Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 9) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
YağızDemirören1 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Her gün süt iciyorum, abim pınar da bölge müdüru sağolsun yararlaniyoruz 0 0 Yorumla
Kırgın5461 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Yemekten sonra sakin bir yürüyüş mideyi ve sindirimi rahatlatıyor 0 0 Yorumla
birdirbir1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum yapacak bir şey de bulamı yorum 0 0 Yorumla
Samiyekarakoç Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl günde 2 litre su içiyorum yanında da süt olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Deniz3828 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Asitli içecekler içmiyorum, kan grubuma göre vücudumun kolay sindireceği besinler tüketiyorum 0 0 Yorumla
Kalındamarlıboğa Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Pekte bisey yapmiyorum ama yas gectikce sirunlar artiyor cidde 0 0 Yorumla
gökkuşağıbebeği Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sürekli olarak elimde olmadan süt içiyorum hatta aşırı derece 0 0 Yorumla
nonick3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Bolca spor, sağlıklı beslenme ve düzenli yeme alışkanlığı 0 0 Yorumla
Krakız Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak protein ağırlıklı beslenmek 0 0 Yorumla
ıyakeW Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl pınar sütü laktosuz içiyorum sizde bence sütünüzü laktosuz için 0 0 Yorumla
Gülderen2022 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bol bol su içmeye çalışıyorum, etrafımda ki insanlara da sık sık hatırlatıyoruumm 0 0 Yorumla
redthighoney Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yeteri olarak su içiyorum. Su gerçekten mükemmel bir içecek. 0 0 Yorumla
mrtates17 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kefiri sevmezdim ama çilekli kefir diye bişey var... 😋😋 0 0 Yorumla
gidenlergitti Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Koşu ve bisiklet sürerim yeri geldiğinde basketbol oynarım. 0 0 Yorumla
Konak35 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Bir avuç kuru kayısı ve soda beni fazlasıyla rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Ubobo09 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kahvaltımı düzgün yapıyorum.Mutlaka her gün yürüyüş ve spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
ruhukirginbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl sağlıklı beslenip, bol bol su içiyorum. aynı zamanda sabah erken kalkıp yürüyüşe de çıkıyorum. 0 0 Yorumla
Berkcan0034 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sigara içiyorum iftardan sonra kendimi kuvvetli hissediyorum 0 0 Yorumla
yokböylebişeye Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Ben sadece laktozsuz süt ve doğal ürünler tercih ediyorum artık 0 0 Yorumla
Mustafugr Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sağlıklı ve doğal ürünler tüketerek dengeli besleniyorum 0 0 Yorumla
Bykalpsiz1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Sağlıklı besleniyor meyve sebze tüketiyorum. Ve aktif spor yapıyorum 0 0 Yorumla
Murat61x Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şeker ekmek tüketmiyorum haftada en az 3-4 gün spor yapıyorum 0 0 Yorumla
KeKoo07 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Sabah Sporu. Sağlıklı beslenme. Yeterince lif tüketme.Haftada 1 kefir. 0 0 Yorumla
_kim_lahmajoon_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sağlığım için hiçbirşey yapmıyorum dümdüz ilerliyorum. d 0 0 Yorumla
Köftelibulgur Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Mühim olan tek şey sağlıklı bir beslenme, sağlıklı boşaltım, önemli bir su tüketimi ve hareket. 0 0 Yorumla
Estelora Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Liften zengin gidalar ile beslenmeye dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Uye55123 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sıcak içecek tüketiyorum ve hamur işi çok tüketmemeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kenan8080 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hicbirsey yapmiyorum ama öğünunde ve yeteri kadar herseyden azar azar 0 0 Yorumla
_Caliente_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Su içiyorum sağlıklı besleniyorum sütümü de ihmal etmiyorum. 0 0 Yorumla
Gülkoklayan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bol bol su içiyorum ve yağlı yememeye dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
EylulElf46 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl En iyi laktozsuz Pınar’da, umarım böyle devam eder. Hiç bozmayın 0 0 Yorumla
sudesubrc Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her seyi yiyip 3 gün diyet yapıp zayıflıycağıma inanıyorum 0 0 Yorumla
diyablos Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Akışına bırak be dostum 1 saniye sonra ne olacagını bilmiyoruz 0 0 Yorumla
küçük_coni Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl suyu çok tüketmeye çalışıyorum olabildiğince günde 2 lt falan iyi oluyor 0 0 Yorumla
