Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 12) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Hannndann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum sadece su içiyorum 0 0 Yorumla
bir_cana_dokunmak Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl önemli bilgiler için teşekkürler 0 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl kayısı cayı ve yeşil çay tüketiyorum 0 0 Yorumla
Clarissaben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Laktozsuz sut cokk iyi hafif hissettiriyor👍👍☺️ 0 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Yemek yiyorum ve bu bence yeterli 0 2 Yorumla nyanya1384 +1 yıl aslında evet. dengeli beslenince başka sağlık sorunu yoksa yetiyor Yorumla Dinazortreni +1 yıl @nyanya1384 kesinlikle 👍 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl lifli yiyecekler yiyiyorum :) bol bol sebze 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Sütün zararlı olduğu bilimsel bir gerçektir. 0 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Komşudan taze sıkım süt alıp kaynatıyoruz içiyoruz 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kefirsiz gün geçirmemeye çalışıyorum :-) 0 0 Yorumla
-fearless-man-00 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Bol bol su içiyor ve spor yapıyorum 0 0 Yorumla
rufet97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Sağlıklı kidalanma, spor falaan iyi geliyor 0 0 Yorumla
Ellautella Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Sık sık spor, egzersiz, lifli besinler :D 0 0 Yorumla
Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl midenin işi ne kendi kendini hazmediyor hglkglhkgş 0 0 Yorumla
Fatihh9874 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Probiyotikli ürünler tercih etmek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Laktozsuz süt içerim , kızartma bol salçalı yağlı yemek yemem genelde. 0 0 Yorumla
mikropilot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ben yürüyüş yaparım ve sürekli katı beslenmem 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerekne neyse onu yapıyorum 0 0 Yorumla
berkdem Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Vucut rutinini bozmamak ve sağlıklı beslenmek 0 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzel bence olmuş, ellerinize sağlık. 0 0 Yorumla
Afesacarsoy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl yoğurdu fazla yiyorum çok tatlı yemiyorum :) 0 0 Yorumla
Mert_19 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Ekmek yemiyorum, bol bol yeşillik tüketiyorum. 0 0 Yorumla
Overlord_Han Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Diyet yaparak kiloma dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
Aydamira Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ev Yapımı yoğurt tüketiyorum ve bol bol su 0 0 Yorumla
Saftirikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Yesil cay ve su iciyorum, ekmek tuketmiyorum 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Elma yiyorum. Maden suyu içiyorum. Hahahshdg 0 0 Yorumla
geceningölgesix Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Diyet, spor, yeterli uyku bu üçlüyle yaşıyorum 0 0 Yorumla
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Sloganım şu : Bool boool Prebiyotikkk :D 0 0 Yorumla
xhlgldyldlydlyculf Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Su içmek ve sekerden abur cuburdan uzak durmak 0 0 Yorumla
yunusyunus1903 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Bol su iciuorum. Günde yaklasık 3-4 litre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Hiç bir şey yapmıyorum sadece su içiyorum
Hiçbirşey ne bulursam yerim
önemli bilgiler için teşekkürler
kayısı cayı ve yeşil çay tüketiyorum
Maşallah çok güzel yazmışsın
Laktozsuz sut cokk iyi hafif hissettiriyor👍👍☺️
Yemek yiyorum ve bu bence yeterli
aslında evet. dengeli beslenince başka sağlık sorunu yoksa yetiyor
@nyanya1384 kesinlikle 👍
Gazlı yiyeceklerden uzak durmak
Yürüyüş yapıyorum, bol su içiyorum.
lifli yiyecekler yiyiyorum :) bol bol sebze
Sütün zararlı olduğu bilimsel bir gerçektir.
bol bol herbalıfe kullanıyorum
Komşudan taze sıkım süt alıp kaynatıyoruz içiyoruz
Kefir içiyorum yoğurt yiyorum.
Kefirsiz gün geçirmemeye çalışıyorum :-)
Gerçekten faydalı bilgi olmuş
pınar her ürününde içim rahat kullandığım bir marka
Bol bol su içiyor ve spor yapıyorum
saglıklıı yasam eşıttır pınar
Hiçbir şey yapmıyorum vallah
acı biber yiyorum sık sık :-)
Günde bir bardak az yağlı süt ve bol su
Az ve sayıyla yiyorum. Bol su içiyorum
Sağlıklı kidalanma, spor falaan iyi geliyor
Sık sık spor, egzersiz, lifli besinler :D
Sağlığım için süt içiyorum.
midenin işi ne kendi kendini hazmediyor hglkglhkgş
Probiyotikli ürünler tercih etmek lazım
Büyüdüm büyüdüm pinarla büyüdümmm
Laktozsuz süt içerim , kızartma bol salçalı yağlı yemek yemem genelde.
Ben yürüyüş yaparım ve sürekli katı beslenmem
Gerekne neyse onu yapıyorum
bol bol yogurt yıyorum...
Az yiyorum, spor yapıyorum şükürler olsun
Vucut rutinini bozmamak ve sağlıklı beslenmek
Düzgün beslenme spor yapmak
Güzel bence olmuş, ellerinize sağlık.
Kayısı yer ve bol su içerim.
sut icmek hayat kurtarir ondan icin
Pek dikkat edemiyorum bu aralar 😶
yoğurdu fazla yiyorum çok tatlı yemiyorum :)
Ekmek yemiyorum, bol bol yeşillik tüketiyorum.
Güzel paylaşım teşekkürler
Süt içiyorum bayılırım süte
Diyet yaparak kiloma dikkat ediyorum.
emeginize saglik tesekkurler
Ev Yapımı yoğurt tüketiyorum ve bol bol su
Yesil cay ve su iciyorum, ekmek tuketmiyorum
Elma yiyorum. Maden suyu içiyorum. Hahahshdg
Diyet, spor, yeterli uyku bu üçlüyle yaşıyorum
Şeker tüketmiyorum ve spor yapıyorum
Sağlıklı beslenme ve yürüyüş yapiyorum
Sloganım şu : Bool boool Prebiyotikkk :D
Sanırım hiçbişey yapmıyorum