladım nefis yemek tarifleri benim telefonumda ekli
Güzel program her tarifte var deneyenlerde yorum yazıyor bu program sayesinde aklıma gelmeyecek tonla yemek yaptım 😄😄😄
Starbuck ödüllü kurabiyeyi biliyomusun
Ben nefis yemek tariflerinden yaptım starbuck kurabiyesini bana bir abla attı kurabiyenin tarifini
Denemedim hiç genelde yemek tariflerini deniyorum kurabiye aşabilir beni 😄
Kurabiye yapmayıda dene rütbe atlarsın
Elmalı turta denemiştim başarılı da oldu ama kurabiye pek aradığım bişey değil. Yemek yapmayı seviyorsun sanırım
Ben kurabiye yapıyorum yemeği herzaman yapmıyorum gül tatlısı felan yaptım
Yemek yaptığımda oldu
Mesajdan yazsana biraz sohbet edelim biz burdan yazdıkça cemileye de soruyu sorana da 15 20 bilfirim gitmiştir 😄😄😄
Cemile benim adaşım
Senin adaşın ama KS yi bi açacak 20 bildirim 😄😄😄
@Cimbom31905Biliyorum nereden çıkardın bunu?
Demek ki öyle bi izlenim bırakmışsın 😄
İyi de ben yemek yapamıyorum demedim ki 😁 ne alaka
@_Cemile_ sordum sadece kaç tane yemek yapabiliyosun
Benim adımda cemile ondan adaş dedim
@Cimbom31905 Bir çok yemeği biliyorum 😊
@_Cemile_ maşallah nazar değmesin
Bende oradan yapıyorum güzel oluyor demişsin bende adaşım hiç yemek yapamıyomusun diyr yazmışım@_Cemile_
@Cimbom31905 😂😊🌷
Beceriksiz kız çok takılma o kadar tabi öğrenmeye çalış
Puding yaparken ocagi yakmistim o zaman benim hic sansim yok
Aşçılık belgesi istenmiyor evlenirken korkma öğrenirsin tarif deneye deneye 😂
Kesin evlenme engelleri arasına girmesi gerektiğini düşündüğüm şarttır
Öğrenmek zor bisey değil hem şu an iste gidip netten bakarak yaparsın
Evlenirsin ama yemek yapmak sana 50 puan kazandırır 😊
Evlenmene bir engel mi bilmem ama öğrensen hiç fena olmaz. Sen bilirsin yine de
Evlenirsin tabiiki bul bi zengin koca sanada baksın :)
Karşıdan mı
Yemek yemeyen birini bul olsun bitsin kafana taktigin seye bakk:-):-)
Yaaa ne alaka hem yemek yapmak kadına özgü bişey değil ki bunlar eşler arasında yardımlaşarak halledilecek basit şeyler en kötü ihtimal kırın bi yumurta yiyin yani tek dert bumu
Evlenirken en az 5-6 çeşit ana yemeği yapabiliyor olman gerek. Hem daha kendi karnını istediğin yemeği yapıp doyuramıyosan elin adamına nasıl yemek yapıp doyurcaksın ki?
Evlenip adamı aç bırakma yemek yapmayı bilmeyen kızlar evlenmeyin yormayın bee
Merak etme senle kimse evlenmez zaten
evlilik yemek mi Allah aşkına ondan daha önemli şeyler var yemek kolay dışardan da yenir sorun etme
@elayz_ tüh evde kaldık desene 😔 bi ara onay verde evleneyim 🙏
@sudenazguclu Evlilik yemek değil daha önemli şeyler yok demiyorum ama her gün dışardan yemek mi yenir oh valla sen mis gibi yemekler yapmayı öğrenme adam hergün dışardan yemek zorunda kalsın öyle dünya mı var ya 😄
bende bilmiyorum İnternetten kek poğaça makarna falan öğrendim annemle de anlaşamıyorum onunla öğrenmek istemiyorum hevesim kaçıyor
Yemek yapamamak daha iyi. Ben seks yapmaya korkuyorum bu daha kötü.
Oha niye :)
@forbiddenzone vajinismus olduğumu düşünüyorum korkutulmaktan.
Bence düşünme değilsindir.
Aklına bile getirme.
Mast yapıyor musun
korkma
Öğrenirsin herşeyi kuzum yemek yapamamak evlenmemek değil herşeyden önce gözü açık olmak evliliği sürdürebilmek önemli yemek öğrenilir önemli değil...
Kimse annesinin karnında yemek yapmayı öğrenmiyor. Ayrıca hepimizin elinde telefonumuz var. Biraz istek ve arzu, birazcıkta malzemeyle kendine inanırsan yapabilirsin. Ufak öneri açken gir mutfağa, her şey daha güzel oluyor :)
Türkiye şartlarında aklı başında erkek evlenmez , evlenmemeli ama bulursan bi kafasız araba dingili kapağı at 🤷♀️😁✔
Öğrenirsin öğrenen annesinin karnindami öğreniyor 🤦😂
Bu devirde yemek yapamayan mı var? 😂 Devir teknoloji devri. Her şey elinin altında çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Kendini böyle şartlandırma
yemek sepeti var di mi
Hayır YouTube dan bakarak kolaylıkla yapabilir
profil ismin neden öyle yurtdışında mı yaşıyordun
BİR ERKEĞİN KALBİNE GİDEN YOL MİDESİNDEN GEÇER. EĞER EVLENSEN BİLE YEMEK YAPMAYI BİLMİYORSAN KOCAN SENİ YEMEK YAPMAYI BİLEN BİRİYLE ALDATIR.