AyEmMelis Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gıdacı olarak herşeyin farkında olup, gerektirdiği hiç bir şeyi yapmamam :( 0 0 Yorumla
Switvessun Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Dengeli besleniyorum bol bol akşamlar yatarken süt içiyorum 0 0 Yorumla
Herkimse222 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Fazla bir şey yapmıyorum desem yeridir. Saldım çayıra mevlam kayıra 0 0 Yorumla
Lancea Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ramazan ayında sindirim sistemimin kolay eritemeyecegi şeyler yiyorum ki kolay acıkmıyım 0 0 Yorumla
esintilermiteolojisi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Probiyotik içecekler Meyve sebze Yemeklerde sebze ağırlıklı kalsiyum çinko vs falan 0 0 Yorumla
Myraylmz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bol bol su. Fırsatim oldukça spor yürüyüş düzenli uyku ve beslenme 🌼⭐ 0 0 Yorumla
HemdemAsık Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bol su içip dengeli beslenerek ve tabi ki fiziksel hayat koşturmacası ile yaşıyoruz şükür. 0 0 Yorumla
Trabzonlı6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Probiyotik içeren besin tüketiyom yeşillik ağırlıklı lifli gıdalar ve protein ağırlıklı besleniyorm 0 0 Yorumla
xAngrytigerx Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bol sıvı tüketiyorum ve sağlıklı yiyecekler yiyiyorum. Daha ne olsun 0 0 Yorumla
Emineyilmaz1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bol bol su iç mekik çekebilirsiniz yürüyüş posalı yiyecekler tüketimi vs genelde sulu gıdalar 0 0 Yorumla
björnlothbrok Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yağlı yiyecekler yememeye çalışyorum ve bol bol su içiyorum 0 0 Yorumla
laviniabulem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum. Yalan söylemek de istemiyorum yani, kafama eseni yiyorum :) 0 0 Yorumla
bay-master Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İncir iyi geliyor diye biliyorum varsa atarım iki üç tane kapiş 0 0 Yorumla
GergedanRemzi Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Spor yapıyoruq beslenmeye dikkat ediyoruq ondan sonra bu kadar herhal 0 0 Yorumla
cascaade Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Valla sut icmiyorum keske oyle bir aliskanligim olsa 0 0 Yorumla
GençErkek13 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yatmadan 2 saat önce yemeyi bırakıyorum. Sabah kalkınca aç karnına 2 bardak su içiyorum 0 0 Yorumla
Barışş3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bol bol meyve sebze taze süt ve süt ürünleri sigarasız ve alkolsüz yaşam:sağlıklı yaşam :-) 0 0 Yorumla
KJTwen Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Dışarda değil evden yiyorum. En iyisi anne yemeği ve en sağlıklısı. Ama onu da kaçırmamak lazım 0 0 Yorumla
İzmirli35kız Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bol miktarda sıvı tüketiyorum. En gerekli olanda bu bence 0 0 Yorumla
Rahibe_tersa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl eniyisini yapıyorm sapah 5 paket nodel aksam 10 böyle giden bir döngü 0 0 Yorumla
Gamzelisoruyorrr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol su içiyorum, sağlıklı besleniyorum ve düzenli spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
texter Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Her gün yoğurt yerim. Spor yaparım. Salata tüketmeye ve lifli beslenmeye özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
öylesinebirkadınişte Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kefir içiyorum tadını da faydalarını da çok seviyorum 0 0 Yorumla
XanderCage10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bol bol kola cips vs ekmekte çok yerim su içmem sade soda içerim bide sigara içerim. 0 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sanırım su içmekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Yan gelip yatmak hobilerimden birisi olmuş durumda. 0 0 Yorumla
meloilekstimee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Protein ağırlıklı beslenmePotasyum çinko kalsiyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Her gün süt iciyorum, abim pınar da bölge müdüru sağolsun yararlaniyoruz
Yemekten sonra sakin bir yürüyüş mideyi ve sindirimi rahatlatıyor
Hiçbir şey yapmıyorum yapacak bir şey de bulamı yorum
günde 2 litre su içiyorum yanında da süt olmazsa olmaz
Asitli içecekler içmiyorum, kan grubuma göre vücudumun kolay sindireceği besinler tüketiyorum
Pekte bisey yapmiyorum ama yas gectikce sirunlar artiyor cidde
Sürekli olarak elimde olmadan süt içiyorum hatta aşırı derece
Bolca spor, sağlıklı beslenme ve düzenli yeme alışkanlığı
Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak protein ağırlıklı beslenmek
pınar sütü laktosuz içiyorum sizde bence sütünüzü laktosuz için
Bol bol su içmeye çalışıyorum, etrafımda ki insanlara da sık sık hatırlatıyoruumm
Yeteri olarak su içiyorum. Su gerçekten mükemmel bir içecek.
Kefiri sevmezdim ama çilekli kefir diye bişey var... 😋😋
Koşu ve bisiklet sürerim yeri geldiğinde basketbol oynarım.
