Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 13) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
tipini-seveyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl duzenlı uyku beslenme ve hareketlı gecen gunler 0 0 Yorumla
Melisspurple Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Dengeli besleniyorum spor yapıyorum 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Cok faydali ve etkili paylasim tebrik ederim 0 0 Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl doğal süt içerim ve erken kalkmaya çalışırım 0 0 Yorumla
_Kardem_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bol su içmek dışında yaptığım bir şey yok sanırım. 0 0 Yorumla
pi-sayısı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı beslenme ile birlikte spor.. 0 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kefir içiyorum gayette işe yarıyor bana göre tabi 0 0 Yorumla
WhoIm34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Orman koşusu ve yediklerime dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Teşekkürler pınar süt çok başarılısınız 🤗🥰 0 0 Yorumla
theboggeyman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bol sebze ve 3-4L su ayrıyeten sağlıklı beslenme 0 0 Yorumla
melossssh Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Yediğime dikkat edip yürüyüş yapıyorum 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmıyorum ki. 0 0 Yorumla
JUDYTAuk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Laktozsuz süt çok güzel tadı şekerli gibi 0 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Canımın çektiğini yiyorum güzelmi :) 0 0 Yorumla
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Bol bol kefir içiyorum lifli gıdalar tüketiyorum 0 0 Yorumla
Avokadodelisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Süt, kefir, yoğurt bunlar bağırsak, dostu 0 0 Yorumla
cahilkızpariste Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. dengeli beslenip meyve yiyorum 0 0 Yorumla
I-am-a-Simp Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Süt ve süt ürünlerini çok sık tüketirim 0 0 Yorumla
yorgunbirkiiz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Canım çeken şeyleri yiyorum engel olamıyorum 😕 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Su içiyorum, yediğime dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu sıralar pek önem vermiyorum desem yalan olmaz. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Akşamları bir bardak kefir içerim 0 0 Yorumla
dimitri35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Sağlıklı besleniyorum başka ne yapabilirim 0 0 Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kefir içiyorum çokta memnunum 0 0 Yorumla
TREKK77 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl spor ve düzgün beslenme yeterli oluyor :) 0 0 Yorumla
Sigmund_Freud_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bol bol su ekmek yok peotein vitamin 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Arada spor yapıyorum kefir yoğurt kullanıyorum. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Üzüm kompostası yiyorum cok faydali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
duzenlı uyku beslenme ve hareketlı gecen gunler
Dengeli besleniyorum spor yapıyorum
Hiç birşey yapmıyorum depresyondayım 💔
Cok faydali ve etkili paylasim tebrik ederim
doğal süt içerim ve erken kalkmaya çalışırım
Sebze tüketmek ve bol su. İçmek 👍👍
Bol su içmek dışında yaptığım bir şey yok sanırım.
Sağlıklı beslenme ile birlikte spor..
Kefir içiyorum gayette işe yarıyor bana göre tabi
zencefilin gücü adına :) diyorum
Spor yapiyorum Spor yapiyorum
Orman koşusu ve yediklerime dikkat ediyorum
spor yapmak güzel şeydir :dd
Teşekkürler pınar süt çok başarılısınız 🤗🥰
Bol sebze ve 3-4L su ayrıyeten sağlıklı beslenme
sindirim falan kalmadı haşat oldu :D
Kayısı hoşafı ve su içerim bol bol
Yediğime dikkat edip yürüyüş yapıyorum
Hiçbir şey yapmıyorum ki.
Ben Günde 1 Litre Süt İçiyorum
Laktozsuz süt çok güzel tadı şekerli gibi
Protein yanında sebze tüketiyorum.
Yararlı şeyleri kullanmam ben...
Kefir içip düzenli egzersiz yapıyorum.
Canımın çektiğini yiyorum güzelmi :)
Bol bol kefir içiyorum lifli gıdalar tüketiyorum
At sütü içiyorum çok iyi geliyor ya :)
Süt, kefir, yoğurt bunlar bağırsak, dostu
Bol su arada kayısı shahha
Sıvı tüketmeye özen gösteriyorum.
Sistemi güncellestiriyorum.
dengeli beslenip meyve yiyorum
Süt ve süt ürünlerini çok sık tüketirim
Ailecek severek tüketiyoruz.
Canım çeken şeyleri yiyorum engel olamıyorum 😕
Dengeli ve dikkatli besleniyorum
Su içiyorum, yediğime dikkat ediyorum
Dengeli beslenme ve spor💪
Şu sıralar pek önem vermiyorum desem yalan olmaz.
Doğal beslenmeye gayret ediyorum
Akşamları bir bardak kefir içerim
Sağlıklı besleniyorum başka ne yapabilirim
Ekstra bir şey yapmıyorum
Para yok bir şey yapamıyorum
Probiyotik kullanıyorum daha ne
Uyanır uyanmaz su içiyorum
Kefir içiyorum çokta memnunum
Düzenli beslenme
Yürüyüş yapıyorum
tek yaptığım sadece su içmek
spor ve düzgün beslenme yeterli oluyor :)
Dengeli beslenme iyi olur.
Her zaman doğal besleniriz.
Gerçekten bu kadar etkili mi süt
Probiyotik kullanıyorum düzenli
Sağlıklı besleniyorum napcam
yürüyüş yapıyorum peynir süt yiyorum
Bol bol su ekmek yok peotein vitamin
Arada spor yapıyorum kefir yoğurt kullanıyorum.
Üzüm kompostası yiyorum cok faydali
Hiç bir şey galiba 🤦🏻♀️