Yok artık ya yemek yapmayı bilenle aldatanı ilk kez duyuyorum 😀
Ya ne demek yemek yapamıyoruuuum açıp google baktığın zaman atacağın tuza kadar herşey yazıyor, videoyla anlatıyorlar. Ezberleme gerek bile yok 😄 aç bak yap yani hangi devirdeyiz)
Reis çalışıyorsan anlarım ama hem çalışmıyor hem yemek yapmayı bilmiyorsan biraz işin zor benim eşim eğer yemek yapmayı bilmiyor ise beraber öğreniriz bizede bi hobi olur.
Sen köle misin ki elin adamına yemek yapacaksın
Evlilik yemek yapmak zorunda olmak demek değildir
Kocan yapsin yemeği yattığı yerden bir halta yarar belki
O zaman çalışıp para kazanacak olan taraf kadın mı? Bana uyar
Evlenenilirsin. İnternette bir sürü tarif var. Basit yemeklerden başlayarak onları öğrenebilirsin. Hep dışarıdan yemek olmaz. Ev yemeğine de ihtiyaç var.
Kiz nasil yapamiyon pilav bulgur pilavi falan dene cok basit ben bile yapıyosam artik😂
Kanka öğrenirsin şimdi her şey var internette bi salça bi yağ bi patates oluyor yemek bende yapamıyordum çok korkardım 1 ayımı almadı yavaş yavaş öğrenirsin şimdiden başla bir şeylere
Üniversiteye gidip kendi evinde yaşamaya başladığında, öğrenirsin.
20’li yaşlarının sonunda, öğrenmiş olursun.
Çok sevdiğin birine yapmak istediğinde, kendiliğinden öğrenmişsindir bile 😁
Artık internet denen bişey var ve ordan herşeyin tarifi var o yüzden sıkıntı etme bende yemek tariflerine bakıp yapıyorum çokta güzel oluyor evlenmeye engel değil o yüzden
Netten kanalları takip et pratik yemekleri ögren once. Sonra sonra alisirsin
Ya mal değilsen kusura bakma da tarife YouTube a falan bakıp yaparsın
Eski eşim sadece makarna yapmasını biliyordu. O işte de benden kötüydü. Sonuç: ayrıldık.
Fakat, ayrılık sebebi bu değil; şaka olsun diye böyle dedim =)
Öğrenirsin daha gençsin
Evlenirsin eğer çalışıyorsan kocanlar beraber İnternetten öğrenirsiniz ve yaparsınız.
Artık İnternet var. Eğer çalışmıyorsan kendin öğrenirsin. Artık her şey mümkün.
Evlenebilirsin... Her konuda anlaşabildiğim bir kadından, yemek yapamıyor diye vazgeçmem...
Her konuda anlasilabilecek hmmm kaldi mi onlardan bu dünyada?
İmkansız değildir bence...
Hadi insallah diyeyim o zaman 🙏
Hepimiz için hayırlısı olsun... 🙏
25 yaşındayım ve nişanlıyım. Pilav yapmayı yeni öğrendim. Nişanlıma söyledim yemek yapmayı bilmediğimi sorun yapmadı ilerde birlikte öğreniriz dedi.
Evlenebilirsin niye evlenmeyesin ama illaki yapman gerekiyosa artık heryerde tarifler yemek videoları var yapabilirsin
Evlenirsin tabiki üzülme evlendiktrn sonra yemek yaparsin ve ogrenirsin cok zor değil sonuçta güzelde yaparsin yanii
Kocan yapar
Kadının boynunun borcumu yemek yapmak.
Evet
En azından ben gibi hamarat birini arayana denk gelirsen şansın yok
Ya savmalama güzel kardeşim zengin koca bul evlen iste
Yemek yapmak önemlidir şimdi. Hanie erkek için de öyle. Sürekli lazım olur. Tariflere falan bakarak da mı yapamıyosun. Bir kursa yazıl
Kalbine giden otobanı tıkarsan o iş olmaz. Ama tali yollardan karnını doyurabiliyorsa o kadar da dert etmez belki.
Yemek yapmak evlenmek için bir kriter değil. Ama beňe öğren kendin icin. İnan zevkli😊. Seni bununla sınayân erkek olursa bas tekmeyi
Pek çoklarï bilmiyor ama evleniyor bunu sıkıntı yapma seni bu halinle kabul eden olacaktïr bilmemek ayıp deģil zamanla öğrenirsin
:D :D :D Güzelmiş.
Olur ya neden olmasın. Ama öylece de kalma tabii kendini geliştir muhakkak. :)
Çamaşır, temizlik, ütü filan yapabiliyosan yemeği ben yaparım 🤣🤣🤣 yemek yapmak kolay iş uğraşması zor sadece
Tabikide evlenirsin evlenmen için illa birşey bilmen gerek değil öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp öğrenirsin takma kafaya
Evlenirsin, zaten kocan senin yemeklerin için evlenmiyor ya. Youtube aç oradan öğrenirsin yavaş yavaş
Yemek yapmayı öğrenmekte çok basit, yemek yapmasan da seninle evlenecek bir eş bulmakta; ne istediğin önemli
Ask mesk islerinde iyiysen evlenirsin meraklanma 👍
Ne alaka seninle bunun için mi evlenecekler veya evlenmeyecekler
Evlenmek için yemek mi yapman lazım sen onun bakıcısı veya annesi değilsin bok yesin
Neyi? Tek varlığı s k ş sunmak mı?