Bir avuç kuru kayısı ve soda beni fazlasıyla rahatlatıyor
Kahvaltımı düzgün yapıyorum.
Mutlaka her gün yürüyüş ve spor yapıyorum.
sağlıklı beslenip, bol bol su içiyorum. aynı zamanda sabah erken kalkıp yürüyüşe de çıkıyorum.
Sigara içiyorum iftardan sonra kendimi kuvvetli hissediyorum
Ben sadece laktozsuz süt ve doğal ürünler tercih ediyorum artık
Sağlıklı ve doğal ürünler tüketerek dengeli besleniyorum
Sağlıklı besleniyor meyve sebze tüketiyorum. Ve aktif spor yapıyorum
Şeker ekmek tüketmiyorum haftada en az 3-4 gün spor yapıyorum
Sabah Sporu. Sağlıklı beslenme. Yeterince lif tüketme.
Haftada 1 kefir.
Sağlığım için hiçbirşey yapmıyorum dümdüz ilerliyorum. d
Mühim olan tek şey sağlıklı bir beslenme, sağlıklı boşaltım, önemli bir su tüketimi ve hareket.
Liften zengin gidalar ile beslenmeye dikkat ediyorum
Sıcak içecek tüketiyorum ve hamur işi çok tüketmemeye çalışıyorum
Hicbirsey yapmiyorum ama öğünunde ve yeteri kadar herseyden azar azar
Su içiyorum sağlıklı besleniyorum sütümü de ihmal etmiyorum.
Bol bol su içiyorum ve yağlı yememeye dikkat ediyorum
En iyi laktozsuz Pınar’da, umarım böyle devam eder. Hiç bozmayın
Her seyi yiyip 3 gün diyet yapıp zayıflıycağıma inanıyorum
Akışına bırak be dostum 1 saniye sonra ne olacagını bilmiyoruz
suyu çok tüketmeye çalışıyorum olabildiğince günde 2 lt falan iyi oluyor
Gıdacı olarak herşeyin farkında olup, gerektirdiği hiç bir şeyi yapmamam :(
Dengeli besleniyorum bol bol akşamlar yatarken süt içiyorum
Fazla bir şey yapmıyorum desem yeridir. Saldım çayıra mevlam kayıra
Ramazan ayında sindirim sistemimin kolay eritemeyecegi şeyler yiyorum ki kolay acıkmıyım
Probiyotik içecekler
Meyve sebze
Yemeklerde sebze ağırlıklı kalsiyum çinko vs falan
Bol bol su. Fırsatim oldukça spor yürüyüş düzenli uyku ve beslenme 🌼⭐
Bol su içip dengeli beslenerek ve tabi ki fiziksel hayat koşturmacası ile yaşıyoruz şükür.
Probiyotik içeren besin tüketiyom yeşillik ağırlıklı lifli gıdalar ve protein ağırlıklı besleniyorm
Bol sıvı tüketiyorum ve sağlıklı yiyecekler yiyiyorum. Daha ne olsun
Bol bol su iç mekik çekebilirsiniz yürüyüş posalı yiyecekler tüketimi vs genelde sulu gıdalar
Yağlı yiyecekler yememeye çalışyorum ve bol bol su içiyorum
Hiçbir şey yapmıyorum. Yalan söylemek de istemiyorum yani, kafama eseni yiyorum :)
İncir iyi geliyor diye biliyorum varsa atarım iki üç tane kapiş
Spor yapıyoruq beslenmeye dikkat ediyoruq ondan sonra bu kadar herhal
Valla sut icmiyorum keske oyle bir aliskanligim olsa
Yatmadan 2 saat önce yemeyi bırakıyorum. Sabah kalkınca aç karnına 2 bardak su içiyorum
Bol bol meyve sebze taze süt ve süt ürünleri sigarasız ve alkolsüz yaşam:sağlıklı yaşam :-)
Dışarda değil evden yiyorum. En iyisi anne yemeği ve en sağlıklısı. Ama onu da kaçırmamak lazım
Bol miktarda sıvı tüketiyorum. En gerekli olanda bu bence
eniyisini yapıyorm sapah 5 paket nodel aksam 10 böyle giden bir döngü
Bol bol su içiyorum, sağlıklı besleniyorum ve düzenli spor yapıyorum.
Her gün yoğurt yerim. Spor yaparım. Salata tüketmeye ve lifli beslenmeye özen gösteriyorum.
Kefir içiyorum tadını da faydalarını da çok seviyorum
bol bol kola cips vs ekmekte çok yerim su içmem sade soda içerim bide sigara içerim.
Sanırım su içmekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Yan gelip yatmak hobilerimden birisi olmuş durumda.
Protein ağırlıklı beslenme
Potasyum çinko kalsiyum