Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 11) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Pınar süt içerim hep zinde kalırım 0 0 Yorumla
1fincankahvem Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pınar Süt içiyorum sindirimim rahatlıyor 0 0 Yorumla
Hsnhsyn03 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol sıvı tüketip öğünleri farklı tutuyorum 0 0 Yorumla
bixinmlow Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bitki çayı içiyorum sağlık yemekler yiyiyorum 0 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yoğurdu sofradan eksik etmiyorum. 0 0 Yorumla
Bordoli61 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bol su iceriz napicaz detoks sulari vs 0 0 Yorumla
antepirpirim Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 429 cevap paylaştı. Tabikide kefir içiyorum 👍tavsiye ederim 0 0 Yorumla
6MayısaSözümVar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Reklam'a bak, vallahi canım çekti! :D 0 1 Yorumla 6MayısaSözümVar +1 yıl Bak o kadar heyecan yaptım ki, reklama yazacağıma reklam'a yazdım :D Yorumla
gizlikullanıcı2021 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl pınar denge daha iyi ben içip sorp yapıyom 0 0 Yorumla
Buraklardayım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiçbişi yapmamayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Genel olarak bitkisel besinleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
lindanınhisleri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Su içiyorum başka da bir şey yok: D 0 0 Yorumla
coffeecream Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Probiyotik tüketiyorum uzun zamandır 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bol su iciyorum gerisine gerek yok. 0 0 Yorumla
shizukassi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Süt sevmiyorum ama içsem laktozsuz pınar içerdim 0 0 Yorumla
NasıllYaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum düzenli 0 0 Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Pinar sut iciyorum enfes bir sut dogal 0 0 Yorumla
sadecebuhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum ve düzenli Spor yapıyorum 0 0 Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sütü severim sizin markadan içiyorum 😁 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Yeni keşfettim diyebilirim. Deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Hiçkimseyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Ne bulursam yiyiuorum ya ne yapalım 0 0 Yorumla
Sschopenhauerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bol bol yeşillik tüketip su içerim genelde 0 0 Yorumla
ipekozdeen Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl çok sık yemek yemeyerek vücudu dinlendiriyorum 0 0 Yorumla
mühendiisbey06 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Süt ve süt ürünleri, düzenli uyku, bol sıvı 0 0 Yorumla
arananadam016 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bol bol su içiyorum su içiyorum su 0 0 Yorumla
Funyyboys0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Gazlı ürünlerden hazır gıdalardan uzak duruyorum 0 0 Yorumla
marcus26 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Secretto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Spor yapıyorum, yeşillik ve kefir tüketiyorum. 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Hiçbir şey yapmiyorum sayilir mi 0 0 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl çok gerekli bir paylaşım olmuşşş 0 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Kefir le devam ediyorum dengeli olsn kefir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sağlığına dikkat eden biri için son derece faydalı bi bence teşekkürler 0 0 Yorumla
Toprak_-_Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 67% +1 yıl Güzel paylaşım teşekkürler emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Sut icmek baya faydali birsey
Pınar süt içerim hep zinde kalırım
Pınar Süt içiyorum sindirimim rahatlıyor
Bol sıvı tüketip öğünleri farklı tutuyorum
Bitki çayı içiyorum sağlık yemekler yiyiyorum
Yoğurdu sofradan eksik etmiyorum.
Bol su iceriz napicaz detoks sulari vs
Probiyotik kullanıyorumm memnunun
Tabikide kefir içiyorum 👍tavsiye ederim
Pek dikkat etmiyorum bu ara.
Yemeği çok çiğniyorum zaten
Reklam'a bak, vallahi canım çekti! :D
Bak o kadar heyecan yaptım ki, reklama yazacağıma reklam'a yazdım :D
pınar denge daha iyi ben içip sorp yapıyom
Kefir ve sütü çok severim 🤤
Güzel bir paylaşım olmuş gerçekten
Süt yoğurt lifli yiyecekler
Hiçbişi yapmamayı tercih ediyorum.
Genel olarak bitkisel besinleri tercih ediyorum
Düzenli beslenme olabilir
Pınar dengeyi tercih ediyorum 😉
Su içiyorum başka da bir şey yok: D
Hiçbir şey yapmiyofum malesef
Probiyotik tüketiyorum uzun zamandır
Bol su iciyorum gerisine gerek yok.
Süt sevmiyorum ama içsem laktozsuz pınar içerdim
vegan olduğum için kendim süt içmiyorum
Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum düzenli
pınar süt içiyorum tabiki de
Pinar sut iciyorum enfes bir sut dogal
Ramazanda saldım gitti 😔
Yürüyüş spor dengeki beslenme
Sağlıklı besleniyorum ve düzenli Spor yapıyorum
Su içiyorum yoğurt hıyar vs
Sütü severim sizin markadan içiyorum 😁
Yeni keşfettim diyebilirim. Deneyeceğim.
Ne bulursam yiyiuorum ya ne yapalım
Süt ürünleri içemiyorum ya
Bol bol yeşillik tüketip su içerim genelde
çok sık yemek yemeyerek vücudu dinlendiriyorum
Pınar süt kesinlikle. Sağlıklı yaşam
Süt ve süt ürünleri, düzenli uyku, bol sıvı
Ne yapalıl işte yiyip içiyoruz
Ayriyetten Bol bol su içilmeli
Bol bol su içiyorum su içiyorum su
Soda içiyorum ve egzersiz yapıyorum
Gazlı ürünlerden hazır gıdalardan uzak duruyorum
Pek süt sevmem ama bu süt bi başka
sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum
Doğrusu hiç briwşy yapmıyorum
Denge ile zinde bir yaşam
Spor yapıyorum, yeşillik ve kefir tüketiyorum.
sabah 2 bardak su aç karna
Hiçbir şey yapmiyorum sayilir mi
çok gerekli bir paylaşım olmuşşş
Kefir le devam ediyorum dengeli olsn kefir
Sağlığına dikkat eden biri için son derece faydalı bi bence teşekkürler
Sence tabiki köy sütü içiyorum
Güzel paylaşım teşekkürler emeğinize sağlık
su içiyorum sağlıklı besleniyorum
Pınar denge cok iyi cidden cok hafif