Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 10) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
The-Ghost Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bir günde gerekli kadar su içmek yediklerini içtiklerini dikkat etmek ve biraz da spor yapmak 0 0 Yorumla
Sadecehesappp Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Zaten düzenli olarak spor yapıyorum bu yüzden protein önemli 0 0 Yorumla
prisonerklkl Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bol su içiyorum egzersiz yapıyorum limon tuketiyorum 0 0 Yorumla
mmeeliisaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Beslenmeme dikkat ediyorum ve günlük yeterli miktarlarda su içmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
ÇikolataalıTatlım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl oruç tutyorum ağır yemeklerden sonra soda felan içiyorum 0 0 Yorumla
Mentor1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kefir iyidir sindirimde günde bir bardak güzel gider bence. 0 0 Yorumla
Berk3448 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Her gün ayran içerim. Ayran bağışıklık sistemini güçlendirir. 0 0 Yorumla
cicekburcicek Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Sürekli ılık su içiyorum asitli şeylerden kaçınıyorum 0 0 Yorumla
Savas0679 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Yulaf, lapa, muz, yesil sebzelerin tumu vs probiyotik yogurt 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İşçilerin sağlığı venadalet ve insan hskları için özellikle pınar süt diyorum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Süt çok fazla tükettiğim bir ürün değil ama içeceğim zamanlar rahatsız etmemesi için laktozsuz kullanıyorum size de öneririm. 0 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Sütte kesinlikle Pınar Denge'yi tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Hilalsarac Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bolca lif tüketimi yapıyorum 1 0 Yorumla
Bhrrrm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bol su içiyorum sindirimime çok yardımcı oluyor 1 0 Yorumla
Naazan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Bol su haşlanmış sebze et tavuk ve hareket bolca 1 0 Yorumla
busrapolatt_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yağlı ve gazlı yiyeceklerden uzak duruyorum. 1 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Uzum kompostasi yiyorum harika bir sey 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Devamlı salata yiyorum spor yapıyorum 1 0 Yorumla
Tangocu61 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Bol bol tereyağı yiyorum, eti tavuğu görmüyorum 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Gün içinde dengeli beslenmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Güzel bir yazı olmuş teşekkürler. 0 0 Yorumla
Ykslbyrxx Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl Pınar denge sütü İçi yorsun olay bitiyor işte 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. bol bol yürüyüş yapıyorum 0 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl gunluk koşu yaparim bol bol banyo yaparim 0 0 Yorumla
laviniavecd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Çok doğal beslenip yürüyüş yapıyorum 0 0 Yorumla
sanadiyorumsana2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Saglikli besleniyorum diyetisyenim ben 0 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Sağlığıma ekstra dikkat eden biri değilim ya😐 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Bir günde gerekli kadar su içmek yediklerini içtiklerini dikkat etmek ve biraz da spor yapmak
Zaten düzenli olarak spor yapıyorum bu yüzden protein önemli
Bol su içiyorum egzersiz yapıyorum limon tuketiyorum
Beslenmeme dikkat ediyorum ve günlük yeterli miktarlarda su içmeye çalışıyorum
oruç tutyorum ağır yemeklerden sonra soda felan içiyorum
Kefir iyidir sindirimde günde bir bardak güzel gider bence.
Her gün ayran içerim. Ayran bağışıklık sistemini güçlendirir.
Sürekli ılık su içiyorum asitli şeylerden kaçınıyorum
Yulaf, lapa, muz, yesil sebzelerin tumu vs probiyotik yogurt
İşçilerin sağlığı venadalet ve insan hskları için özellikle pınar süt diyorum...
Adana dürüm gömüyorum yanında da baklava misss
Sağlıklı beslenmek gerek.
Bol su içip spor yapiyorum
Süt çok fazla tükettiğim bir ürün değil ama içeceğim zamanlar rahatsız etmemesi için laktozsuz kullanıyorum size de öneririm.
Sütte kesinlikle Pınar Denge'yi tercih ediyorum.
Öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince.
Bolca lif tüketimi yapıyorum
Bol su içiyorum sindirimime çok yardımcı oluyor
Dengeli beslenmeye gayret ediyorum
süt içiyorum çok iyi geliyor
Bol su haşlanmış sebze et tavuk ve hareket bolca
Şu günlerde doğru düzgün beslenemiyorum.
Bol bol kuru kayısı yiyiyorum
Çok iyi bilgi olmuş beğendim
Şalgam çok iyi gerçekten.
su tüketimine önem veriyorum
Yağlı ve gazlı yiyeceklerden uzak duruyorum.
hiçbir şey... sadece yiyorum her şeyden deli gibi yiyorum
Uzum kompostasi yiyorum harika bir sey
Maalesef çok bişey yapamıyorum 😪
Süt içince bana dokunuyor
Devamlı salata yiyorum spor yapıyorum
Bol bol su ve kefir tüketiyorum.
Pınar denge tam bir harika
Çok uğraşmaya gerek yok bence
Spor ve dengeli beslenme en iyisi
Kayısı meyva suyu içiyorum.
Neredeyse hiçbişey yapmıyorum
Sağlıklı bir sindirim sistemi için hiçbir şey yapmıyorum!
Spor ve diyet yapıp yapıp bırakıyorum
Bol bol tereyağı yiyorum, eti tavuğu görmüyorum
Gün içinde dengeli beslenmeye çalışıyorum.
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler.
sabahtan akşama kadar yatış :)
Pınar denge sütü İçi yorsun olay bitiyor işte
bol bol yürüyüş yapıyorum
Bol bol su içiyorum ve diyet te
Kepekli ekmek, süt, yumurta
Laktozlu ürünler kullanmıyorum 🙂
gunluk koşu yaparim bol bol banyo yaparim
spor olabildiği kadar yapılır
Lifli gıdalar tüketmeye özen gösteriyorum
Sağlıklı beslenme süt vb.
Çok doğal beslenip yürüyüş yapıyorum