Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 14) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Melankolikpoll Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Laktoz intoleransı olanlar için çok güzel 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Bolca su tüketip doğal beslenmeye gayret ediyorm 0 0 Yorumla
MKMutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hiç bir şey yapmıyor akışına bırakıyorum sjsj 0 0 Yorumla
TaroEmirhan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Düzenli su tüketiyorum, spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
OylesineAcildi006 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağliklı Sindirim Yapamıyoruz Bu Aralar Ya 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. cips kola tüketmeliyiz en sağlıklısı 0 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl maydanoz limon suyu efsane yararlı deneyin 0 0 Yorumla
Senideseverimmm Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum 0 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Bol bol su ve diğer sağlıklı sıvıları tüketiyorum 0 0 Yorumla
KartveliSamsam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bol bol tuvalete çıkarım su içerim. 0 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Kahve sigara çay , meyve, yoğurt bol su 0 0 Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Hiç birşey yapmıyorum lazım değil ondan 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Süt ve süt ürünleri vazgeçilmezimdir. 0 0 Yorumla
incinmissindediğ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Süt ile sindirim ne güzel ikili. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. bol bol ev yoğurdu yiyorum 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 467 cevap paylaştı. Probiyotik tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Bir şey yapmıyorum. Sağlığıma dikkat etmiyorum 0 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Fil yavrusu gibi su içiyorum 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Bazen kefir içerim. Bu kadar 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çörek otu yağı kullanıyorum 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı. Düzenli spor düzenli yemek 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kola içiyom makarna yiyom pilav yiyom ohh miss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Yiyiyorum sadece yiyiyorum
Bol bol su ve meyve tüketiyorum
Laktoz intoleransı olanlar için çok güzel
Bolca su tüketip doğal beslenmeye gayret ediyorm
Yoğurt yiyom yoğurt 💃💃💃💃💃
hiç bir şey yapmıyor akışına bırakıyorum sjsj
Düzenli su tüketiyorum, spor yapıyorum.
Allah'a havale ettim kendimi
Sağliklı Sindirim Yapamıyoruz Bu Aralar Ya
süt yumurta çok tüketirim
Bol bol kefir tüketiyorum.
Sanırım sadece su içiyorum
Yürüyorum ve bol su içiyorum
cips kola tüketmeliyiz en sağlıklısı
maydanoz limon suyu efsane yararlı deneyin
Düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum
Düzenli bi şekilde besleniyorum
Süt içmiyorum. Su içiyorum 😃
Cips çeklit yiyorum🤣napıyim.
Bol bol su ve diğer sağlıklı sıvıları tüketiyorum
Çok su içiyorum cınım en güzeli
Bol bol su içmeye çalışıyorum...
Bol bol tuvalete çıkarım su içerim.
Ekmek arası pilav yiyorum
Günde iki öğün yemek yiyorum
Kahve sigara çay , meyve, yoğurt bol su
Hiç birşey yapmıyorum lazım değil ondan
Sağlıklı ve düzenli besleniyorum.
Süt ve süt ürünleri vazgeçilmezimdir.
Süt ile sindirim ne güzel ikili.
hiç bi şey yapmıyorum desem
Hergün 3lt su içmeyi tercih ederim.
bol bol ev yoğurdu yiyorum
Probiyotik tercih ediyorum
canım süt çekti çilekliii
Lifli besleniyor ve bol su içiyorum
Bol bol stresleniyorum 🤣
Bir şey yapmıyorum. Sağlığıma dikkat etmiyorum
Nerde olumsuz luk var onu yapıyor uz
Fil yavrusu gibi su içiyorum
Bazen kefir içerim. Bu kadar
Harika paylaşım teşekkürler
Su içiyorum falan, sen ne yapıyorsun
Günde 2 öğün yiyorum yemeği
Herşeyi yapıyom yedime dikkat ediyorum
Spor ve her akşam ballı süt
soda iciyorum tavsiye ederim
Çörek otu yağı kullanıyorum
Sağlıklı beslenme egzersiz spor
Kefir der geçerim. Doğal probiyotikler candır
Kefirsiz ve sütsüz bi öğün geçiremem bile
Soğan sarımsak gerisine yallah
Ev yoğurdu tüketiyorum...
Laktozsuz süt kullanıyorum
Cıkoltalı süt hersey demek
Az yiyorum rahat ediyorum bu kadar basit 😂
Yiyorum sindirim sistemim çalışıyor😅
Düzenli spor düzenli yemek
Kola içiyom makarna yiyom pilav yiyom ohh miss
Her gün olmasada 2,3 günde bir tüketirim sütü.